Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 39
Leditia spune:
Am pus colete pt ada-coman,simonapro,viovio,alex-sara,madaiulia si monica70.Sper sa nu fi gresit,scriu din memorie id-urile,caci nu merge bazarul.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
georgipuia spune:
Buna ziua Doamnelor!
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui M-a sunat Mihaela: -azi ii face endoscopia(ca sa vada daca are sangerari digestive),si maine le multa la Budimex |
Stiti ce ma nedumireste rau pe mine... ca sa nu zic ca ma revolta... pana ieri dimineata nu stiau ce sa-i faca lu Ionela, nu-i dadeau sperante... ieri primesc un telefon si brusc... ii fac si imunograma cam bagata pe gat (cost 96 ron, platiti de Mihaela), iar azi (desi era vorba sa le faca transferul azi) o tine sa-i faca endoscopie??? pentru ce o mai tine? pana acum de ce nu i-au facut? vor sa spele obrazul?
Daca nici maine nu o transfera e clar ca abia acum s-au pus pe treaba...
Parerea mea este ca-s de dat la ziar... sa te fereasca Sfantul sa ajungi pe mainile medicilor in tara asta.
Ce am eu de oferit si/sau vandut?
Laura25 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui georgipuia Buna ziua Doamnelor!
Stiti ce ma nedumireste rau pe mine... ca sa nu zic ca ma revolta... pana ieri dimineata nu stiau ce sa-i faca lu Ionela, nu-i dadeau sperante... ieri primesc un telefon si brusc... ii fac si imunograma cam bagata pe gat (cost 96 ron, platiti de Mihaela), iar azi (desi era vorba sa le faca transferul azi) o tine sa-i faca endoscopie??? pentru ce o mai tine? pana acum de ce nu i-au facut? vor sa spele obrazul? Daca nici maine nu o transfera e clar ca abia acum s-au pus pe treaba... Parerea mea este ca-s de dat la ziar... sa te fereasca Sfantul sa ajungi pe mainile medicilor in tara asta. Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Reiau rugamintea de a o lasa mai usor cu invectivele la adresa medicilor de la Gomoiu. Chiar nu e cazul ...
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
georgipuia spune:
Da... imi cer scuze... daca ofensez pe careva... o sa-mi vad de revolta mea in mintea si inima personala... nu o sa mai deranjez...
Laura25 spune:
citat din mesajul lui georgipuia Da... imi cer scuze... daca ofensez pe careva... o sa-mi vad de revolta mea in mintea si inima personala... nu o sa mai deranjez... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Nu e vorba de ofensat, Giorgi , ci de faptul ca tu nu stii toate datele problemei. Nu e chiar asa cum ajung informatiile aici pe forum.
ellinia spune:
Am o nedumerire - licitasem ieri parca, un tricou barbatesc de la simonapro si mi-a disparut - nic n-am primit mail ca m-ar fi supralicitat cineva, nici ca l-am castigat, nici ca l-am pierdut ... sunt in ceata. Ce s-o fi intamplat cu el?
Cristina si Stefan Costin (25.02.2005)
BazarGeneral
georgipuia spune:
Pai eu vorbesc direct cu Mihaela... deci nu vorbesc din ce citesc in Can-can... deaia ma indispun... in fine... indiferent de pasi, macar sa se vada rezultate.. asta e tot ce conteaza... dar pe langa problemele Ionelei... sincer nu as dori nici la dusmani sa treaca prin ce trece Mihaela...
micki_mica spune:
Buna,
Va citesc destul de des, si traiesc emotiile alaturi de voi!
Impartasesc cu sotul meu evenimentele. Ma rog pentru toti copiii cu probleme, pentru parinti sa aiba putere sa treaca peste toate necazurile si pentru voi, care ajutati , preluand problemele altora si asupra voastra.
Sunteti deosebite si unite. Nu lasati incordarea si amarul neputintei sa strice relatiile dintre voi. O vorba poate sa doare tare, chiar daca e spusa intr-o doara.
Am simtit ca trebuie sa spun.
Mami a lui Kiti
Laura25 spune:
citat din mesajul lui georgipuia Pai eu vorbesc direct cu Mihaela... deci nu vorbesc din ce citesc in Can-can... deaia ma indispun... in fine... indiferent de pasi, macar sa se vada rezultate.. asta e tot ce conteaza... dar pe langa problemele Ionelei... sincer nu as dori nici la dusmani sa treaca prin ce trece Mihaela... Ingerasii mei: Mony (03.12.2003) si Teo (17.05.2007) "Viata nu se masoara cu numarul de respiratii pe care le aveti, ci in momentele care iti taie rasuflarea." Ce am eu de oferit si/sau vandut? |
Ok, si Mihaela ce ti-a spus? cine a venit in fiecare zi si a vazut-o pe ionela? Cine a monitorizat cazul? Ce i-au spus medicii? Cat a intrebat ea pe medici? Ce a facut ea pt a-i fi transferat copilul unde trebuie (in afara sa astepte sa faca altii in locul ei). Asa cum a venit de la Ploiesti la bucuresti, cu trasnfer la cererea parintelui, tot asa putea sa faca cerere de transfer la alt spital, cand i s-a spus ca la Gomoiu nu au chururgi. i s-a si explicat cum sa scrie cererea. A facut-o? Da sau nu? De ce avea Ionela hemoglobina atat de mica cand a ajuns cu ea la Ploiesti? (ar trebui sa stie, ca i-au explicat medicii).
Mihaela e o mama greu incercata, suntem cu totii de acord cu asta. Dar ar trebui sa intrebe mai mult medicii, sa arate un pic de interes mai mult fata de cei care chiar vor sa ii ajute copilul, sa se zbata un pic mai mult pt copilul ei si sa dramatizeze mai putin, cand nu e cazul.
Si din toata povestea asta, mie de Ionela mi-e cel mai mila si de ea ar trebui sa ne ingrijoram cel mai mult. Sper din tot sufletul sa se faca bine si sa plece acasa, sanatoasa.
georgipuia spune:
E usor de zis cand nu esti in situatie... eu cred ca e usor sa fii daramata de astfel de probleme, mai ales cand stii copilul cu probleme grave din nastere si cand dai probabil de multi medici care nu-ti dau sperante... e vorba de cel putin 5 ani de probleme si emotii majore.. nu este vorba doar de aceste 2 luni de spitalizare.
E adevarat ca poti fi mai tare in clont si poate obtii mai multe, dar nu toti avem tarie si eu stiu din experienta ca si daca ar fi incercat (nu stiu exact daca a incercat sau nu)... sunt convinsa ca medicii ar fi descurajat tentativele ei.
Parerea mea este ca am depasit totusi granitele topicului. Nu o sa mai continui. Eventual o sa o rog pe Dodo sa ne tina la curent direct la topicul Ionelei.