Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns diannaalex spune:

Dici am vb cu Mihaela si iti multumeste foarte mult pentru lactuloza i-a prins foarte bine. Ionela era un pic mai bine si sper sa le dea drumu acasa ca s-a saturat de spital. Stiu si eu cum e. Speram sa isi revina Ionela

mami de pui Alex www.dianalaura.wblog.ro
veniti la produse noi sau impecabile la preturi foarte bune
pt. Alexandru Hapaleti si alti copii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns carminabulina spune:

Am facut si eu cum m-a taiat capul cu confirmarile. daca o aparea vreo neregula invat pe parcurs.
Am trimis mail la bazar general si la adresele de mail de la cazurile respective cu linkuri cu tot.
Sau trebuia sa trimit la vanzator ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns olim spune:

am primit coletul de la claudia, multumim de bluza, alex e foarte incantat
am despus azi in contul lui Alexandru Halapeti, suma de 50 roni pentru colieru licitat.
ref tranz BRFOCXN00353401)20110207, daca imi puteti confirma ca au intrat banutii.
va doresc multa sanatate tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Buna dimineata..
Lista de la taraba mea
-Daria-primit comanda-livrat
-Laura25-primit comanda-executat
-Mercedes-
-Georgipuia -primit comanda-executat
-Elax-primit comanda
-diannaalex-primit comanda-executat
-anca16-primit comanda
-Jasmin012-primit comananda
-alex_andra-primit comansa-in lucru

Anunt cand pun la posta

Va multumesc tuturor ce ati comandat...si inca mai pot primi comenzi pana in data de 20 februarie inclusiv

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

...ups...am uitat cafa

O zi minunata va doresc..
Noi avem zi plina ,chiar f plina Bogdi...dar sa ne dea DD putere sa facem fata caci astfel sigur vom recupera tot

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui carminabulina

Am facut si eu cum m-a taiat capul cu confirmarile. daca o aparea vreo neregula invat pe parcurs.
Am trimis mail la bazar general si la adresele de mail de la cazurile respective cu linkuri cu tot.
Sau trebuia sa trimit la vanzator ?

Ai procedat corect

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana2242 spune:

Dodo mercic pt colet te anunt cand vine si Boti si de la tine am primit cartile dar sunt razna rau eram in sesiune si au stat in masina pana ieri cand le-a adus sotul si a trebuit sa fac o rearanjare a dulapurilor sa le fac loc.acum o sa va arat moda de la noi din casa din dimineata asta. https://picasaweb.google.com/misu7930/Februarie#5571202687958133442

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Neata fetele... tin pumnii azi si pentru Ionela si pentru Mihnea Doamne - Doamne sa fie cu ei!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Buna dimineata!

Dodo, multam de cafea! Spor la treaba in ziua voastra plina!

diana2242, foarte frumos ii sta puiului tau imbracat asa! Ce o sa faci acum, te imbraci si tu cum se poarta?

Carminaaaa, se numeste anxietate ce simti tu, nu presimtire! Este o traire NORMALA inainte de ce urmeaza tu sa traiesti - cred ca mi-ar tzatai curu', sa stiu ca urmeaza sa mi se opereze copilul (ai doua popouri, cate unul pentru fiecare copil care se opereaza?)! Cand iti mai vine frica mare, zi o rugaciune care ti se potriveste tie sau rosteste o mantra a ta ("o sa trecem cu bine peste operatii, o sa trecem cu bine..."). Ori de cate ori apare frica, comuta-ti gandul pe rugaciunea/mantra respectiva, ajuta. Maine ne gandim frumos la voi, la fel si cand se va opera Irina.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns EllaX spune:

Ca si in alte zile, ganduri bune am pentru Ionela si Mihaela - sa treaca cu bine peste perioada asta grea. Eu inteleg ca n-au pus inca diagnostic, ca e anemica si n-o pot opera acum - si poate e absolut necesara o laparotomie (deschiderea abdomenului) pentru diagnostic. Dar ma revolta bajbaielile. Si ala din burta e sange sau aer? Ca daca e aer ca in ocluzii intestinale, administrarea lactozei aleia de la Humana e o maare greseala medicala. De asemenea, daca anemia s-a accentuat recent, taraganarea diagnosticului e un rahat, scuzati limbajul mai slobod de dimineata asta.

Mergi la inceput