Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !
Raspunsuri - Pagina 17
bubu_bu spune:
lucia nu esti singura noi avem in casa cca 22,23 grade si ai dau body cu maneca lunga si strampi +/- sosete antiderapante....el se misca foarte mult si ar transpira daca i-as da extra
tomaca spune:
Citat: |
citat din mesajul lui lucia2000 Tomaca sa vi cu vesti bune de la medic. Tot citind cum imbracati voi pufuletii am ajuns la concluzia ca eu cred ca-l imbrac cel mai subtire pe teo Un body cu maneca lunga si o pereche de pantaloni + sosete Sau daca ii dau strampisori nu ii mai dau pantaloni si sosete Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
Eu ii dau dress si pantalanoasi de traning (mai vatuiti cum zice Ruxita) si peste body cu maneca lunga o alta bluzita, nu groasa. Totusi este rece pe jos pe parchet, ca pe covor nu sta. Ii place parchetul.
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
nyny spune:
LA MULTI ANI DIONISIOS IONAS !!!
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
cris.dogarel spune:
ielau
TOMACA pt ieri, chiar daca te simti aiurea ...nu putem decat sa stim despre oamenii cu putin noroc, copii sau adulti: sunt miliarde (vreo 2-3) pe lume care traiesc in saracie, mananca doar orez, o data la cateva zile....niciun resturant nu se inghesuie sa "arunce" mancarea ramasa acolo unde e nevoie de ea, etc... asa a fost mereu. daca te simti trista e dovada ca "functionezi" normal, ai sentimente, empatie.
bafta la doftor!
SORINA, ALEXIA, hai ca nu mai avem mult pana la gradi. io pun AMR in curand daca o tzine(m) tot asa... AMR pana la gradi/bona/ceva/cineva. toate stim ca trece, da' tare nu ne incalzashte asta in clipele alea de bigudeala maxima, nu?sooo...decat sa imi trimit copilu' 3 luni in japonia ca sa ma mai odihnesc si iooooo, il neglijez zilnic cate 10-20 de minute cu ce functioneaza cel mai bine: tv, bebetv! se anesteziaza un pic, ce-i drept, dar daca "arde" nu sta nici la ala, deci foarte denaturata nu-s, zic io. in plus, chiar cred ca nu o pot feri de..orice si chiar stiu (am aflat de curand) ca nu-s perfecta, dar din fericire mama nu se alege(nu l-am consultat si pe tati despre planurile de viitor, dar orishicat)....mai tzip la ana daca e imuna rau la cele 3 rugamintzi de a-si strange lucrurile, mai comentez acid la tati sau ii cer clar sa faca una-alta, mai chem pe mamaia fara rugamintzi, strategii, ii zic ca am nevoie in ziua X sa vina 1 ora (ma epilez, wtf!, imi fac unghiile, ma duc la cumparaturi, anyway, schimb aerul!). daca faci asta cand simti ca te trage butoiul ai sanse sa suporti mai bine maraiala, care este ..
am zis acelasi lucru ca fetele, alexutzza et co, dar mai pe lung. ca sa ma aud/vad si io, da???
acestea fiind zise ma duc s acaut ciocolata aia, neagra sau nu, ca tot cu ea se incepe o dieta buna
alexia28 spune:
Si eu il imbrac in casa destul de comod pe Tudor, body cu maneca lunga, pantalon trening si sosete antiderapante cu plansete astea ca si le scoate la 5 min. Asa l-am imbracat tot timpul. Pai afara ce-i mai pun? Si asa cand se simte cu 2 pulovere si geaca pe el urla si se trage de ele, de caciula nu mai zic.
danyelana spune:
Buna dimineatza,
Nu am mai intrat de mult si imi cer scuze ca am ratat o gramada de sarbatoriti. La multi ani tuturor, sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii.
Va multumesc mult celor care ne-au adresat condoleante (nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva ) si cuvinte de incurajare. Merci
Martea trecuta dupa mormantare am avut programare la vaccin cu Arthur si a plans destul de tare la al doilea (am facut ROR si rapel la cel de 6 luni). L-au si masurat si cantarit si are 11,100 kg si 79.5 cm. Pana acum nu mi-a facut reactii la vaccin si sper sa nici nu faca.
In wk am avut niste musafiri care nu au putut ajunge la ziua lui Arthur si l-am invitat si pe socru sa-l mai scoatem din casa iar luni am avut programare la dr si eu si Arthu.
De aici incepe partea mai putin agreabila si unul din motivele pt care nu am mai avut dispozitie sa intru. Si nici nu vroiam sa spun la nimeni probl noastre poate asa vor disparea.
Luni am fost cu puiul la cardiolog la un control de rutina si am plecat de acolo cu o durere in suflet si . Arthur are o malformatie la inima La valva dreapta are 2 camarute in loc de trei. Dr nu a vrut sa ne spuna mare lucru pe motiv ca nu se vede bine cu aparatul pe care il are si ne-a programat la alta cilinca pt maine la o analiza mai amanuntita. Nu va povestesc ca am stat cu sotul pe net ore in sir, zile si nopti tot cautand informatii. Am citit intr-un studiu ca 80% din copii cu malformatia asta mor in utero sau la nastere. Nu-mi venea sa cred. Acum tot ce putem face e sa asteptam pana maine sa vedem ce ne spune si apoi fcem o progr la un control la Bxl la Clinique St Luc. Ma rog sa nu fie asa de grav si sa mi se faca puiul bine
lorex spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Mire da, da, ai mare dreptate! Te rog eu sa ai grija sa nu stea Mara in picioarele goale ca na...s-ar putea sa fiu direct interesata in viitor de buna functionalitate a ovarelor Marei de Yannis |
lorex spune:
citat din mesajul lui simplicity Am vazut poze frumoase: Iuria o frumusete,are cercei foarte draguti(am asa un feeling ca Iuria va "proba" tot ce are mami ei in garderoba) Mami de Ariana(albinuta mea) Motto-ul de azi: "Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite." |
cred ca da...ca si mie imi place s-o vad cocheta
abia astept vara sa-i pun fustite, rochitze si funditze!
Ruxita spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui lorex
OMG!!! prea prea gros...doamne fereste! cate grade ai in casa? _ Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele... 01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure.. _ |
nu stiu cate grade sunt in casa, dar stiu ca imi ingheata mainile... si el are mainile tot timpul reci-inghetate plus nasuc rece, plus cand il dezbrac de pantaloni sa schimbam pampersul niciodata nu are picioarele calde (exceptand cand are febra)... daca mie mi-e frig e normal sa-i fie si lui frig, nu?
noapte dormim inveliti cu plapuma +6 de la Ikea (cea mai calduroasa)... Ela se cocoloseste in plapuma nu i se vede nici varful nasului... si stam si cu aragazul deschis non-stop... cred ca de la calorifere necuratate e atat de frig, plus geamuri neizolate, sufla vantul prin toate partile, le-as izola dar dupa aia nu se mai inchid... mai pe scurt e FRIG!!! cel mai confortabil stau imbracata bine invelita cu o patura, mi-as lua si manusi pe maini, dar cu manusile nu cred ca pot face treaba prin casa... o sa caut termometrul si o sa zic... dar e frig tare...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
simplicity spune:
citat din mesajul lui danyelana Buna dimineatza, Nu am mai intrat de mult si imi cer scuze ca am ratat o gramada de sarbatoriti. La multi ani tuturor, sa cresteti mari, sanatosi si sa va bucurati parintii. Va multumesc mult celor care ne-au adresat condoleante (nu nominalizez ca sa nu uit pe cineva ) si cuvinte de incurajare. Merci si a plans destul de tare la al doilea (am facut ROR si rapel la cel de 6 luni). L-au si masurat si cantarit si are 11,100 kg si 79.5 cm. Pana acum nu mi-a facut reactii la vaccin si sper sa nici nu faca. In wk am avut niste musafiri care nu au putut ajunge la ziua lui Arthur si l-am invitat si pe socru sa-l mai scoatem din casa iar luni am avut programare la dr si eu si Arthu. De aici incepe partea mai putin agreabila si unul din motivele pt care nu am mai avut dispozitie sa intru. Si nici nu vroiam sa spun la nimeni probl noastre poate asa vor disparea. Luni am fost cu puiul la cardiolog la un control de rutina si am plecat de acolo cu o durere in suflet si . Arthur are o malformatie la inima La valva dreapta are 2 camarute in loc de trei. Dr nu a vrut sa ne spuna mare lucru pe motiv ca nu se vede bine cu aparatul pe care il are si ne-a programat la alta cilinca pt maine la o analiza mai amanuntita. Nu va povestesc ca am stat cu sotul pe net ore in sir, zile si nopti tot cautand informatii. Am citit intr-un studiu ca 80% din copii cu malformatia asta mor in utero sau la nastere. Nu-mi venea sa cred. Acum tot ce putem face e sa asteptam pana maine sa vedem ce ne spune si apoi fcem o progr la un control la Bxl la Clinique St Luc. Ma rog sa nu fie asa de grav si sa mi se faca puiul bine Mami de bebe Arthur, "printul zapezii" -07 ian 2010 Arthur, l'amour de papa et maman |
Ma rog din tot sufletul meu pentru Arthur,pt voi;sper sa fie o eroare,daca putem sa te ajutam cu ceva nu ezita te rog(ai id-ul meu de mess,daca crezi ce pot sa te ajut cu ceva,anytime)
Sper sa fie bine,sunt cu sufletul langa tine
Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."