Bazar umanitar (60)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

Citat:
citat din mesajul lui valentina_22

Iar acum vine cireasa de pe tort: ieri m-am trezit cu o durere suparatoare de masea. Am luat la repezeala o bulina si mi-am vazut de ale mele, insa de dimineata m-am trezit desfigurata si cu o durere crunta. Asa ca acum stau cu antibiotic si cu durerea asta suparatoare, asteptand ca infectia sa cedeze, ca mai apoi sa merg la doctor sa vedem ce-o fi pe acolo.
Asta asa ca sa nu ma plictisesc , ca poate imi ies Doamne fereste din mana!

lasa ca am eu ac de cojocul tau daca vrei o dr de dinti buna, rezonabila ca pret si in zona ta da-mi de veste
sa treaca maseaua

CAPRA CU 2 IEZI

mamica lui Matei Constantin (21.05.2007) si a lui Theodor Cristian (03.06.2009)

MINUNEA MEA

www.flickr.com/photos/11558563@N06/" target="_blank"> A DOUA MINUNE 2

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Sa o ajutam pe Georgi sa mearga

Manu - papusa fara picioare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dodo-pui spune:

Este tot la Gomoiu
Ps: ea mi-a spus sa nu va suparati pe ea ca ma suna pe mine...dar si eu si ea avem cosmote...si SMS-le sunt gratuite si in retea avem minute

Blogul Speranta moare ultima
Blogul lui Bogdan Andrei , goblenuri
Credinta vede invizibilul, crede incredibilul si primeste de la
Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dicirstea spune:

M-am uitat pe sitte-urile farmaciilor si am gasit la un HelpNet care imi e in drum. Voi ajunge ori la un 10.30 si voi fi pe fuga ori pe la 12.30-13 mai relaxata.

AStept un mail (nu PM) cu nr de tel sau nu de salon unde sa merg sa le las, daca mai vrea sa vina cineva sa-mi spuna, ca daca mai sunt doritoare mergem la pranz in vizita.

Ancadragoman, nu am primit reteta....sa nu uiti,da?

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

www.animalutze.com/umanitare/bb-darius/index.php" target="_blank">Ajutati-l si pe Darius!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns valentina_22 spune:

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

Citat:

Iar acum vine cireasa de pe tort: ieri m-am trezit cu o durere suparatoare de masea. Am luat la repezeala o bulina si mi-am vazut de ale mele, insa de dimineata m-am trezit desfigurata si cu o durere crunta. Asa ca acum stau cu antibiotic si cu durerea asta suparatoare, asteptand ca infectia sa cedeze, ca mai apoi sa merg la doctor sa vedem ce-o fi pe acolo.
Asta asa ca sa nu ma plictisesc , ca poate imi ies Doamne fereste din mana!

lasa ca am eu ac de cojocul tau daca vrei o dr de dinti buna, rezonabila ca pret si in zona ta da-mi de veste
sa treaca maseaua

CAPRA CU 2 IEZI

MINUNEA MEA

A DOUA MINUNE

MOS CRACIUN 2010

Nu cred ca mai poate fi salvata si cum am avut ceva experiente neplacute cu doctorii de dinti, orice informatie este binevenita. Spuneai ceva de preturi rezonabile, ai idee si cat de rezonabile sunt? Nu de alta, dar imi curg banii din buzunare si vreau sa-i cheltui pe toti!Astept detalii pe PM si multumesc mult de tot!

_

Unde omul se multumeste, acolo raiul îl găseste.

Vale, mami de ALEXANDRA si ANDREI

cum creste Alexuta
cat de mare este Andu

BAZAR DC

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui dicirstea

AStept un mail (nu PM) cu nr de tel sau nu de salon unde sa merg sa le las, daca mai vrea sa vina cineva sa-mi spuna, ca daca mai sunt doritoare mergem la pranz in vizita.

Buna dimineata,,
ti-am trimis mail cu nr de tel

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Buna tuturor.
un semnestru scolar cat mai usor
O saptamana frumoasa si usoara!
las cafa

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns georgipuia spune:

Citat:

Nu cred ca mai poate fi salvata si cum am avut ceva experiente neplacute cu doctorii de dinti, orice informatie este binevenita. Spuneai ceva de preturi rezonabile, ai idee si cat de rezonabile sunt? Nu de alta, dar imi curg banii din buzunare si vreau sa-i cheltui pe toti!Astept detalii pe PM si multumesc mult de tot!

Buna dimineata si bine v-am regasit...

Valentina... niciodata sa nu spui niciodata... sunt medici care fac orice si reusesc minuni sa-ti salveze o masea... am zis si eu de 2 ca mi le scoate si dr le-a curatat bine radacina, bagat pivot si pus coronita de portelan. M-a costat undeva la 7 milioane una, dar tot e mai bine si mai ieftin decat un implant de masea artificiala

Fetele... eu va urmaresc mai in tacere.... in asteptare de vesti despre Ionela... Va urez o zi si o saptamana minunate!

Ce am eu de oferit si/sau vandut?

Mergi la inceput

Mihaela m-a sunat..Doctorii nu stiu de ce i-a scazut hemoglobina la inceput;nu stiu de ce face febra inca...Vor sa o trimita la alt spital pe Ioana,nu stie inca la care......(asa ia spus doctorita care a venit la vizita acum dimineata...dar pentru stabilirea mai exacta a detaliilor a spus ca merge sa vorbeasca -dr respectiva- si cu sefa lor)

Nu stia ce sa mai spuna despre Humana Lactoza...ii era teama ca daca la spitalul care o muta ii spune ca nu-i mai trebuie...
Doamne ajuta!

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns marci_eric spune:

buna dodo am si eu o intrebare ai la bazar un carucior de gemeni mar interesa pentru o verisoara de a mea care naste luna asta doua printese cum am putea lua legatura pentru detali. multumesc mult

am urmarit cazul lui ionela ii doresc multa sanatate si daca aflati cumva daca o transfera la alexandrescu cunosc acolo un medic foarte bun si as putea vb cu el pentru ionela.

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui marci_eric

buna dodo am si eu o intrebare ai la bazar un carucior de gemeni mar interesa pentru o verisoara de a mea care naste luna asta doua printese cum am putea lua legatura pentru detali. multumesc mult

Da,exista la bazar un carucior f dragut de gemeni-fetitze este 300lei la care se va adauga plata transportului (care o va achita cumparatorul).Carutul este donat pentru :David,Mihaita si Bogdan

Dumnezeu imposibilul!

Mergi la inceput