Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 16
Leditia spune:
La multi ani fericiti si sanatosi lui Alex!Mady,sa-ti traiasca flacaul si sa va aduca numai bucurii.
Carmina,sunteti in gandurile mele,sa dea Dzeu sa fie totul ok.Pupam un curajos mic si o mamica puternica.
POZE CU NOI
de David Christian
Speranta si incredere pentru David
Poti ajuta si tu!Bazar umanitar pt David si alti copilasi speciali!.
diana2242 spune:
Ela nu ma imbrac eu dupa moda lui,pe el il imbrac cu ce imi aduce el asa ca......... La multi Alex si sa fii cumintel si sa o asculti pe mami.
szivarvany spune:
Alex, pui de Mady
Carmina, AlexSara, cu gandul la voi
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
Laura25 spune:
Carmina sunteti in gandurile mele azi! Va tin pumnii sa treceti cu bine peste acest hop si sa va intoarceti acasa sanatosi.
Claudia am luat ieri coletul de la tine. Hainele sunt frumoase, unele cam mari, dar o sa le fie bune intr-o zi si oricum stiam cand le-am luat ca sunt mai marisoare. Cu bonusul insa ai fost de milioane. S-au jucat o gramada aseara, apoi la culcare atat au tras de pokemonul ala si nu reuseau sa-l imparta, incat in final s-au culcat pe aceeasi perna, nas in nas cu plushul intre ei, ca sa il imparta egal. Dimineata Bianca si l-a luat la gradi sa i-l arate lui Victor, prietenul ei (asta e semn de mare pretuire, numai jucariile care o impresioneaza in mod deosebit au onoare de a fi duse sa le vada Victor ). Multumim din suflet!
Azi am dat lista cu conturi si sume la consort care a promis ca incearca sa ajunga la banci.
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
Laura25 spune:
La multi ani, Alex! Sa cresti mare, sanatos si fericit! Mady, sa iti traiasca flacaul!
Am marfa la bazar umanitar DC
Laura, mami de shtrumphi gemeni: Bianca Andreea si Rares Mihai (13.06.2005)
Cugetari gemene, Poveste cu shtrumphi
'Cos what I feel is the only truth for me
ancadragoman spune:
si eu sunt alaturi de Carmina
La multi ani Alex
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
mari_paun spune:
la multi ani Alex
Carmina suntem alaturi de tine
sambata am un botez, nepotica mea se increstineaza...am probat si eu rochitele care le am sa merg la petrecere ...dar nu-mi vine nimic la sani
mult o sa treag eu cu kg astea in plus
diana baiat ...elegant
va doresc o zi minunata
ada_coman spune:
Alex Mady sa-ti traiasca baiatul si sa fie sanatos!
Carmina ne rugam sa fie totul bine.
Multa sanatate tuturor!
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
www.facebook.com/home.php#!/Lumea.mamicilor" target="_blank"> Am reusit! Iasul a castigat!
carminabulina spune:
Buna!
Noi ne pregatim sa plecam la clinica. Tremur din toate incheieturile...o sa iau un distonocalm ca sa imi revin putin. Intr-adevar am emotii si EllaX o sa imi spun o mantra, chiar am nevoie de asta.
Mi-e mila de el, stiuca o sa-l doara dupa si i-am si spus dar am minimalizat durerea.
In fine. revin cu vesti dupa interventie.
Va multumesc ca-mi sunteti alaturi, stiu ca stiti ca asta ma ajuta si ca ajuta. Nu va suparati pe mine ca sunt paranoia, dar nu am cu sa evit .
Gata ma duc sa iau pastila si vorbim mai tarziu.
Va pup pe toate si va imbratisez!
Alex, la multi ani! Petrecere frumoasa!