Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 26

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns szivarvany spune:

Mihaela, ai azi vreo problema cu mine ? Ca uite asa pot intreba si eu inapoi si nu da bine.
Am scris CLAR: parere personala. a mea. si nu mi-o ia nimeni.

Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura25 spune:

Mihaela, din start cazul lui Marius-Andrei a fost adus pe forum de matusa copilului, nu de mama si sustinut de Anca. Anca s-a angajat sa joace rolul de responsabil pt acest caz. Regulamentul cere un responsabil pt fiecare caz, care sa faca raportari, confirmari, sa povesteasca ce e cu copilul. Nu scrie nicaieri "mama copilului", ci responsabilul de caz. Poate mama nu are acces la net, poate nu are timp de net, poate nu stie sa foloseasca calculatorul.

Am marfa la bazar umanitar DC

Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi

'Cos what I feel is the only truth for me

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela77O spune:

Daria,normal ca n-am nimic cu tine...am intrebat,gandindu-ma ca stii detalii,nu sa faci ancheta,ca sa-mi spui mie!scuzele mele,daca te-am deranjat,nu asta mi-a fost intentia!

Laura,normal ca stiu ca responsabil de caz,insa eu am vazut ca si-a facut si mama copilului cont si ca scrie la subiectul lui,de aici trag concluzia ca s-ar putea implica mai mult,ca pana la urma o face pt copilul ei!

MIHAELA DE ANDREEA(03.04.1997) SI MIHAITA(25.09.2003)
Blogul lui Mihaita
Vreau Sa Nu Mai Fiu DIFERIT
A&M

Viata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ada_coman spune:

Multa sanatate Carmina! Ma bucur din suflet ca e bine Mihnea! Sa dea Domnul ca si celelalte analize sa fie bune. Sunteti in gandurile noastre!

Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008

Daria

Karina

POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU

www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ma framant de 2 zile, ce sa fac, daca sa scriu aici, sau nu.
Nu as vrea sa supar pe nimeni, sa deranjez.
dar mi-am luat inima in dinti si am decis sa scriu.
Inainte de toate imi cer scuze fata de danielac si LauraNicole, daca o sa considere ca am trecut peste ele si imi cer scuze si lui Neli_ra, daca va considera ca am depasit o bariera a discretiei.

Neli, pentru cine nu o cunoaste, este o mama de fetita Anastasia si alta viitoare fetita in burtica.

Mai multe detalii despre ea, puteti citi pe blogul Selenei, de la semnatura ei.

Situatia de acasa este f urata, personala si financiara.
Neli se deplaseaza in scaun cu rotile, in urma unui accident.
In curand urmeasza sa nasca si probabil sa si divorteze intr-un viitor apropiat.
Pentru ca la topicul administrat de danielac si LauraNicole este interzisa ajutorarea cu bani, ajutam fiecare cum poate, cu produse, lucruri....
Dar....nastere presupune bani, din pacate:(
Venitul lui Neli este undeva la vreo 500 de lei. Atat.Sotul nu cred ca se va implica:(
.....

Nu stiu ce sa mai zic, decat ca as fi vrut sa putem sa strangem o suma de bani, pe care sa i-o dam lui Neli, bani pe care sa-i aiba la ea, la spital, atunci cand va naste....

Inca o data, daca considerati ca cer prea mult, imi cer scuze anticipat

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Fetele am un sac de hainute diverse si as vrea sa le dau ca ma incurca,acum vorbind cu voi le-am dus in sac in uscator desi sunt in stare f buna si spalate si frumoase asa ca va pun saitul si ce vreti ziceti ca le pun pt bazar.https://picasaweb.google.com/104671975137160986532 nu de alta dar nu vreau sa umplu si sifonierul de la soacra mea am decis sa pastrez pt bb2 doar ce e firmat si unisex pt ca eu intentionez sa fac fetita si deci nu ar mai merge de baieti dar om vedea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

iar uitam.Dodo am primit plovarul mercic mult frumos dar mare rau pt sot o sa il dau nasului ca el este mai mare.pupici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandrina spune:

Alexandra, eu zic DA.
Frumos ca te-ai gandit la ea, e un om cu un caracter deosebit si o soarta tare incercata.
Sper ca nu se va supara pentru ca, logistic, sa-i trimitem direct ei banii, ca de surpriza nu se mai pune problema, devreme ce e public

Rapoarte, rapoarte! Suntem in plop cu rapoartele...

Laura, revin cu rugamintea de a inainta spre modificare pe site linkul de la Lista neagra. S-a schimbat.

Scot restrictia pentru Marius Andrei din regulament.
Si trec la cazuri ca Sabina lipseste.

S-a schimbat sistemul de confirmare a platilor la Bazarul Umanitar.
- adresele de mail pentru confirmare sunt in fisierul cu cazuri, la fiecare caz separat
- nu se mai confirma nimic in subiect, sau pe PM, totul se poate rezolva prin mail
- responsabilii de caz vor trimite si ei confirmari

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Frumos gand Alexandra... trebuie sa-mi pun problema cum o pot ajuta si eu, ca este un moment tare agitat si pt mine. Eu una te-as considera prietena buna, care incearca sa ma ajute si as trece peste prima jena e dezvaluirilor.

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eseea spune:

etelor nu stiti pe nimeni sa aiba nevoie de injectii No Spa?? am o gramada, am dat de multe ori anunturi aici pe forum ca le donez dar nu vrea nimeni! Nu stiti pe cineva sa aiba nevoie??

Mami de fetita si de baietel

Everything is hard before becoming easy...

Mergi la inceput