Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)
Raspunsuri - Pagina 14
gabitzam spune:
Lavinia, eu la 8 zile m-am dus la biserica si mi-a citit ceva parintele. Te pune in pragul bisericii, nu intri inauntru, dureaza foarte putin. Daca nu iti face la 8 zile cica nu poti intra in biserica la botez, sau iti face ceva atunci inainte de botez ca sa poti intra si tu. Mai intreaba "babele" de prin vecini sau familie, ca sigur o sa-ti zica cineva.
cleo78 spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui gabitzam Lavinia, eu la 8 zile m-am dus la biserica si mi-a citit ceva parintele. Te pune in pragul bisericii, nu intri inauntru, dureaza foarte putin. Daca nu iti face la 8 zile cica nu poti intra in biserica la botez, sau iti face ceva atunci inainte de botez ca sa poti intra si tu. Mai intreaba "babele" de prin vecini sau familie, ca sigur o sa-ti zica cineva. Cresterea copiilor este in parte bucurie, in parte razboi de guerilla Mami de puf mare, Andrei-Stefan (25.05.05) si puf mic Raducu(06.06.2008) |
io am trimis pe tati la biserica, a vb cu dascalul/ preotul, a dat ceva scris acolo, pt molifta, in care scria de lauza CLaudia si bb nebotezat, si i-a dat la schimb o sticla cu aghiazma. Si asta a fo tot, pana la botez . Intre timp, de la babe am auzit 100 de variante care mai de care mai frumoase: sa stau in casa 2 luni, sa fac la 40 zile, sa ies cand zboara porcul si sa stau cu curu in sus nu stiu cum.
pt DOloressss . Hai bebe kevin!
Danicris spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Magnetism79 Fetelor cum e cu molifta de 8 zile ca ar trebui sa o fac si eu si nu stiu , stie careva? Nu de alta dar maine as vrea sa ies din casa sa mai bantui si eu pe-afara, cred ca iau masina si dau o tura de cartier pe stradutele astea ca nu mai pot.............Trebuie sa vina popa sa citeasca ceva sau cum e ?.......... Sarumana de raspuns Pupici Pregatesc baia Mami de Bogdanici Pogonici |
Eu la 8 zile am chemat acasa preotul care mi-a citit si ne-a sfintit un vas cu apa cu care am stropit hainele copiilor, prin casa, etc.
La 40 de zile am mers in biserica si mi-a citit acolo, altfel nu puteam participa la botez.
YLARI spune:
| Citat: | ||
citat din mesajul lui cleo78
Intre timp, de la babe am auzit 100 de variante care mai de care mai frumoase: sa stau in casa 2 luni, sa fac la 40 zile, sa ies cand zboara porcul si sa stau cu curu in sus nu stiu cum. pt DOloressss . Hai bebe kevin! www.desprecopii.com/POZECONCURS/folderview.asp?folder=I%20love%20DC&page=2" target="_blank">Victoria (des.1), fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Si sa n-o uitam pe aia cu "n-ai voie nici sa te speli pe cap" vreo patru mii de ani

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA
POZE
Luminel spune:
Salutare!
Am citit in mare viteza, scriu din amintiri:
Doloress, sanatate rapida, sa fii in forma la nastere si sa nu-i dai ceva lui bb Kevin! Hai, ca mai ai putin!

MsBB ,si tu mai ai putin! acus scoatem agitatele si pentru tine si "Sofifi"! imi pare tare rau de problemele cu Andra, sper sa invingeti toti "balaurii" repede si fara urmari!
Eu cu "corazonul" sunt bine, multumesc de intrebare....atata timp cat imi iau tratamentul nu am mari probleme...
Monik, felicitari pentru sarcina! Sa fie intr-un ceas bun! iti doresc o sarcina usoara si un bb sanatos! si Sara sa fie la fel de buna surioara mai mare cum sunt Robert si Vlady ca fratiori!![]()
Magne, ma bucur ca ti-e usor cu cea mica...asa de cuminte a fost si Cristi....eu la 40 de zile mi-am facut molifta, am fost si mi-a citit popa la usa bisericii.
Lorich, imi pare rau sa aud ca are colici Ana...eu lui Cristi i-am dat inca din spital "Gripe Baby Water" de la Pharco Pharmaceuticals (la indicatia neonatologului) si nu am avut nici o problema cu colicii, a fost foarte eficient. Ti-l recomand...
Dani, ai terminat cu auditul? daca nu, bafta! si-mi pare rau de probleme cu hernia
...pup dongoneii frumosi
Simonix, pup urechiusele lui Robertrix! Mititelul, ce cuminte e el la doctor! Bravo!!!
Desi, "profita" la maxim de sora (vorba vine
) si refa-ti fortele!
Cum mai e Victoria?
Laurita, am uitat sa o felicit pe Ilincutza "mergareatza"!
wow, ce precoce!
Aly, felicitari pentru interviul reusit! si..."la mai mare"!
scuze, daca am uitat pe cineva....
daca mi-aduc aminte, revin
O noapte linistita!
Lumi si zulufina Elena Cristiana (26.05.2008)
www.onetruemedia.com/shared?p=733a9f9f274d6633afc942&skin_id=601&utm_source=otm&utm_medium=text_url" target="_blank">Montaj
Danicris spune:
Buna dimineata. 
Lumi, saru'mana de intrebare, inca nu, mai am de lucru. Pup si eu fetele frumoase si fratiorul de Zulufina scumpa.

Fug la treaba, sa aveti o zi minunata, multa sanatate tuturor.
Reallaura spune:
Neata
MAgne Cum a zis Danicris, asa stiu si eu ca se face
Doloress tot raul spre bine. POate trece faza asta nasoala a racelii. 
noi lasam fetele la treaba. sa ne tii la curent!
Ali

Lorich spune:

HAI DOLORESS 
ABIA ASTEPT SA TE VAD CUM IL TII IN BRATE PE BEBE KEVIN!!!

Mai, eu cu colicii abordez altfel problema - o consolez cat pot cand o doare, cu brate, cu biciclete, masaj, foen (chiar o linisteste); si astept s atreaca timpul. Ii daiu infacol inaninte d efiecae masa si nu vad rezultate, dar asta e, fiecare copil e altfel, poate e ea mai "gazoasa".
Dupa spaima cu roseola (care nu a trecut inca de tot)...colicii nu mi se par ceva asa de grav. Bine...eu am si "botezul colicilor" de la Robertel.
Deci....fifi e pasare de noapte, o sa fie clubberita, seara de la 7 asa pana la 12 sta cu ochii cat cepele, colicheaza, maraie, papa, caca, pishu, parzt...deci activa foc! Apoi nani si cred ca o pun eu prin vis la tzatza pe la un 3 asa..nu-mi dau seama daca plange, sunt prea adormita. Eu o mufez by default. Si dimineata ar dormi mai mult daca n-ar veni Robert peste noi calare sa o caute si sa se mire de ea "vai de mine si de mine!!!"
Nadia ma bucur ca esti cu sorelina!!!!
Lori, mami de Robert din 9.06.2008 si galusca Ana Isabela din 14.01.2011
gabitzam spune:
Pai are si ea bioritmul dupa cum s-a nascut, mai Lori. Daca ai nascut-o seara ea atunci are setat momentul de maxim ![]()
Asta cu "vai de mine..." a prins-o si Raducu meu din zbor asa.
Si imi amintesc ca si eu eram asa fericita sa dorm cu Raducu si sa-l mufez la cerere, aproape prin somn.
Simonix spune:
Neatza fetele
Deci Dolores n-a nascut inca
Cu raceala, eu stiu o fata care a nascut natural fara anestezie si cu pneumonie
I-a fost provocata nasterea caci ea nu mai putea respira, se adauga si burta la toata afacerea asta si pana la urma au declansat-o. Si nu s- intamplat nimic cu bebe, a purtat masca la inceput mamica si bebe a ramas "intacté
Succesuri !!! Asteptam vestea cea maaaare 

Lori
Ma topeste Robertelul tau
Si al meu... ce sa zic, azi nu ma lasa sa plec (il ducea Bobo la scoala) pentru voia sa ne jucam de-a bebelushul
si eu eram bebelushul, of course
trebuia sa stau pe covor ("pentru ca bebelushii nu merg si nu vorbesc") si sa astept ca el, Robert, sa imi dea jucarii si sa ma invete sa vorbesc ![]()
Co colicii, eu tin minte ca tot asa am facut, tinut foarte mult in brate, am incercat niste minuni aduse din tara, nu au mers la fel de bine cum mergea "burta mea" :D unde se linistea piticul. Uf, sa treaca perioada asta cat mai repede, sa profitati la maxim de zile frumoase si linistite :)
Dani - ti-am vazut dongoneii pe FB, ce fericire la voi in casa 
Lavinia - bravo, ce bine ca ai o fetitza asa de cuminte, un vis !
Te astept sa ne povestesti si tu asa de frumos ca celelalte mamici cu doi copii de pe aici, sa imi faci si tu pofta de bb2 si mai tare ![]()
Ylari - nu am timp acush, dar o sa povestesc ce mi-a zis ieri pediatrul despre urechi si amigdale. Deh, ai nostri sunt mai urecheatzi asa
Eu cred ca o sa il operez de toate, mai trebuie sa vorbesc cu ORListul odata, sa ii mai cer niste explicatii.
Si inchei cu un filmuletz: ia uitati cum o vede Robert pe mami a lui ![]()
Sunt frumoasa?? (remarcati ca nu am burta deloc ![]()
)
http://www.youtube.com/simonikx#p/a/u/0/H1KmUGGgbgc
Simona cu Robert
Cum a venit Robertzel in viata noastra
Poze cu noi toti