INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 6
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/rammy_79/rammy_79.jpg)
rammy_79 spune:
Buna PETRONLELA_99,
Nu stiu ce sa-ti spun, dar stii tu, e suficient unul din cei 10 mil, asa ca, fata de alte cazuri pe care le-am intalnit as putea spune ca este ok. Noua la inseminarea din ianurie mi-au implantat 34 mil tratati. Dar nu te lua dupa acest aspect, embrioloaga ne-a explicat ca nr minim este de 5 mil, asa ca stai linistita, este bine.
Iti doresc din tot sufletul 2 liniute :), dar important este sa nu te stresezi si fara bai fierbinti, ci doar dusuri caldute.
Te pup
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
a_elena spune:
Va pup fetelor, pe toate. Am facut tesul sure-check ieri de dimi si a iesit negativ. Sunt foarte dezamagita si am plans incontinuu ieri, toata ziua la serv. Nu mai stiu ce sa cred, d-ra mea nu comunica aproape deloc cu mine, decat daca "tragi" vorbele cu clestele.... Au inceput sa vina uratii si sunt total lipsita de idei acum. Poate ar fi cazul sa schimb medicul!!!! Tb sa iau o hotarare rapida cu sotul meu.
Celor care asteapta 2 liniute va urez SUCCES si sa fie cu noroc!!! pe toate, ne mai auzim pe aici...
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MARINAENACHE/MARINAENACHE.jpg)
MARINAENACHE spune:
Ola fetelor!
Doresc noilor inseminate mult succes si cele doua liniute nu vor intarzia sa apara
.
Petronela eu am facut IA dubla in prima zi mi-au inserat 19 mil si in urmatoarea zi 25 mil. Nu eram programata pt IA dubla dar embriologul mi-a sp k asa maresc sansele de reusita (oricum noi nu stiam cauzele infertilitatii pt k analizele ne-au iesit toate bune), si am incercat si chiar a reusit din prima. Eu sp k sanse sunt de
.
Sa iti sp ce simptome am avut eu inca din prima zi de IA intepaturi in partea inf a abdomenului(ovare)apoi pana in ziua 4-5 dureri suportabile care au disparut cam in 2-3 zile... pana in ziua 10 nu am avut decat asa senzatie ca la CM o zi da una nu , nu prea intense. in ziua 10 dimineata am avut stari de greata accentuate care au persistat pe toata perioada zilei, in a 11 zi mi-am facut test de pi Surecheck si au iesit mult asteptate.le II. din ziua 11 pana acum in ziua 17 mai am cateodata dureri ca la CM dar nu atat de intense moderate si stari de greata usoare in cursul zilei niciodata dimineata. Nu am pofte , sincer nu prea am pofta de mancare mai deloc dar stiu k tre sa ma hranesc, ma simt putin balonata, dar cam atat.La perscrierea medicului in fiecare zi din prima zi de IA iau ELEVIT vitamine 1 comp/zi, apoi 1 la 2 zile acid folic, si utrogestan 200mg 3 pe zi intravaginal...
Daca mai aveti intrebari va raspund cu cea mai mare placere
Rammy ai facut eco cati se vad?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/dankutza/dankutza.jpg)
dankutza spune:
Petronela eu am ramas garvida de la prima inseminare cu doar 5 milioane. Din pacate am piedut sarcina. Trei luni mai traziu mai faceam o inseminare si am rams gravida cu 17 milioane si un singur folicul 19 mm, care nu ma lasa sa dorm noaptea ca-i dau dintii.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/MARINAENACHE/MARINAENACHE.jpg)
MARINAENACHE spune:
Ellena imi pare foarte rau in ce zi dupa IA esti?
Daca relatia medic - pacient nu exista cu siguranta trebuie sa gasesti un medic care sa va asculte si sa faca tot ceea ce este necesar pentru voi... Eu iti recomand dr Albu Dragos, nu doar ca este dr. care m-a ajutat sa raman dar si recomandarile pe care le are si reusitele atat in IA cat si Fiv il fac sa fie un medic de exceptie... Eu am facut prima IA dubla pe 24 respectiv 25 ian 2011 si mi-a reusit... Iti doresc tot binele din lume si trebuie sa ne gandim ca Dumnezeu ne da fiecaruia dintre noi un Ingeras dar cateodata ii e mai greu sa se desparta de El
. Trebuie sa ai credinta si sa lupti incontinuare pentru ca vei reusi...
Citat: |
citat din mesajul lui a_elena Va pup fetelor, pe toate. Am facut tesul sure-check ieri de dimi si a iesit negativ. Sunt foarte dezamagita si am plans incontinuu ieri, toata ziua la serv. Nu mai stiu ce sa cred, d-ra mea nu comunica aproape deloc cu mine, decat daca "tragi" vorbele cu clestele.... Au inceput sa vina uratii si sunt total lipsita de idei acum. Poate ar fi cazul sa schimb medicul!!!! Tb sa iau o hotarare rapida cu sotul meu. Celor care asteapta 2 liniute va urez SUCCES si sa fie cu noroc!!! ![]() |
a_elena spune:
Multumesc pt sprijin Marina, cred ca voi lua DECIZIA ACEEA INTELEAPTA si ma voi indrepta spre cb.d-lui D.A.
Va doresc numai bine si sa ne auzim cat de curand cu vesti.
MARINAENACHE spune:
Fetelor am o intrebare: am o durere in partea dr. care a persistat toata ziua e normal?
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/Monique77/Monique77.jpg)
Monique77 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui rammy_79 Gina Am uitat sa-ti mentionez de ultima analiza HISTEROSALPINCOGRAFIA (HSG ). Eu nu am facut aceasta analiza, am mizat pe faptul ca trompele mele sunt ok, asa ca am preferat sa incerc asa si multumesc lui Dumnezeu, am reusit. Pupici |
de cand incercai rammy?
vreau sa fac si eu inseminare si acum ma interesez ce si cum
![](icon_smile.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/ALTESA/ALTESA.jpg)
ALTESA spune:
fetlor azi am venit de la laparo si medicul mia spus ca nu a gasit nimic si ca organele de reproducere sunt bune .
sapataman viitoare ma duc la controlo si sa imi scot firele dupa care o sa-mi dea tratament sa fac bebe, insa ma gandesc sa fac IA pe ciclu netural .
petronela_99 spune:
Multumesc pentru raspunsuri, fetelor.... si a mai trecut 1 zi -Z4.
Rammy_79- multumesc de sfaturi si intr-adevar si mie dr mi-a transmis fara bai fierbiti,, desi erau sg mea relaxare dupa o zi de munca, ci doar dusuri.
a_elena- este o vorba adusa de o colega de forum si anume:" un copil nu vine cand vor parintii ci cand el alege parintii"
Nu este citata 100% , insa pe mine chestia asta ma intareste si D-zeu ne da un copil atunci cand considera ca trebuie sa vina pe pamant, cu un scop bine definit.Noi avem 7 ani de cand speram luna de luna si stim ca D-zeu ne va da copii, intr-o zi.....te pup si fruntea sus, important este ca faci ceva ca sa ai acest copil.
Mariaenache- saru-mana de sfaturi si sa-ti dea D-zeu o sarcina usoara si sa te bucuri de fiecare clipa a sarcinii, pentru ca sunt momente unice.
Noi avem o problema si anume o spermograma oligoteraspermie, de aceea am recurs la inseminari, momentan.
Imi doresc sa raman insarcinata, ca majoritatea aspirantelor, insa suntem constienti ca de cate ori cadeam de atatea ori ne ridicam si o luam de la capat. Acest 7 ani de incercari, pe noi cuplu ne-a unit foarte mult si nu exista reprosuri vis a vis de vina cuiva. Ok nu reusim luna asta, luna urmatoare o iau de capat cu alte investigatii si sperante..intr-o zi vom fi parinti.
Legat de simptome, Z3-ieri a fost cea mai dureroasa,la ovare, astazi m-au mai lasat dar m-au luat sanii pe partile laterale...ce sa mai zic..Doamne Ajuta!
Danukutza- saru-mana ...m-am linistit in privinta nr de spermatozoizi...si la inseminare nu am avut avut decat 1 sg folicul de 17-18 mm. Se pare ca la monitorizare din Dec. am ovulat pana in 18 mm ca marime...
Mutumesc inca o data, tuturor si weekend linistit.
Va pup si un ghiocel de mine
..ca au inflorit in gradina