Ne rugam pt VICTORIA - M&M mai-iunie 2008 (185)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina_anto spune:

Doloress Pentru tine am intrat Hai ca de la atata tuse poate poate se rupe si apa si dimineata il tii pe Kevin in brate! Suntem toate cu gandul la tine si astepam maine veeeesti!!!!Sper din suflet sa te simti mai bine maine

Noapte buna!

Alina mamica fericita de ScortzisoaraSara-Maria (09.05.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Multumesc mult!
pana la urma sunt programata maine la 6-6.30 pentru inducere.
V-am pupat, ma simt tare rau, in primul rand tusesc si nu pot sa respir, dar asta este, sper sa trec cu bine peste nastere.
Sa ne reauzim cu bine!

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 1 zi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PRAG spune:

Citat:
citat din mesajul lui Doloress

Multumesc mult!
pana la urma sunt programata maine la 6-6.30 pentru inducere.
V-am pupat, ma simt tare rau, in primul rand tusesc si nu pot sa respir, dar asta este, sper sa trec cu bine peste nastere.
Sa ne reauzim cu bine!

Nastere usoara si un bb frumos, sanatos si mincacios! Sa mearga totul ca pe roate! Ne gindim toate la tine si te asteptam cit de curind cu vesti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Danicris spune:

Buna dimineata, fete dragi.

Nastere usoara, Doloress, sa-ti dea Dumnezeu un bebe sanatos, sa va intoarceti cu bine acasa, te imbratisam si suntem cu gandul la tine, draga noastra.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

DOLORESS
BB KEVIN TE ASTEPTAM!!!
HAI CU NASTEREA USOARA!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Reallaura spune:

Doloress IMi pare rau ca sunteti gripati asa...eu as fi spus tocmai, sa astepti sa-ti mai treaca, sa nu ia si bb! In fine asta se mai rezolva cu mascuta. Doamne ajuta! Succes la impins maine si sanatate tuturor! Suntem curiosi sa-l vedem pe bb Kevin!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Neata fetelor, intru si eu pe fuga sa incurajez pe Doloress!!!! Putere multa si da-i cu ceaiuri si lichide muuuulte, poate ajuta! Doamne ajuta!!!!
Belleane, nu am gasit scumpa subiectul despre pneumococi... m-am uitat in mare viteza, e adevarat!
Prag merci de incurajari si tie
Simonix si noi trebuie sa operam pe Eva de polipi, as vrea sa fiu asa ca tine dar eu am niste emotiiiii... plus ca mi s-a zis sa mai asteptam, ca e prea frig si nu e bine sa o operam acum. Ba ca trebuie musai, ba ca poate o scoatem in vara si atunci sa facem saline si cure de aer la mare, ba ca se refac, ba ca nu e bine sa o las asa, sunt debusolata total. Sunt momente in care i-as scoate polipii cu mana mea ca nu mai suport sa o vad cum se perpeleste noaptea si cum se aud aia in nasul ei ca niste dopuri, efectiv... Plus ca, asa cum zice si Belleane, intr-adevar pneumococul asta nenorocit nu trece cu una-cu doua ... deci, nu stiu ce sa mai fac... Imi spusesera si mie de tubulete ca nici ea nu elimina lichidul din ureche de la prima otita (seroasa) si i-a iesit timpanometria ca naiba, linie dreapta, dar in cele din urma am reusit si a crescut curba pe grafic. La fel ne zicea si noua ca aude cu urechea aia cum auzim noi cand suntem sub apa, deci cat am plans nu vrei sa stii ca m-am simtit taaaare incapabila. Dar frate, nici nu m-a lamurit nimeni, am facut tot felul de cure cu aerosoli si antiinflamator (nurofen), picaturile astea si atat... Chiar nu imi vine sa cred ca nu exista un tratament calumea... nu stiu... Of-of, mai-mai.
Magne, pupici multi si voua!!!

Eva a fost tare cuminte ieri si la gradi si acasa seara (a avut efect morala pe care i-am facut-o... ce sa-i zic si eu, i-am spus sa nu mai ciupeasca, sa nu mai loveasca, sa se joace frumos ca altfel copiii nu or sa o mai placa. I-am zis si azi acelasi lucru, sa vedem..)

Cu nunta sunt in focuri, s-au mai anuntat 3 cupluri, deci s-a zis cu nunta mea mica si restransa. Eh, asta sa fie baiu, macar sa ne simtim bine si sa fie voie buna! Inca nu am sunat ptr tort si sunt cam stresata dar nu am timp deloc, am f multa treaba la birou...
Va pup pe toate-pe toate, va doresc sanatate multa tuturor!!!

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns YLARI spune:

Desiree ce face? Parca nu a postat zilele astea, sau m-am uitat eu cu okiu de la ciorap si n-am vazut????
Pupici

YLARI si EVA alaturi de Desiree si printesa VICTORIA

POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns MsBB spune:

Am revenit, am citit din urma si am adus o . As avea nevoie sa beau vreo 3 galeti . Si asta-noapte m-am trezit la 2 si cred ca am mai atipit pe la 6 si ceva si la 7 am primit intrebarea " mami, ce faci? dormi?????"

BRAVO Magne! Esti super tare ! Sa va ramana noptile la fel de linistite, colicele departe si tu la fel de energica si optimista!
Ah, hai cu colorata , scoate oki aia frumosi la iveala !

Lori bine, astept ( cu teama si nerabdare ) sa ies din formula 2 in 1 , sa o cunosc si sa o admir pe Sofifi . Mult nu mai este, oricum. Maxim 1 martie.
Citind mesaje, ca cel de ieri cu Robertel, ma emotionez toata. Imi si imaginez scena .
Sper sa scape Ana rpd de colici , sa nu supere nimic papusa loz

Belleane Imi pare rau tare de masea si de weekendul ametitor - partea buna e ca poti iesi cu fetele la un portelan fin chinezesc . Multa sanatate fetelor!
Noi suntem .. um .. in asteptare . Am fost luni seara iar cu Andra la pediatru si continuam cu tratament inca 10 zile .
Burtik creste , la ultima eco bb avea in jur de 3200 si speram ca mai sta un picutz acolo , la caldurica.
Disneyland ? Pot fi si eu fata ta pe parcursul sejurului? Promit ca-s cuminte in
Multa sanatate Elenei!

Dana - ce bine sunaaaa La cat mai multe weekend-uri relaxante si frumoase!

Hai ma, Cleo ! Nu dispar, promit! Iti dau mesaj , oricum voi sti mai multe pe 15 feb cand am urlatoarea infatisare la control.
MORTALA Mara !SUPERBE pozele, se vede tare frumos de la caldurica . Spor la strunit skiurile
Sanatate Marei, alungati urati aia de muci, da?

Alysh, sper ca s-a linistit usor Vlady.

Laurita , ce tare e Mirci! Vrea la mall, uh? . Se si plictisesc mititei, ma uit la Andra care a iesit numai cu portia in ultimul timp ... ce sa-i faci ? Recuperam la vara,nu?

Doloress nu cred ca mai ai tu timp sa citesti dar... abia acum am vazut ca ai intrebat de noi. Am scapat de penumonie ( dar acum suflu si-n iaurt ) am dat-o in otita si de duminica in faringo-laringita. Inca nu e tocmai ok, mai facem 10 zile de tratament si sper sa o pun pe picioare pana nasc.
Asta e si temerea mea cea mai mare, sa nu o las bolnava acasa cand o fi sa nasc. Acum nici nu e inca refacuta si tremura kiloti pe mine sa o mai duc la gradi sau pe undeva.
Termenul maxim la noi este 1 martie. Poate reusesc sa aduc pe lume o vestitoare a primaverii .
Uof , mai , Doloress, acum am citit de raceala . Imi pare tare rau ca te chinuie tusea si raceala taman acum.
Poate sperie travaliu raceala aia si o sa fii fresh cu in brate imediat.

ce tare ai fost, Ylari! Asa-i, fereste-te de "dujmanilor" hihih. Pterecere frumoasa pe 26 atunci si astep cu nerabdare sa vad

Uof , Aelita, tin pumni sa scapati usor de balauzaurii ce-i chinuie pe copii. Multa sanatate!

Un dulce Robertix, cum a rezistat el eroic la ORL . Sper sa luati hotararea cea mai corecta si potrivita in leg cu ce aveti de facut. Habar n-am de amigdale& stuff dar va tin pumni sa decurga totul brici, Simonix!

Prag

Gata ca deja mi se rupe spinarea ...
Va si va doresc o zi frumoasa!

Fericirea are chipul tau... Andra , noastra!

Cum a intrat Andra in viata mea...
Mandra bea laptic si iata... a mai crescut un pic...

Am inceput aventura nr.2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzam spune:

Am intrat sa scot o tura de agitate pentru Andreea-Doloress. Hai mamico!!

Si ma tot intreb ce o face Nadia si puiuta Victoria?

Mergi la inceput