Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 7
decenuela spune:
Citat: |
citat din mesajul lui adina_bulina Vreau sa umblu cu cioara vopsita. Am gasit un site, formeasy, unde au burtiere, pantaloni si alte minuni... de unde mi-am dat comanda de un pantalon cu burtiera inclusa, sa par mai slaba . Am slabit de slabit, am 57 kg de la 72 , dar am ramas cu o burta de la cezariana, de zici ca o iau de la capat... cam 5 luni minim. Am avut si eu palat, nu stiu daca a fost chiar ca al lui Bea dar.... statea cana cu ceai linistita pe dna burta. Nu pot tine cura, inca alaptez, aia e. Mami de Maria Dalia (06.02.2010) |
si eu am tinut cura si nu mi-a scazut deloc productia...
aoleu fetili am primit o veste f proasta....
maine se intorc in buc..baietii cu care a plecat jiji mare...el mai sta la mami....SI...doamne de dezastru...socrela imi trimite prin ei PRAJITURA MEA PREFERATA...i-o face o vecina...fetele mai stiti care, nu?.doamne cum sa rezist...deja imi ploua in gura...sufar si sunt ingandurata de pe acu...dar...cu doamne iarta-a inainte..na
Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...
Povestea unui...petrecaret
PENTRU MAMICI SI BEBICI...
JUCARII PENTRU PITICI...
N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...
larisel spune:
Legat de cereale vs calciu... fusese mai demult discutzia ca grishul ar "manca" calciul si ca mai bine nu am da... Eu nu shtiu ce sa zic... le dau cereale de la 6 luni zilnic... cel putzin ca adaos (mic - sa nu afecteze prea mult consistentza laptelui) la o masa de lapte, uneori si o masa cu fructe sau ca atare cu apa (cam de 2 ori pe saptamana)+ zilnic ca ingredient in mancaruri (mamaliga, paine, orez, paste, fulgi de rontzait, pufuletzi si cred ca si altele) si chiar si grish (cam 1 data la 2 saptamani). Analizele la 1 an au ieshit ok, spre limita superioara dintre valori, atat la calciul ionic cat si la cel seric. Precizez ca nu le-am dat decat o singura data supliment de calciu (calciu gluconic) si asta demult, la 3 luni, 7 zile parca.
decenuela spune:
citat din mesajul lui xela_07 La multi ani Alexandra, David si Raul Sa fiti sanatosi si sa aduceti numai bucurii parintilor vostri! Tomaca, frumos gest. Nu ai visat, ne-a iesit si noua primul dintisor chiar in ziua cand a implinit 1 an . Nikole - f frumosi ochi are Irina,am admirat si tortul chiar arata super cred ca a fost si tare gustos . Haircut - felicitari pentru alegerile lui M, si mie mi-ar fi placut sa aleaga iconita ... Merci de intrebare, eu si sotul suntem varza cu gatul, el mai si tuseste rau, C e cat de cat spre recuperare si A e chiar bine. |
cand eram invatatoare...sunt tot felul de discutii cu piticii....gen..ce te faci cand vei fi mare...
o fetitza a zis....PREOTEASA....gandindu-se ca de....daca preotii o duc bine....de ce nu...
asa ca..harnicutz....crezi ca maia o avea vreun gand din asta? ( pt asta trebuie indrumata spre biserica nu sprea mall... )
JUCARII PENTRU PITICI...
decenuela spune:
citat din mesajul lui lucia2000 Intrebare de baraj: pufuletii vostrii musca, ciup sau zgarie? Teo de ceva timp ne-a disperat. Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
ca mai era si intrebarea cu tipatul....
jiji ori e mai....cu incetinitorul..asta clar..dar el inca nu face nik din toate astea....nu tipa...nu urla.....nu musca..nu ciupe...nu e violent...
as vrea sa ramana asa....nu sa fie doar faza de dinaintea...macelului
JUCARII PENTRU PITICI...
larisel spune:
citat din mesajul lui decenuela aoleu fetili am primit o veste f proasta.... maine se intorc in buc..baietii cu care a plecat jiji mare...el mai sta la mami....SI...doamne de dezastru...socrela imi trimite prin ei PRAJITURA MEA PREFERATA...i-o face o vecina...fetele mai stiti care, nu?.doamne cum sa rezist...deja imi ploua in gura...sufar si sunt ingandurata de pe acu...dar...cu doamne iarta-a inainte..na |
Eshti de belea!
decenuela spune:
cum mi se intampla mie...de multe ori...logoreea devine un frumos monolog...
unde sunteti dragelor...sau voi...schimbul 3...abia de acu va faceti intrarea, ai?
pai io va zic o noapte frumoasa...( incerc sa vad vreo bucata de film/emisiune pana laprima trezire) si sa dormiti cat mai mult...
sanatate multa tuturor pufilor bolnaviori
JUCARII PENTRU PITICI...
miremia spune:
Dece prajitura!!
Offf, trebuie sa mai gust si eu macar o data din ea.
_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)
gmilady spune:
La multi ani, Alexandra!!!
L-am colorat si eu frumos, pentru Cris.M Sper ca sunteti bine!!!
La multi ani, David!!!
Alicredo, sa-ti traiasca cretulinul si sa fiti mereu fericiti!! Wow ce program incarcat in tara, sper sa iasa totul asa cum va doriti, bafta multa cu tot, inclusiv cu doctorii
La multi ani, Raul!!!
Bubu, frumoasa poveste cadou... cele trei inimi Tot ce e mai bun si mai frumos pentru Raul!
gmilady spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Uff uffff, Yannis inca doarme mi-am si facut ceva treaba, as mai avea dar nu mai pot, m-au cheaunit de cap azi toti Multumim pentru urarile de sanatate Tomaca mdea...fostul angajator a ramas in pana de oameni (din cauza de criza nu-si mai permite sa plateasca salarii si deci nu mai are oameni). Mi-a propus mie sa lucrez de acasa (research, telefoane) si sa vin la birou pentru interviuri, mi le pun in cateva zile si gata. Poate asa incaseaza si ei bani si-mi vad salariu pe ultimele luni de dinainte sa plec Ideea nu e rea, poate fac si bani in plus (pe proiect), vedem noi cum ii incasez, dar problema mea e cu interviurile: suni, programezi, gasesc parinti sa stea cu Yannis , merg la birou si din 5 vine 1....nu renteaza. Unii dau telefoane ptr contramandare sau vor mai devreme/mai tarziu. Nu era problem cand stateam oricum la birou 10-11 ore pe zi si primeam pe toti care cand dorea, dar acuma chiar nu prea mai pot sa fac asta. Plus ca atunci cand doarme Yannis nu stiu ce sa fac mai intai: sa sun candidatii? sa spal pe jos? sa fac de mancare? Ca ok, research, telefoane dar mancarea e mancare, calcatul e calcat s.a.m.d. cris d eu il scot pe Yannis mai rarutz ca-i mai dragutz: 1-2 ori pe saptamana, in zilele cu soare o plimbare scurta pe langa bloc, un leagan , un tobogan care se termina in zapada, udam salopeta si gata , fuga sus! A propos, iti trimit PM de Yannis |
Alexutzzza, multa bafta! In primul rand sanatate lui Yannis, si sper sa iasa cat mai bine tot! Stiu ce zici... sunt foarte multi neseriosi... si eu de multe ori ramaneam pana tarziu peste program sa-i astept, si uneori degeaba Acum gata, am terminat cu flexibilitatea si cu workalcoholismul , am ora de ajuns acasa
Nu-i usor nici cu lucratul de acasa... eu am apelat de atunci la bona... era si bebe mic, nu m-as fi descurcat altfel... Iti tin pumnii sa reusesti in toate
Multe pentru Larisel
Ruxita, tu ce-ai mai facut cu job-ul ala, urmeaza? Bine, acum oricum Kay necesita absolut toate resursele cred... Multa sanatate, sa scapati cat mai repede, de episoadele de febra si de griji!!!