E bine de stiut...ca sa ne ferim...

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alex_andra spune:

Ea sta in corbeanca, nu-si permitea sa ramana fara permis si sa vina cu rata la servici:)
Ea i-a dat 200 de lei, dar ala tot 100 de euro i-a cerut, ea i-a zis ca nu-i da si el a zis, ok , sunt baiat finut, facem juma-juma.
Ea si-a data seama de manevra, dar a zis ca nu a putut sa ramana fara permis.

Andra, mami de leoaica Eva (03.02.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns JuliaSM spune:

Metoda asta de a face bani nu e chiar asa de romaneasca precum pare.Eu am auzit povesti vanatoresti de la un individ care umbla cu un italian get-beget prin Roma,cel din urma fiind cel care traia de pe urma accidentelor.Si nu toate erau forme usoare.Cu cat mai mare dauna,chiar o spitalizare-doua pt organismul din dotare,cu atat mai mare castigul sau.Aviz amatorilor,poate deveni sport national.Oare este lege pentru impozitarea banilor primiti in urma accidentelor,pt daune fizice si morale?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mathilda spune:

se pare ca toata presa citeste DC.
http://www.cotidianul.ro/136396-O-noua-meserie-in-Bucuresti-vanatorii-de-fraieri-in-trafic
si nu numai. si 9 am.ro si alte ziare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Luna1 spune:

Citat:
citat din mesajul lui JuliaSM

Metoda asta de a face bani nu e chiar asa de romaneasca precum pare.Eu am auzit povesti vanatoresti de la un individ care umbla cu un italian get-beget prin Roma,cel din urma fiind cel care traia de pe urma accidentelor.Si nu toate erau forme usoare.Cu cat mai mare dauna,chiar o spitalizare-doua pt organismul din dotare,cu atat mai mare castigul sau.Aviz amatorilor,poate deveni sport national.Oare este lege pentru impozitarea banilor primiti in urma accidentelor,pt daune fizice si morale?

Aici se cunoaste aceasta metoda de a face bani, e data si la tv si peste tot. Ideea e ca aici se fac bani pe asigurari. Iti intra o masina in fata, prinde viteza, pune frana f brusc cand tu esti aproape si apoi tu esti vinovat ca l-ai lovit din spate. Iar aici smecheria cea mai mare e ca face apoi "victima" plangere pentru whiplash, adica dom'le il doare ceafa rau de tot (are coloana afectata), si face claim la asigurari pe asigurarea ta ca doar tu esti vinovatul.

Aici sunt luate ca target masinile de firma (adica inscriptionate ca apartinand unei firme) pentru ca firmele nu stau sa se certe si sa puna sub semnul intrebarii accidentul, se stie ca soferii sunt neglijenti cand nu e masina lor, asa ca firma plateste (asigurarea firmei, dar si firma platese premium mare la firma de asigurari) fara sa intrebe.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns emilia.m spune:

S-a vorbit si la radio despre asta in aceasta dimineata. La Zu parca...

Copiii sunt mainile cu care ne prindem de rai.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Marina_1609 spune:

dar nu e deloc o meserie noua asta. de ani de zile exista smecherii

--------------------------------------------
Marina24+ & ANA SOFIA (05.08.08)
--------------------------------------------
Copil crescut din suc de morcovi--------------------------------------------Mami Marina's blog

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns narcisam102 spune:

I-as spune sa merge la politie si pe drum chem un prieten pe post de martor. Era vis a vis sa cumpere tigari si a vazut cand mi-a facut semn sa trec apoi a intrat in mine.

Desi sunt femeie la volan ...de vreo 15 ani, nu mi s-a intamplat niciodata. Dar...Doamne fereste....

Aveti grija la posete!
S-au imultit cazurile in care cand te intorci la masina cu bagaje pui geanta in masina si apoi bagi cumparaturile in masina. Intre timp iti dispare geanta.
Nu lasa-ti gentile in masina! Indiferent cat de incomod este, si este, tine-ti gentile in permanenta la voi.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns capcaunul spune:

Montati-va cate un webcam pe parbriz si pe luneta, si le-o retezati din start smecherilor care incearca sa scoata bani de la voi.

Mergi la inceput