Bazar umanitar (60)
Raspunsuri - Pagina 12
Dodo-pui spune:
Buna tuturor,
Ioana are inca febra,i-au fost recoltate analize si azi ...Mihaela abia asteapta ziua de maine sa vina doctorii la servici si sa vada ce hotarasc...poate afla de unde/din ce cauza face febra(nu mare38...cu)dar face
Mihaela a spus ca va multumeste tuturor,pentru rugaciuni,gandurile bune si banutii depusi...si are o mare rugamintea daca o poate ajuta careva...sa-i cumpere HUMANA LACTOZA(pentru pus in ceai).Ea nu a gasit in farmaciile de pe langa spital.
Doamne ajuta!
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ancadragoman spune:
maine cand ies afara ii caut eu laptele ,dar asta este lapte fara lactoza?
edit:nu e lapte nu?
anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007)
poze si filmulete
povestea nasterii
www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria
www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca
AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!!
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ancadragoman spune:
sau Humana Milchzucher?
poze si filmulete
povestea nasterii
www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!!
ada_coman spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman sau Humana Milchzucher? anca de fetita cu fundita Maria Alexandra (4 noiembrie 2007) poze si filmulete povestea nasterii www.totsites.com/tot/mariadragoman" target="_blank">eu sunt Maria www.onetruemedia.com/otm_site/start" target="_blank">Montaje Mariuca AM PRODUSE LA BAZAR!!!!!! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=chic bebe - klorane baby&page=0" target="_blank">an-Domnisoara chic!!! |
Asta mi-a dat si mie la cautare. E pt constipatie, am folosit si noi. Daca despre asta e vorba.
Mamica de Daria-Ioana 15.08.2007 si Karina-Nicole 29.12.2008
Daria
Karina
POZE
www.onetruemedia.com/otm_site/view_shared?p=8352f415656e1fa1594ae5&source=category&category_id=12" target="_blank">FILMUL NOSTRU
Astazi e ultima zi. Avem mari sanse! SUSTINE ORASUL IASI
ancadragoman spune:
si eu zic ca este asta,il caut maine cand ies cu Maria pe afara dara stept mesaj de la Dodo ca nu cumva sa iau altceva
poze si filmulete
povestea nasterii
Dodo-pui spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ancadragoman maine cand ies afara ii caut eu laptele ,dar asta este lapte fara lactoza? edit:nu e lapte nu? |
Nu ,nu e lapte e lactoza(produs de la Humana) se pune in ceai impotriva constipatiei
Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!
ancadragoman spune:
deci asta este ...la ce spital este?daca ii iau cum il trimit daca nu ajung eu?
poze si filmulete
povestea nasterii
valentina_22 spune:
Multa, multa sanatate Ionelei. Mihaela sa stii ca ma gandesc la voi tot timpul!
Carmina si voi sunteti in sufletul meu.Marti tin pumnii si ridic o ruga spre cer. Eu insa cred cu tarie ca totul va fi bine, insa numai mama sa nu fii, fie si pentru o simpla intepatura din degetel!
Eu sunt nervoasa si nimic nu-mi intra in voie. De apropae o saptamana Andrei face pipu f des, mai exact din 15 in 15 minute. Cum el are si ceva probleme la putica am zic ca are fimoza. Vineri cu noaptea-n cap la spital. Am avut noroc ca am gasit-o pe tipa care a operat-o pe Alexandra, dupa 4 ani m-a recunoscut din prima...deh daca am fost obiect de studiu pentru ei si viitorii medici Partea buna: nu e fizoma, problema de la putica a rezlvat-o in 2 secunde si acum face un tratamet local acasa, insa e chin cu baita, abia reusesc sa-l tin eu! Se pare ca are o nernorocita de infectie urinara. Cat am asteptat sa facem ecografia(in jur de 2 ore) am observat foarte multi copilasi cu infectii urinare. Asteptau si ei mititeii la rand la eco si toti aveau pana in 5 anisori. Nasol este ca deocamdata nu-i pot face nimic, abia dupa o saptamana ii fac urocultura, trebuie sa asteptam sa terminam tratamentul cu crema pentru cocosel.
Iar acum vine cireasa de pe tort: ieri m-am trezit cu o durere suparatoare de masea. Am luat la repezeala o bulina si mi-am vazut de ale mele, insa de dimineata m-am trezit desfigurata si cu o durere crunta. Asa ca acum stau cu antibiotic si cu durerea asta suparatoare, asteptand ca infectia sa cedeze, ca mai apoi sa merg la doctor sa vedem ce-o fi pe acolo.
Asta asa ca sa nu ma plictisesc , ca poate imi ies Doamne fereste din mana!
Eu va pupic tare, tare apasat si va urez tuturor un inceput de saptamana linistit si cu mult soare!
_
Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.
Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI
cum creste Alexuta
cat de mare este Andu
BAZAR DC
dicirstea spune:
Nu mai retin ...a ramas la Gomoiu, nu?
Daca da, sau daca e la Alexandrescu, pot trece si eu.
Nu pot spune ora insa....am multe drumuri maine.
CAPRA CU 2 IEZI
mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)
MINUNEA MEA
www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2
A DOUA MINUNE
MOS CRACIUN 2010
www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!
Sa o ajutam pe Georgi sa mearga
Manu - papusa fara picioare
ancadragoman spune:
hai sa ne organziam un pic si poate maine ajunge cineva cu tot cu humana.
poze si filmulete
povestea nasterii