Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 40

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Pai eu vorbesc direct cu Mihaela... deci nu vorbesc din ce citesc in Can-can... deaia ma indispun... in fine... indiferent de pasi, macar sa se vada rezultate.. asta e tot ce conteaza... dar pe langa problemele Ionelei... sincer nu as dori nici la dusmani sa treaca prin ce trece Mihaela...

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea."

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Ok, si Mihaela ce ti-a spus? cine a venit in fiecare zi si a vazut-o pe ionela? Cine a monitorizat cazul? Ce i-au spus medicii? Cat a intrebat ea pe medici? Ce a facut ea pt a-i fi transferat copilul unde trebuie (in afara sa astepte sa faca altii in locul ei). Asa cum a venit de la Ploiesti la bucuresti, cu trasnfer la cererea parintelui, tot asa putea sa faca cerere de transfer la alt spital, cand i s-a spus ca la Gomoiu nu au chururgi. i s-a si explicat cum sa scrie cererea. A facut-o? Da sau nu? De ce avea Ionela hemoglobina atat de mica cand a ajuns cu ea la Ploiesti? (ar trebui sa stie, ca i-au explicat medicii).

Mihaela e o mama greu incercata, suntem cu totii de acord cu asta. Dar ar trebui sa intrebe mai mult medicii, sa arate un pic de interes mai mult fata de cei care chiar vor sa ii ajute copilul, sa se zbata un pic mai mult pt copilul ei si sa dramatizeze mai putin, cand nu e cazul.

Si din toata povestea asta, mie de Ionela mi-e cel mai mila si de ea ar trebui sa ne ingrijoram cel mai mult. Sper din tot sufletul sa se faca bine si sa plece acasa, sanatoasa.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Laura, recunosc ca m-ai lasat "paf"....
Nu pot sa cred ca gandesti asa....
Eu banuiesc de ce tu dai, indirect, vina pe Mihaela si spui ca nu isi da interesul si iei apararea spitalului si medicilor de acolo si consider ca nu e deloc corect cum pui problema.
Nu acuzi mama ca doctorii nu-si fac treaba.
Si daca vrei sa ma intrebi si pe mine de undes tiu ca nu-si fac treaba, la fel te pot intreba si eu pe tine, de unde stii ca isi fac treaba.
Ca doar nu ai fost fizic, acolo, la Gomoiu.
Tu ai informatiile astea, de la cineva, care e doctor acolo.(banuiesc).
Iar fetele au infoprmatia direct, de la Mihaela.

Si intr-adevar, brusc, dupa ce au primit un telefon , au inceput sa se vada demersuri.

Nu lasi in sarcina unei mame disperate sa se ocupe de copil, medicii de acolo trebuiau sa o ajute...
In fine....am un gust amar rau.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Alex_andra, imi pare rau ca te-am dezamagit. Eu nu am zis ca e Mihaela de vina pt ce se intampla Ionelei. Zic doar ca nu va spune despre TOT ce fac medicii. Ionela a fost la Gomoiu tot timpul sub ingrijirea sefului de sectie, medicul cel mai bun de acolo. Irina s-a interesat mereu de Ionela, a facut tot ce a putut sa o ajute si ea. Incercati sa intelegeti ca la Gomoiu medicii si-au dat tot interesul pt a o face bine pe Ionela. Si asta de la inceput, nu dupa ce s-a primit nush ce telefon.

Acu o sa mai dezamagesc niste persoane probabil. Asta e, imi asum riscul. Dar indraznesc sa intreb, de ce a fost nevoie sa se zbata fetele de pe forum, sa de telefoane, mailuri. Inteleg ca Mihaela e internata cu Ionela, bulversata, afectata. Dar tatal Ionelei unde era in aceasta poveste? Sau am eu pretentii prea mari cand ma astept ca parintii sa fie primii care fac tot ce se poate pentru copil....

Ma rog ... eu nu am fost la spital, cum zice si Alexandra stiu si eu ce stiu de la altii. Sunt eu rea si nu pricep ... Dar nu poti sa trantesti in rahat una-doua niste medici care chiar si-au facut treaba.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Citat:
citat din mesajul lui Laura25

Acu o sa mai dezamagesc niste persoane probabil. Asta e, imi asum riscul. Dar indraznesc sa intreb, de ce a fost nevoie sa se zbata fetele de pe forum, sa de telefoane, mailuri. Inteleg ca Mihaela e internata cu Ionela, bulversata, afectata. Dar tatal Ionelei unde era in aceasta poveste? Sau am eu pretentii prea mari cand ma astept ca parintii sa fie primii care fac tot ce se poate pentru copil....

ma bag si eu ca musca in lapte,dar asta cu tatal e discutabila,poate omul,nu si-a putut lasa serviciul sa mearga si el cu ele...eu de 1 an jumate de cand merg in fiecare luna la Bucuresti cu Mihai,sotul meu nu stiu daca a mers de trei ori cu mine,nu se putea invoi de la servici in fiecare luna!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Laura, ce importanta are unde e tatal Ionelei??
Important e , ca indiferent cat s-a straduit Irina (deci banuielile mele sunt confirmate), nu contest ca nu s-a implicat, sunt convinsa de asta, dar ea e medic rezident acolo si nu stiu cata putere are cuvantul ei, in fata medicilor "veterani"...au inceput sa ia atitudine dupa ce au primit telefoane importante.

E usor sa vorbesti de acasa cu copii sanatosi...ma refer la toata lumea, nu la tine, acum.
E usor sa judeci, ca de ce nu a cerut informatii sau de ce nu s-a zbatut....dar eu stiu, pe pielea mea, ce inseamna sa vrei sa intrebi ceva pentru copilul tau si sa ti-o taie un doctor nesimtit...

Ce sa mai zic, atunci cand iti spune ca poate sa-ti moara in 3 zile.

Mergi la inceput

Mihaela, pai diccristea nu a fost cu ele, nu a plecat de al servici. A dat niste telefoane si a trimis niste mailuri. Plus ca Mihaela ne-a transmis de cateva ori prin Dodo de ex. ca Ionela e f. f. grav! Pai daca e asa grav, tata crezi ca sta la servici!??! Hai sa fim seriosi.

Gata, e ultima mea interventie pe aceasta tema. Chiar nu are rost sa stricam subiectul.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alex_andra

Ce sa mai zic, atunci cand iti spune ca poate sa-ti moara in 3 zile.

BAZAR UMANITAR

Imi pare rau, eu chestia asta nu o cred. Nu pot sa cred ca niste medici au spus asa ceva. Nu cred!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Dar cum iti explici ca dupa 2 saptamani abia azi i-au facut endoscopia??? ca sa constate ca fata pierde sange in tractul digestiv ceea ce explica scaderea brusca a hemoglobinei... DE CE ABIA ACUM?

Asta presupune un tratament pe care ei nu i l-au administat in astea 2 saptamani si un regim care sa previna alte pierderi de sange... Sa nu mai zic ca probabil tratamentele pe care i le administrau agravau aceasta complicatie...

Referitor la medici eu cred ca asa i s-a spus, pentru ca nu e caz singular... si banui ca vazand cate probleme are aces copil, au considerat ca nu are rost sa-si piarda timpul (ca de fonduri nu cred ca e vorba din moment ce mama plateste cel putin majoritatea analizelor)

Cat despre tata... eu u cred ca el a fost absent, dar nici nu cred ca poate oricine sa aiba aceeasi idee ca si dicicristea... Acum sa fim serioase... si eu m-as fi gandit sa sun, dar unde? eu de un an ma tot gandesc cum sa dau de Dl Raed Arafat in cu totul alta problema... dar nu m-as fi gandit ca sunand la smurd, astia iti dau mailul la care are si el acces... de ex... directorii mei, de firma mica, au mail tinut numai pentru anumite persoane.. nu ii streseaza oricine cu orice problema pe mail. Ceea ce ajunge pe mailul de secretariat sau office este in genere preselectat de secretare inainte de a se da la directori, nu? Nici prin gand nu mi-ar fi trecut mie ca daca trimit la acel mail, va citi si dansul.

Mergi la inceput

Mihaela e tot la Gomoiu, acum?
ca maine merg cu eva acolo, la un control, cu ocazia asta poate ma vad si cu Mihaela...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Am pus la bazar produse pentru nou-nascuti fetitze donate de Luy,multumesc din suflet :
produse incepand dupa colier/margele de aici

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Leditia spune:

Citat:
citat din mesajul lui georgipuia

Dar cum iti explici ca dupa 2 saptamani abia azi i-au facut endoscopia??? ca sa constate ca fata pierde sange in tractul digestiv ceea ce explica scaderea brusca a hemoglobinei... DE CE ABIA ACUM?

Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007)

"Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea."

Desi am zis ca nu ma mai bag in discutiile astea nu ma pot abtine sa nu punctez anumite chestii pt clarificarea lucrurilor..
1.scriam eu sapt trecuta ca trebuie sa-i faca acea analiza la stomac,deci nu s-au gandit medicii acum,subit,ca a sunat dlRaed.Era in plan,din varii motive,viroza,febra data de viroza,dusul la grigore,weekend si ce o mai fi fost nu au apucat sa i-o faca.Ei stiu mai bine in ce conditii se face analiza asta.

2.anumite analize se platesc si in spital,iar a plati o analiza din zeci,sute,nu cred ca e asa un motiv de facut scandal.

3.Ideea cu Smurdul eu i-am zis-o in prima zi Mihaelei la telefon.Mi-a zis si mie cineva si am sunat-o si i-am zis sa incerce,cand era la Ploiesti.

Mihaela07,fara a intra intr-o polemica cu tine,e ok si nu vad nici o problema in a nu veni tatal mereu la controalele periodice..dar cand se spune,cum s-a scris aici pe forum de ''moarte'' ''copilul mai traieste 3 zile'',eu cred si de fapt nu cred,sunt ferm convinsa ca Paul s-ar executa in 2 timpi si 3 miscari si ar fi langa voi!
La fel ca mama,tatal are un rol important,la fel de important si ambii trebuie sa se zbata pt copilul lor!

Mi-a placut gestul lui Dici,sincer..a aratat ca vrea sa ajute cu ceva concret si e important ca in astfel de momente sa-ti pastrezi cumpatul,sa te zbati mai mult si sa faci tot posibilul si imposibilul pt propriul copil.

POZE CU NOI
de David Christian

Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.

Mergi la inceput