Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Cu cerealele... eu zic mersi ca mananca ceva ... nu m conteaza ce. Oricum nu ii dau in lapte, doar in iaurt si ala doar o data pe zi, rar ii m pun seara in legumele fierte ca sa le leg, in cazul in care sunt prea apoase. Cred ca e ok asa.

Eu am mari dubii cu mesele fii-mi. Mi se pare prea putina mancare solida. Sa va dau un ex:
- la 7 100 Infatrini
- la 10 la masa cu mine ciuguleala de cascaval, paine, putin iaurt cu cereale, cateodata piept pui la gratar, rosioara astea ultimele in cantitati de frimituri.
- la 11 si ceva struguri 5-6 boabe
- la 2 piure super-blenduit de orez brun cu vita/curcan si morcov si dovlecel amestecate cu supa de carne si o felie de paine
- la 6 iaurt cu cereale sau daca doarme ii dau in somn 100 infatrini
- la 7 frimituri de fructe
- la 9 legume cu unt
- noaptea de 3 ori sau 4 se trezeste si mananca milumil cam maxim 300 ml pe toata noaptea

Cum vi se pare? mie sincer mi se pare putin rau dpdv hrana solida.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

si eu stiu ca fructele se dau separat de alte mancare...insa vad ca toata lumea combina...asa ca am inceput si eu incet incet sa-i adaug branza sau biscuiti.
acum ca mi-ai adus aminte...o sa ma mai gandesc..
desi parca e prea putin fructe goale..

parerea mea e ca ar trebui sa incerci un orar de mese mai fix, si sa nu-i mai dai nimic intre mese ca paote isi strica foamea si de asta nu papa.

eu ii dau fix la trei ore...intre mese mai primeste biscuiti sau pufuleti dar asta numai pentru ca am nevoie sa ma mai lase in pace...si oricum noi nu avem probleme cu mancarea, mananca orice..

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui simplicity

Neata,

Ana super,ma bucur pt voi,sper sa fie asa de acum inainte

Lucia ne dai si noua reteta?(mie imi place fff mult turta dulce,mai ales aia cu ginger) si eu ii mai fac la Ariana "gingerman"

Cris.d,Ele succes cu intarcarea

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Sigur simply, cu mare placere

Ingrediente:

250g faina
100g zahar(am inlocuit cu 2 linguri miere)
2 oua
1lingurita bicarbonat(am pus praf de copt)
4linguri miere
1lingurita scortisoara
am frecat ouale cu mierea pana s-au facut spuma, am adaugat bicarbonatul, faina, scortisoara
Am intins aluatul si l-am taiat in forma de braduti, oameni de zapada, omuleti din aia de turta dulce...
I-am pus in tava in care am pus hartie de copt si i-am lasat in cuptorul incins aprox 5 min.
Am lasat ceva loc in tava ca se umfla si sa nu se lipeasca.

Reteta originala avea si o glazura deasupra dar nu am mai pus-o.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami
Multumesc frumos

Am sa incerc sa fac si eu astazi(intrebare au iesit mai pufosi sau mai uscatei?)

Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Dragelor,

Am plecat acasa. Maine seara e o zi grea de asteptat pana mergem la pneumolog.

O noapte linistita.

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

BAFTA!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Citat:

Multi copii sunt necajiti pe lumea asta. Ma gandesc cat de norocosi sunt ai nostri ca avem grija de ei sa nu le lipseasca nimic.

Ieri cand m-am dus la impinge tava sa iau de mancare, un baietel se tot foia in fata vitrinelor. Am crezut ca-i cu taica-su ca mai era un barbat acolo. Asa ca l-am intrebat daca s-a hotarat ce vrea (ca sa nu-i intru in fata). Si el imi zice ca "ce sa iau"?" Si da din umeri cu fata pierduta. "Pai eu stiu, ce vrei sa mananci" i-am zis. Si tot se uita si zicea "Ce sa iau" mai mult pentru el. Mi-am dat seama ca nu are bani si parca ii dadeam sperante cand il intrebam ce vrea. L-am mai lasat cateva clipe sa se uite si l-am intrebat "Ce ti-ai ales?" Imi arata cu o mana timida spre tava cu carne la gratar. L-am pus sa arate exact pe care o vrea si l-am intrebat de garnitura. Aici l-am incurcat ca nici nu cred ca visa. Fata de la bucatarie (care ma cunoste) a inceput sa-l serveasca si-l a inceput si ea sa-l ajute cu oferta. A zis asa incurcat cartofi. L-am lasat sa ia cartofi prajiti ca m-am gandit ca legume fierte poate nu-i tin mult de foame. I-am pus si o paine si atunci a ridicat 2 degete si m-a intrebat daca poate sa ia si o salata. "Ia si o salata. Ce salata vrei"? Si aici m-a surprins ca stia ce vrea. Era o salata de rosii proaspete, undeva mai departe intrun colt. Ori doar de atat avea bani si o studiase, ori ii era pofta si lui de ceva cruditati.
L-am lasat sa ia ce vrea. Bucatareasa l-a intrebat daca vrea äici sau la pachet". A zis saracul un "aici" care suna "unde sa mananc eu la pachet sau nu mai mananc nimic daca e la pachet".
L-am intrebat cum il cheama si cati ani are, in timp ce asteptam sa-i dea tava. Era Andrei si avea 13 ani si mergea la scoala in clasa a 5-a. Nu i-as fi dat mai mult de 10 ani. Era in vacanta si probabil plecat sa se descurce cu viata.

Mi-am luat si eu de mancare si m-am uitat dupa el sa ma asigur ca mananca el nu altcineva. Si am vazut la o masa, un baietel blondutz, cu un smoc de par sculat in crestet, aplecat pe tava cu mancare. Se uita si el dupa mine sa-mi arate unde sta si sa-mi multumeasca.
N-o sa uit multa vreme fata radioasa, luminoasa si plina de bucurie. Radia atata bucurie! Cred ca nu m-ai vazuse de multa vreme mancare, sau cel putin nu carne.
N-am putut sa stau mai mult cu el sa-l pazesc sa nu-i ia cineva mancarea, ca aproape plangeam. Dar ma bazam pe fetele de la bucatarie care sunt foarte atente la oamenii de acolo. Mai tarziu mi-a parut rau ca nu mi-am dat seamna sa-i iau si o ciorba calda.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

mda...eram si eu intr-o zi la aprozar si in fata mea un baietel tot de vreo 10 ani...tot nu reusea sa nimereasca suma pe care o are..
luase doua pere, doua mere si nu avea destui bani si vanzatoarea ii tot calcula fara o para cat iese, apoi fara un mar si el nu se putea hotara la ce sa renunte..
i-am zis ca-i platesc eu diferenta sa-i dea si para aia..

mi-a parut rau apoi ca nu i-am platit tot sau ca nu i-am mai dat niste bani...
asa-s eu, uneori ma gandesc prea mult...exact cand nu trebuie

ieri a fost la usa o femeie cu 4 copii, cel mai mare 4 ani..
sa-i dau ceva d emancare...si de imbracat.
nu a cerut bani, am apreciat
de imbracat nu aveam nimic pregatit dar i-am dat ceva d emancare si niste bani...

sotul ma cam cearta ca zice ca-i invatz asa si nu mai scap de ei.

cateodata a avut dreptate..

oricum, eu i-am cerut un nr de telefon sa o chem cand o sa am ce sa-i dau...vreau sa imi intreb si prietenele daca au ceva de dat..

adevarul este ca mi-ar placea sa am deschis un centru unde oamenii sa poata aduce jucarii, haine de care nu mai au nevoie iar eu sa le impart saracilor...

oare ce trebuie sa fac si ce am nevoie pt asta?
trebuie sa fac o fundatie sau cum...stie cineva?

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Da, trebuie sa faci o fundatie. Nu stiu exact ce se face mai apoi in fundatie, dar asa se face.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Fetelor, daca ma ajutati putin, imi schimb coafura

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Se joaca Tudor cu pisicile?nu ii este frica?

Motto-ul de azi:

M-ai confuzat putin. Nu inteleg

S-ar juca el, dar nu sta motanul.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Ma refeream daca ii plac,daca pune mana pe ele si nu ii este teama

Motto-ul de azi:

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui alexutzzza

Citat:

Fetelor, daca ma ajutati putin, imi schimb coafura

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Vrei sa fi hot? sa te scalzi in flacari rosii??

de Yannis

Da, si trebuie sa-mi vopsesc si parul apoi ca sa se asorteze.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

despre imbracat copil in casa - sunt zuza in materie de imbracat in casa, asa ca caci, asa mama, asa fiu, (sotul imi zice ca am scapat de la spitalul de nebuni), deci obligatoriu dres, peste dres un pantalon gros (eu ii zic vatuit) si acuma fix 2 perechi de ciorapi grosi... il imbrac ceva mai gros in picioare pentru ca se taraste e jos si e frig si nu tot timpul sta in fund pe covor, se aseaza si pe linoleu gol, deci e frig... pantalonii grosi sunt de la costum de iesit primavara-toamna afara... in partea de sus ii dau un body, un tricou cu maneci lungi, si de-asupra o bluza groasa, tricotata... eu stau cu dres pe mine gros si mi-e frig de tre sa ma frec din cand in cand pe picioare ca sa nu-mi amorteasca... si de aceea prefer sa-l tin mai mult in brate...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

OMG!!!

prea prea gros...doamne fereste!
cate grade ai in casa?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

simply ies pufosi daca ii lasi mai putin in cuptor si tari daca sari de 5 min.
Eu prima tava i-am facut cam tari.
apoi m-am prins si i-am lasat mai putin, aprox 5 min
verifici si tu sa fie copt

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Tomaca sa vi cu vesti bune de la medic.

Tot citind cum imbracati voi pufuletii am ajuns la concluzia ca eu cred ca-l imbrac cel mai subtire pe teo
Un body cu maneca lunga si o pereche de pantaloni + sosete
Sau daca ii dau strampisori nu ii mai dau pantaloni si sosete

Mergi la inceput

Citat:

Ma refeream daca ii plac,daca pune mana pe ele si nu ii este teama

Motto-ul de azi:

Ii plac foarte mult. Se bucura asa tare cand il vede. Tot merge dupa el sa puna mana si nu poate. Cand ajunge langa el, motanul numai ce face un pas doar cat sa nu-l ajunga. E dat naibii motanul. Rareori i-a prins coada cu noi alaturi, caci mi-e frica. La cat de tare strange si numai da drumul, mi-e teama sa nu-si ia o labutza de la motan, ca de, se sperie de apucaturi din' astea.
Am observat la motan, ca atunci cand Tudor plange, se loveste, vine imediat si este si el agitat, parca ne anunta.

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput