Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 43
Dodo-pui spune:
....si cafa
O zi plina de vesti bune va si imi doresc1
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Leditia spune:
Neatza.
Miha,ma bucur pt voi.Doamne ajuta!Se va baga cazul lui Bibi la bazar?Stiu ca ei au o urgenta maxima si ma gandeam ca ar trebui sa fie mai mediatizat cazul.
Carmina,daca citesti aici azi sa stii ca ma gandesc la voi si tin pumnii sa iasa totul bine.Un pupic pt fetita ta dulce si cuminte.
O zi frumoasa dragelor.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
Dodo-pui spune:
Sper sa se bage mai repede ....caci e vorba 140000 euro si urgent
Dumnezeu imposibilul!
georgipuia spune:
Neata fetele... am si eu o intrebare... am vazut eu la umanitare batista bebelusului si nu mai stiu unde... cine are batista? ori s-a dat? Stiu ca am vorbit cu donatoarea, dar sa ma crapi daca imi amintesc la cine sa caut...
Multumesc anticipat!
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Mihaela e tot la Gomoiu, acum? ca maine merg cu eva acolo, la un control, cu ocazia asta poate ma vad si cu Mihaela... |
este tot la gomoiu,o va anunt cand va fi transfera cu o zi inanite
Dumnezeu imposibilul!
ada_coman spune:
citat din mesajul lui georgipuia Neata fetele... am si eu o intrebare... am vazut eu la umanitare batista bebelusului si nu mai stiu unde... cine are batista? ori s-a dat? Stiu ca am vorbit cu donatoarea, dar sa ma crapi daca imi amintesc la cine sa caut... Multumesc anticipat! Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Diannaalex avea, dar vad ca nu mai e.
Sanatate Ionelei!
Mady, sanatata si recuperare usoara sotului!
Carmina multa sanatate si putere!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
Jasmin012 spune:
Buna,
007 , sa fie intr-un ceas bun! Felicitari!
Jasmin si Lucas Daniel (28.11.2007)
www.flickr.com/photos/30849078@N05/" target="_blank">Lucas
www.flickr.com/photos/23373490@N02/" target="_blank">poze cu mogaldeatza
http://blogulluilucas.blogspot.com/
http://elblogdeluquitas.blogspot.es
Limbajul copiilor nu se adreseaza urechilor, ci ochilor si inimii...
carminabulina spune:
Noi ne imbracam, eu si irina, sa plecam la clinica. Deja am inceput sa tremur desi pe de alta parte simt ca o se ne intoarcem acasa cu Irina neoperata pentru ca tuseste foarte rau. Si asta nu ar fi bine ca deja ne lungim peste puterile mele si ale ei de a mai respira, mai bine zis de a nu respira.
Plus ca avem o agenda incarcata cu mers la doctori si analize si asta ne da peste cap un pic.
Mi-e si rau si foame dar nu mananc sa nu ma vada Irina ca nu are voie nimic nici apa.
Leditia, Ada si Laura va multumesc si va pup!
Si cam atat, azi.
szivarvany spune:
Carmina, va transmitem doar ganduri bune, pupam Irina sa vii cu vesti bune
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
citat din mesajul lui carminabulina Noi ne imbracam, eu si irina, sa plecam la clinica. Deja am inceput sa tremur desi pe de alta parte simt ca o se ne intoarcem acasa cu Irina neoperata pentru ca tuseste foarte rau. Si asta nu ar fi bine ca deja ne lungim peste puterile mele si ale ei de a mai respira, mai bine zis de a nu respira. Plus ca avem o agenda incarcata cu mers la doctori si analize si asta ne da peste cap un pic. Mi-e si rau si foame dar nu mananc sa nu ma vada Irina ca nu are voie nimic nici apa. Leditia, Ada si Laura va multumesc si va pup! Si cam atat, azi. Mihnea 15 mai 2006; Irina 10 august 2008 si Nadia 3 decembrie 2009 www.dropshots.com/carminabulina#albums/2008" target="_blank">Poze cu noi www.flickr.com/photos/45416274@N06/?saved=1" target="_blank">Cei 3 |
Carmina, va tinem pumnii! Tu ar trebui sa strecori ceva in geanta, sa bagi in gura la spital, ca daca te apuca lesinuri pe acolo, nu e ok. Irina are nevoie de o mama puternica si pe picioarele ei, sanatoasa. Ai grija de voi!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me