Pufi de ian-feb 2010 (213) - LMA Dionisios !

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tomaca spune:

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Doamne!!!!!!!

12 pagini si eu postam de zor la capitolul trecut!!!! (care nu e inchis!!!)

vorbeam singura cu alte cuvinte....

ma duc sa aduc mesajele-ncoa!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Am vazut ! Mi s-a parut ciudat cand am vazut capitolul pe prima pagina si cu postare recenta. Mai confuzat putin

Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un

Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui lorex

Ha-ha!!!

Am constatat ca nu vorbeam singura...mai era si Tomaca pe-acolo ratacita!

_
Lorex, mama de martzishor cu bobitza de aur ...a inimii mele...

01.03.010 Every moment spent with you is a moment I treasure..
_

Nu eram ratacita! te-am vazut pe tine postand ca ai activat capitolul. Chiar voiam sa te trag de maneca. hihihi !

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexutzzza spune:

Citat:
citat din mesajul lui alexia28

Tomaca iti tin pumnii astazi sa fie bine cu Tudorel Doamne Ajuta!

Eu sunt in butoi rau de cateva zile, Tudor a depasit limitele cu starea sa de maraiala si plans si zi si noapte, trebuie sa stau numai si numai cu el, nu mai vrea sa doarma nici in patutul lui ci cu noi in pat, sunt varza, nu mai am rabdare, poate e si faza ca practic de 3 ani fac numai asta, in momentul asta imi doresc la serviciu, vreau sa ies din rutina asta...off

www.flickr.com/photos/10210052@N04//" target="_blank">Comorile mele NATALIA (20 feb 2008) si TUDOR (21 ian 2010)

prietene DC .

stiu cum e, de fapt....nu stiu daca stiu exact cum e ptr ca eu il am pe Yannis numai de 1 an, dar intr-adevar zilele in care sunt maraiti...ma fac sa-mi iau campii, atuni ma gandesc numa la gradinita, bona, bunici orice numai sa scap! Iesi si tu la un mall la o cafea, uite acum in weekend roaga sotul sa stea si mai iesi, mai schimba un pic atmosfera ai sa vezi ca te intorci mai calma si si copilul parca nu mai e asa de marait

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

La Multi Ani, dragi pufuleti Alexandra, David si Raul!!! Sa traiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati parintii!

Si pe mine ma doare capul de aseara, dar dupa tzitzi m-am incumetat la un paracetamol ca stateam ca o placinta.
Azi sunt mai bine, dar daca fac prostia sa ma aplec in fata, doare rau rau de tot.

Voi ce dati copiilor dimineata sa manance? Ca eu in afara de cascaval si iaurt si paine habar n-am. aaaaa Maria nu vrea neam mere, fructe ii dau intre mese ca ea mananca asa ca o vrabiuta, gen 5-6 boabe de strugure, iar oua doar in budinci. Ea nu vrea lapte cu cereale, doar iaurt, pe care nu-l prea mai place.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

De obicei fruct cu biscuiti si branzica (sau nu)

De obicei mar.

uneori banana cu avocado.

uneori ii fierb fructele (icearca fierte sau coapte poate merge, chiar daca ai mai incercat..mai incearca dupa o perioada, poti avea surprize!)

cand ii dau ou fiert i-l dau intotdeauna la masa de dimineazta! (ca e mai greu de digerat si dimineatza organismul fiind odihnit digera mai usor);

azi de ex, la 11.30 ii dau gutui (din Grecia ) facut la abur cu biscuiti si branzica sau banana, ma mai gandesc...dar nu i-as mai da banana ca imi pare putin constipata...

Mergi la inceput

Fetelor, daca ma ajutati putin, imi schimb coafura

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Mergi la inceput

Si azi tananaaaaaaaam!
dansam la botez si party!

La multi anisori Dionisios !

Sa petreci frumos la botez, sa cresti mare, sa fi sanatos, fericit iubit!!! Frumos sigur o sa fi cu asa o mamica model si gene de grec

Vi4i iti doresc multa sanatate, bafta in toate si multi multi si fericiti ani alaturi de puiul tau! Sa ai grija de tine ca eu vreau sa am companie la pensie in Grecia daaaaaaa???? Stam pe malul marii, bem cafele si ne barfim norele

de Yannis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simplicity spune:

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Se joaca Tudor cu pisicile?nu ii este frica?

Mami de Ariana(albinuta mea)
Motto-ul de azi:
"Cuvintele afectuoase pot fi scurte si usor de rostit, insa ecourile lor sunt cu adevarat nesfarsite."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui sorina_bz

Lorex..felicitari pentru primii pasi ai bobitzei! Cu papa..eu stiu ca bebe nu se supra-alimenteaza. Mereu papa cat ii trebuie...Eu i-as da pana scoate bibe cu limbutza, sau intoarce capushorul...dar tu stii mai bine, bineinteles.

Merci!
Da, asa fac si eu, daca nu mai vrea nu insist!

Mergi la inceput

multumim de urarile de bine, Yannis e ok azi, nici dinti nu au aparut dar nici febra nu mai are. In schimb merge peste tot ma duc sa stau cu el ca mor de dragul lui! E asa scump mergand in picioare de colo colo , cu manutele lui mici in aer asa parca-i gata sa plonjeze si cu ochisorii jubiland si stralucind de fericire si entuziasm

Fugggggg sa-l puuuuup!

de Yannis

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui tomaca

Povestea unui Dor

Ajut-o pe Eva

Vrei sa fi hot? sa te scalzi in flacari rosii??

de Yannis

Mergi la inceput