Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 28
kid spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamagiuliei ce urat Anca, iar te zbati singura ... urat. foarte urat. daca ar fi sa polemizam toate lucrurile urate, ne ia cateva zile. dau si eu ok dar doar pt ca esti tu Anca in rest, la urmatoarea abatere de 2 luni sigur dau nu. Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela _"Meglio sole, che mall`accompagnate !" |
Si eu sunt de acord cu ce ai scris.
carminabulina spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui alex_andra
carmina tu chiar lucrezi la posta, sau a fost o metafora si eu am fost prea blonda sa o inteleg? Ma bucur ca ai trecut peste emotiile cu Mihnea. Iti tinem pumnii mai departe Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
, nu esti suficient de blonda...ai inteles perfect NU lucrez la posta, dar lucrez la o firma si pun coletele (comenzile) la posta printre altele .
valentina_22 spune:
citat din mesajul lui alex_andra Multumesc fetelor pentru feedback Mai astept si alte pareri si daca sunteti de acord, o sa o rog pe Neli sa ne dea un cont bancar unde sa putem sa depunem fiecare cat poate. Eu zic, ca daca ne strangem mai multe fete si 10 lei conteaza. Tomaca, asa cum zicea si |Selene, astea sunt regulile dupa care acel topic functioneaza. Daca vrem sa ajutam prin intermediul acelui topic, ne conformam, daca vrem sa ajutam altfel, se poate si asa. In afara de bani, putem sa o ajutam cu lucrusoare, hainute, atat pentru Anastasia, care are 14 kg si aprox 90 cm, cat si pentru fetita ce urmeaza sa vina. Orice, creme,diverse alte produse. Mie, situatia ei mi se pare dramatica, avand in vedere si starea ei, mobilizata fiind in acel scaun. Selene, despre cine e vorba? de cine ti-a zis alinuk? Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Din nefericire stau rau de tot la capitolul bani, dar pot ajuta cu hainute, nu multe, dar am mai strans cate ceva de la Andrei. Alex astept adresa! Din acelas motiv nu am putut ajuta nici la fondurile pentru Mihaela, insa am fost zilnic lange ele cu gandul!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
valentina_22 spune:
Carmina, bine ai venit acasa ,ma bucur ca ti-ai depasit temerile si ca totul s-a incheiat cu happy end. Recuperare rapida si bafta zilele urmatoare la analizele fetelor.
Anca, ai si de la mine un vot si tot respectul pentru implicarea ta.
_
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
kid spune:
alex_andra Din cate stiu eu, pt donatii in bani, trebuie sa fie aprobat cazul de catre administratorii sitului, respectiv topic separat.
Nasterea este gratuita la spital de stat, iar cu produse o pot ajuta fetele care activeaza la topicul de donatii.
Se poate face un document google cu datele contului si ce mai are nevoie si trimis la toate persoanele care pot ajuta in vreun fel, topicul acesta sa ramana pt bazar.
valentina_22 spune:
Stiam eu ca mai uitasem ceva.... Mady, sa-ti traiasca feciorul, sa creasca mare, frumos, sanatos si sa-ti lumineze batranetile cu realizarile lui!
_
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
alex_andra spune:
kid, normal ca topicul acesta este pentru bazar, nici nu vroiam sa il deturnez
Dar asa cum aici se discuta si alte probleme in afara bazarului am vrut doar sa aduc in atentia voasta si aceasta problema, pt ca stiu ca sunt multe persoane care ar putea ajuta, macar temporar.
Repet, nu am vrut sa deranjez, de aceea am si stat mult si m-am framantat daca sa scriu sau nu...
Nu am vrut sa fac topic separat, pt ca eu nu am vorbit cu Neli si nu cred ca ar fi fost de acord, in ideea ca sunt atatia altii care au nevoie de ajutor si ca i-ar fi fost jena sa se expuna separat situatia ei pe un topic.
Ea nu a cerut asta, doar eu m-am gandit.
Asta e, poate am gresit, dar nu imi pare rau ca am scris.
Prefer sa regret ca primesc un feedback negativ, decat sa-mi para rau ca puteam ajuta, dar nu am incercat, macar.
Pentru cine doreste sa o ajute cu lucruri, adresa o poate primi de la cele care adminitreaza topicul "Pentru copii..."
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
Selene_Bunny spune:
kid, Neli va face cezariana, nu poate naste natural. Plus ca are nevoie de tratament special. O fi nasterea gratuita in spitalele de stat, teama ca nu vei fi tratata cum trebuie, nu.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
EllaX spune:
citat din mesajul lui Eseea etelor nu stiti pe nimeni sa aiba nevoie de injectii No Spa?? am o gramada, am dat de multe ori anunturi aici pe forum ca le donez dar nu vrea nimeni! Nu stiti pe cineva sa aiba nevoie?? Mami de fetita si de baietel Everything is hard before becoming easy... |
Eseea, si la un spital le poti dona. Tot donatie este si tot la oameni vor ajunge. Cred ca si la un cabinet de medicina de familie.
kid spune:
alex_andra Feedbakul meu nu a fost neaparat negativ, nu am absolut nimic impotriva unei actiuni de genul asta, insa eu as prefera ca toti banutii de la acest topic sa mearga la cazurile de la bazarul umanitar Nu vreau sa ma intelegi gresit.
Nu am timp sa caut acum, dar parca a fost la un moment dat un topic aici la umanitare deschis de fan club M. Jackson unde s-au strans donatii in bani care apoi s-au redistribuit spre diverse actiuni.
Ma intrebam daca ar fi de acord moderatorii sa se deschida un topic separat, special pentru sprijinul persoanelor care trec prin momente grele, plus greutati financiare(am vazut multe cazuri doar aici pe forum). Ceva in genul topicului de donatii, doar ca in bani. Te admir pentru implicare