Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 42
alex_andra spune:
Dodo, a platit azi sotul meu 75 de lei pentru martisoare si transport.
Mihai Leu.
Chitanta o scanez maine, la servici si o trimit pe mailul general?
Vad ca s-au schimbat regulile, de aia intreb
A platit si pentru Marius Andrei - 20 de lei.
Pentru 2 produse.
Unul finalizat si unul in derulare, sper sa-l castig tot eu, daca nu, nu-i bai
Astea sunt produsele, le scanez tot maine.
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=14217
http://bazar.desprecopii.com/detail.asp?id=13943
acum imi dau seama, ca eu am platit pentru Marius, fara a fi produsul special pentru el destinat.
Sper ca nu am gafat
S-a ridicat restrictia?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Dodo, a platit azi sotul meu 75 de lei pentru martisoare si transport. Mihai Leu. Chitanta o scanez maine, la servici si o trimit pe mailul general? Vad ca s-au schimbat regulile, de aia intreb |
nu ,martisoarele nu-s la bazar,banii se vad ...doar adresa te rog.
Multumesc pentru comanda
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
alex_andra spune:
A, da , corect, nu-s la bazar...sunt cam zombi:)
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
olim spune:
claudia, am despus si eu azi banutii pentru tricouri
am sa iti trimit un pm cu adresa noua unde am sa te rog sa trimiti coletul,
eu plec duminica inapoi in Franta, si am sa te rog sa il trimiti acasa la parintii,ei, sacolo sigur ajunge.
o seara frumoasa va doresc
mihaela77O spune:
eu sunt fericita,spre seara am primit o veste printr-un email...din martie vom avea din nou asigurata terapia pana la sfarsitul anului!
asa ca din martie,o sa va rog sa scoateti cazul lui Mihaita de la bazar!adica,eu oricum nu voi mai pune produse pt el,decat cateva,zilele astea,pt ca trebuie sa acoperim terapia din februarie!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
valentina_22 spune:
Mady, sanatate multa sotului si refacere cat mai rapida!Doamne ajuta!
Mihaela, ma bucur nespus de mult pentru voi!
Am o intrebare: pentru Alexia cine face confirmari? Am facut astazi o plata in contul ei si nu stiu cui sa ma adresez.
Maine daca reussc sa-mi rezolv problemele de la spital in timp util fac platile si pentru Ema si Marius, daca nu reusesc sa ajung maine la banca, ramane pe joi.
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
mihaela77O spune:
multumesc din suflet,dragele mele!
oricum,raman in zona,imi doresc enorm de mult sa-l putem ajuta pe Bibi,puiul mic cu ochii ca marea....si voi mai pune produse la bazar si din martie la neumanitar!
MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M
Viata...
kid spune:
Dodo Am castigat o pereche de pantaloni de la tine, i-ai marcat deja ca i-am platit, insa nu am reusit sa ajung inca la banca, zilele urmatoare sper. Oricum, te rog sa nu-i trimiti inca, poate mai iau ceva pana in primavara.
Multa sanatate ii doresc Ionelei si pentru Mihaela multa putere, nici nu stiu ce altceva sa spun... imi pare tare rau ca nu am putut si inca nu pot sa o ajut mai mult.
E foarte greu in situatii critice sa-ti pastrezi calmul si ratiunea, mai ales cand este vorba de propriul copil; nu pot sa spun cum e in cazul in care deja situatia critica/grava dureaza ani de zile...
Noi deja avem abonament la spital, de obicei la alexandrescu, de 2-3 ori pe luna ajungem, caci jr face febra de cele mai multe ori in weekend( si daca ar face in timpul saptamanii, ar trebui sa avem din timp programare la dr, caci eu ar trebui sa stiu dinainte cand o sa mai raceasca, chiar ma gandeam sa-i fac programare in 2 zile pe saptamana non stop la dr lui, sa fie in caz de nevoie )
O experienta de acum 2 ani, tot cu jr la urgente, caci abia se mai tinea pe picioare, ne-a internat (duminica noaptea, cu o zi inainte ne dadusera tratament acasa si mersesem o data pe saptamana timp de o luna), leucocite vreo 2000, suspect de leucemie/septicemie, nimeni nu-mi spunea nimic, veneau doctori sa-l consulte, nici nu ma bagau in seama, i-au luat analize de 3 ori, cica nu ii iesisera bine, pana le-am intrebat cum ar trebui sa ii iasa si de cate ori preconizeaza sa ii mai ia ca sa fie multumite, caci dupa mine de 3 ori era suficient pt un rezultat) cu toate ca intrebam si insistam la doctori, asistentele imi spuneau numai prostii, accesul nu era permis nimanui in sectie, indiferent de starea copilului, este foarte greu in situatii din astea sa-ti pastrezi calmul si toti neuronii si puterea de reactie si calmul; depinde de la om la om; si este foarte frumos, extraordinar si minunat cand cineva vine si iti intinde o mana de ajutor. Din partea mea multe tuturor mamicilor de aici
Mihaela Ma bucur din suflet ca ati reusit sa mai obtineti sponsorizare, imi doresc sa aiba si Mihaita progrese cat mai multe!
Alexandrina
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui kid Dodo Am castigat o pereche de pantaloni de la tine, i-ai marcat deja ca i-am platit, insa nu am reusit sa ajung inca la banca, zilele urmatoare sper. Oricum, te rog sa nu-i trimiti inca, poate mai iau ceva pana in primavara. |
stiam ca am bifat din greseala dar n-am zis nimic
OK....pun la posta cand spui
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!