Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

CLEO ce repede l-ai facut !!! a iesit foarte frumos !!
nu conteaza ca iti iese larg sus,poate sa fie oricum,acolo ori pui snur,ori umpli cu alt model de croseta,cum vrei tu poti sa faci acolo la gat ca un fel de guler,important e sa nu fie mic.
asta pt viitor,ca pe asta deja l-ai facut f bine !
acum m-am uitat si am vazut fustitele alea in clos(clos e ,nu?in cerc),si daca le vedeam mai bine faceam asa in jos la rochia de care ziceam eu,in loc de pliurile alea ...ca eu continui cu pliurie astea de 8 fata 8 dos,dar tot nu ma conving,si am si peste 200 de ochiuri si abia la sfarsit vad ce iese....daca stiam iti ceream modelul de la fustele alea,cred ca mergea foarte bine si la rochia asta .daca ai timp sa imi zici si mie modelul.
pup!

Eu spre seara am fost mai bine,incepe sa imi treaca raceala.
am mancat de-am rupt la ora asta si numai greleeeeeee semn ca de raceala nici vorba

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

La multi ani,CHINABULINA,sa ai in viata tot ce iti doresti !!!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

Citat:
citat din mesajul lui aelita

CLEO ce repede l-ai facut !!! a iesit foarte frumos !!
nu conteaza ca iti iese larg sus,poate sa fie oricum,acolo ori pui snur,ori umpli cu alt model de croseta,cum vrei tu poti sa faci acolo la gat ca un fel de guler,important e sa nu fie mic.
asta pt viitor,ca pe asta deja l-ai facut f bine !
acum m-am uitat si am vazut fustitele alea in clos(clos e ,nu?in cerc),si daca le vedeam mai bine faceam asa in jos la rochia de care ziceam eu,in loc de pliurile alea ...ca eu continui cu pliurie astea de 8 fata 8 dos,dar tot nu ma conving,si am si peste 200 de ochiuri si abia la sfarsit vad ce iese....daca stiam iti ceream modelul de la fustele alea,cred ca mergea foarte bine si la rochia asta .daca ai timp sa imi zici si mie modelul.
pup!

Eu spre seara am fost mai bine,incepe sa imi treaca raceala.
am mancat de-am rupt la ora asta si numai greleeeeeee semn ca de raceala nici vorba

Sofia(2ian2007) ,Andres(22mai2008),Miguel(16aug2010)

acolo cresteam des -la 9-10 randuri, cate 1 inchi in capatul fiecarei sectiuni.

Brrr, frig s-a facut afara.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Getutza81 spune:

Buna fetele!

Multumesc Cleo, si fetelor care miau raspuns la problema mea, .
Am reusit sa fac calendarul...
Din pacate nu pot intra foarte des, si nu pot sa tin pasul cu voi, scrieti prea des, din motivul asta nici nu am mai intrat de atata vreme, tot timpul cred ca lasam pe doinafara unele subiecte...
Noi suntem bine, Bogdi e bine si el, a crescut mare ca toti bebeii de altfel, dar e foarte incapatanat, face numai cum vrea el... mie greu sa ii fac fata de multe ori, dar asta e, e foarte impulsiv, apucat, incapatanat din caleafara...
Va pup pe toate si inca o data multumesc !

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Andrada79 spune:

La multi ani Chinabulina! Sanatate, fericire si tot ce iti doresti tu sa devina realitate!

Bebe Kevin bine ai venit pe lume!!!!!!!!!!!!!!!!!! Ce veste frumoasa, Doloress pupici multi multi multi!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alysh spune:

Hei dragelor, va pup!

Suntem la curte, totul relativ ok, Vlady face multe crizute pe aici, nu mai stiu cum sa le gestionez, chiar si dupa atatea carti de psihologie...uneori ma depasesc
Luca se tine tare deocamdata, a facut acum cateva zile un pic de febra care a trecut de la sine, acum are doar niste muci si o tuse rara, Doamne ajuta, sper sa scapam fara antibiotic macar pana la un an.

Doloress, te felicit si aici, bravo tie pt bebe Kevin si pt ce mami eroina ai fost in ciuda atator greutati l-ai adus la termen, sa fiti fericiti! Urmeaza asa , o perioada de tranzitie pana la adaptarea totala (cel putin asa a fost la noi) dar trece repede si vei vedea cate momente superbe va asteapta!!!

Chinabulina, La multi ani, sa fii sanatoasa si la punga grasa, sa te simti implinita pe mtoate planurile! MI-e dor sa-ti vad printesa!

Laurita, scumpa, mersi de intrebare, am scris mai sus de Luca. Daca ai timp poate ne vedem luni, desi nu stiu cum e vremea. Ma uit imediat si vb. Despre intalnire....nu stiu daca pot duminica viitoare, dar nu trebuie sa ma asteptati pe mine, ne mai intalnim noi...ma invita o prietena buna de vreo 2 luni la ea si am tot amanat-o...parca mi-e jena s-o mai aman inca o data. Vb, pupici, scrie-mi de voi!

Va pup pe toate!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cleo78 spune:

fetelor, pe 10-11 vrem sa mergem in parc,in Herastrau. Any interested? ramanem in zona la Charles de gaule, aproape de gura de metrou.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Neata

Wow, a venit bb Kevin! Doloress felicitari, Acomodare usoara, abia astept sa avem vesti de la voi!

Adriana merci mult de intrebare i-am spus soramii cand ati intrebat de ea...E bine, se ocupa de casuta, mobilat, aranjat, d-aia nu mai da pe aici. LA ultima eco a speriat-o i-a spus ca bb a stagnat, ca are tot 2500 gr ca ultima data. de fapt cred ca era ecograful prost calibrat, abia il aduseseta cu o zi in urma. A promis ca mai intra si ea, dar nu stiu ce face...
Belleane ce draguta ai fost cu uitatul fetii la scoala
Aelita ma bucur ca ca cei mici sunt mai bine! SAnatate si tie!
Ali iubita, nu e nici o problema, nimeni nu se grabeste cu intalneala, cu cat primavara e mai in toi cu atat mai bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Citat:
citat din mesajul lui cleo78

fetelor, pe 10-11 vrem sa mergem in parc,in Herastrau. Any interested? ramanem in zona la Charles de gaule, aproape de gura de metrou.

www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

Dragut...dar B se duce sa panseze asa ca probabil o sa ne limitam la parcul nostru, o ora, undeva la pranz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Fetele, eu plec astazi pt o saptamana, va rog sa aveti grija voi sa schimbati capitolele!
Va pup

Mergi la inceput