Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 27
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui alex_andra Ma framant de 2 zile, ce sa fac, daca sa scriu aici, sau nu. Nu as vrea sa supar pe nimeni, sa deranjez. dar mi-am luat inima in dinti si am decis sa scriu. Inainte de toate imi cer scuze fata de danielac si LauraNicole, daca o sa considere ca am trecut peste ele si imi cer scuze si lui Neli_ra, daca va considera ca am depasit o bariera a discretiei. Neli, pentru cine nu o cunoaste, este o mama de fetita Anastasia si alta viitoare fetita in burtica. Mai multe detalii despre ea, puteti citi pe blogul Selenei, de la semnatura ei. Situatia de acasa este f urata, personala si financiara. Neli se deplaseaza in scaun cu rotile, in urma unui accident. In curand urmeasza sa nasca si probabil sa si divorteze intr-un viitor apropiat. Pentru ca la topicul administrat de danielac si LauraNicole este interzisa ajutorarea cu bani, ajutam fiecare cum poate, cu produse, lucruri.... Dar....nastere presupune bani, din pacate:( Venitul lui Neli este undeva la vreo 500 de lei. Atat.Sotul nu cred ca se va implica:( ..... Nu stiu ce sa mai zic, decat ca as fi vrut sa putem sa strangem o suma de bani, pe care sa i-o dam lui Neli, bani pe care sa-i aiba la ea, la spital, atunci cand va naste.... Inca o data, daca considerati ca cer prea mult, imi cer scuze anticipat Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009) BAZAR UMANITAR |
Am si eu o intrebare, pentru ca sincer chiar vreau sa inteleg. De ce nu se doreste ajutarea cu bani? Care este motivatia, ca trebuie sa fie una probabil discutata in trecut dar eu nu uraresc cu regularitate discutiile de la acest subiect, ci mai degraba campanii individuale. Nu sunt la curent cu toate discutiile si nici n-am sa pot sa fiu, dar eu nu pot sa ajut decat daca fac un virament bancar. Altceva sa donez, nu am si nicio alta modalitate sa ajut.
Eu as vrea sa o ajut cum pot.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
Eseea spune:
de exemplu pt contractii in sarcina ( eu am facut zeci!!, le urasc, nu mai vreau sa le vad dar le si iubesc ca altfel nu cred ca venea pe lume iubita mea ), pt dureri abdominale, etc. Uite prospectul:
http://www.sfatmedical.ro/Dictionar_medicamente/NO_SPA_40_mg_2_ml_solutie_injectabila
Mami de fetita si de baietel
Everything is hard before becoming easy...
Dodo-pui spune:
M-a sunatMihaela:
-Ionela a facut febra iar,tuseste de "rupe",ii curge nasul
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
Selene_Bunny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Dodo-pui M-a sunat Mihaela nu au vesti noi...doar ca aseara Ionela a facut febra 39...de ce?Nu stie.Se intreba daca e posibil sa faca aceasta febra din cauza aftelor?!Eu nu am stiu ce sa-i raspund. ...si ca Ionela e mai bine fata de cum au venit dar nu e bine Doamne ajuta! PS: sunt cuvintele Mihaelei Blogul Speranta moare ultima Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la Dumnezeu imposibilul! |
Dodo-pui, daca aftele sunt extinse pe o suprafata mare a guritei - limba, interiorul obrajilor, chiar si pe cerul gurii, deja e stomatita. Si da, da febra mare. Sa ii spui neaparat Mihaelei sa vorbeasca cu medicii, eu am avut asa ceva si nu mai puteam vorbi, manca, bea.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
Selene_Bunny spune:
Topicul "Pentru copii" are propriul sau regulament, stabilit de administratoare, LauraNicole si danielac. Regulamentul a fost stabilit in urma incercarilor de fraudare - s-a creat si o "lista neagra" in acest sens. Fraudare = solicitare de ajutor, dupa care lucrurile primite au fost scoase la vanzare pe Internet. Sau minciuni.
Ultima incercare de fraudare mi-a fost semnalata de alinuk, acum doua zile.
Blogul meu - de la noi, pentru ei!
NOU - colectia de martie!
Bazar general - fiecare implicare conteaza!
Daria-Nandini, haiosenii si dragalasenii
claudia.andrici spune:
Buna nu stiu cat conteaza votul meu dar da si eu sunt de acord cu ridicarea restrictiei
luy spune:
Am ajuns azi la posta si am trimis colete pentru carminabulina si ancadragoman.
De asemenea, am trimis un colet cu hainute de bebelus lui Dodo-pui, unele dintre ele sunt noi, doar spalate si calcate, nu am mai apucat sa le dau spre purtare pt ca au ramas mici . Sper sa va fie de ajutor
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )
alex_andra spune:
Multumesc fetelor pentru feedback
Mai astept si alte pareri si daca sunteti de acord, o sa o rog pe Neli sa ne dea un cont bancar unde sa putem sa depunem fiecare cat poate.
Eu zic, ca daca ne strangem mai multe fete si 10 lei conteaza.
Tomaca, asa cum zicea si |Selene, astea sunt regulile dupa care acel topic functioneaza.
Daca vrem sa ajutam prin intermediul acelui topic, ne conformam, daca vrem sa ajutam altfel, se poate si asa.
In afara de bani, putem sa o ajutam cu lucrusoare, hainute, atat pentru Anastasia, care are 14 kg si aprox 90 cm, cat si pentru fetita ce urmeaza sa vina. Orice, creme,diverse alte produse.
Mie, situatia ei mi se pare dramatica, avand in vedere si starea ei, mobilizata fiind in acel scaun.
Selene, despre cine e vorba? de cine ti-a zis alinuk?
Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)
luy spune:
alex_andra, sunt de acord . Ma uit si dupa hainute, atat pt bebelusa cat si pt Antonia.
Luy, mamica de Maria Teodora ( 25 aug 2007 ) si Irina Alexandra ( 21 sept 2010 )