INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 5
sensibila spune:
alinutahu – incearca sa dormi pe partea dreapta ca asa se oxigeneaza bebe mai bine si pune o perna sub burta (cum ar fi perna de alaltat sau o perna simpla sau un mutunache cu care te simti bine) si o sa vezi ca dormi mult mai bine.
Poate te ajuta sa papi mai putin si mai des.
Cum se v-a numi ?
Cand e DPNul ?
a_elena - de azi poti sa faci si test de pi si beta.
petronela_99 sa fie cu ochisoriiiiiii !
Hai cu II !!
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
alinutahu spune:
mersi sensibila de sfaturi....
o va chema SARA si suntem scrise pe 16 martie dar eu cred ca nu va astepta atat pt ca este extraordinar de energica ,sau nu influienteaza asta nimica ?
oricum o asteptam cu sufletul la gura cat despre mancare mananc foarte putin si cam la doua ore dar vreau sa iti spun ca in ultimele doua luni nu am luat in greuatate decat un kg si spunea medicul ca asta inseamna ca eu slabesc ...ideea este ca bebelina este bine ,mare si sanatoasa
vad ca va mandriti deja cu primi pasi...FELICITARI
+34 fetita fetita
petronela_99 spune:
A_Elena....asteptam vesti...spune-ne ceva, orice.
Eu una mor de curiozitate.
Ai facut testul, ceva?
Te pup
karelina spune:
Buna fetelor,
am facut inseminarea ma simt bine doctorul mi-a spus ca nu pot sa imi mai fac inseminare deoarece voi avea nevoie de fiv cu donatoare ovule.(am foliculi mici)
Mariaenache sarcina usoara si bebe sanatos.
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui ALTESA marina tu ai pcos? luna viitoare o sa urmez si eu schema ta de stimulare. elenaaaa unde esti? ai fost la beta ? noi te sustinem indiferent de rezultat spune-ne ceva! |
Nu stiu ce inseamna pcos Altesa???
alexa78 spune:
Karelina, imi pare rau. Dar cum ti-a pus medicul acest diagnostic? Ai avut foliculii mici timp de mai multe luni, atat pe ciclu natural cat si stimulat? Ai incercat stimulare cu diferite doze din acelasi medicament sau cu medicamente diferite?
Te intreb pt ca pana acum am facut 7 inseminari si cu tratament hormonal si pe ciclu natural si marimea foliculilor a variat destul de mult. Intr-o luna am facut stimulare cu Gonal pen de 300 UI din care faceam cate 75 ui/zi si rezultatul a fost un amarat de floicul care abia-abia a ajuns la 19 mm, cu un ritm de crestere mai mic de 1 mm/zi. Inseminarea a fost reusita, dar am pierdut sarcina. Alta luna am folosit gonal pen de 450 UI din care am facut tot cate 75 UI pe zi si am obtinut 7 foliculi babani de peste 25 mm.
Ce vreau sa spun este ca dimensiunea foliculilor difera de la luna la luna si bineinteles si in functie de tratamentul folosit.
MTHFR A1298C heterozigot
MARINAENACHE spune:
Citat: |
citat din mesajul lui karelina Buna fetelor, am facut inseminarea ma simt bine doctorul mi-a spus ca nu pot sa imi mai fac inseminare deoarece voi avea nevoie de fiv cu donatoare ovule.(am foliculi mici) Mariaenache sarcina usoara si bebe sanatos. |
Multumesc frumos Karelina
Succes !!!
sensibila spune:
A_Elena hai cu testul pozitiv !
Hai cu II !
karelina – dar cat timp te-a monitorizat dr de a ajuns la o asemenea concluzie ?
la cate zile ai cm ?
ce stimuare ti-a dat ca sa creasca foliculii ?
eu zic sa mai mergi si la alt dr sa mai ceri o parere. Daca nu stii unul bun vine in bucuresti la cineva, sau mergi la unguri.
Si cum ti-a facut inseminare ?
ce marime aveau foliculii la ultima eco ?
karelina sa fie cu ochisori !
Hai cu II !
de Steluta Norocoasa Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
mikado spune:
buna fetele!
felicitari noilor gravidute
n-am intrat de ceva timp...am luat o pauza dupa IA nereusita din decembrie (poate modifica cineva in listuta IA 1 nereusita,urmeaza IA2) ...acum astept sa vina uratii , sa merg la eco in Z1 .
ce stiti despre ecografia la menstra?
petronela_99 spune:
Buna fetelor.
Sunt in Z3(inclusiv ziua de inseminare)de la IA si deja vad simptome care nu exista:pofta de mancare, somn , dureri de burta , etc.
Sunt constienta ca este prea devreme pentru astfel de simptome, dar asteptarea este grea.
Am si eu o intrebare/nelamurire, pentru linistea sufleteasca, doctora la inseminare mi-a spus ca mi-a implantat 10 mil de , tratati. Sunt ok ca numar?
Mie mi se par putini ca numar si citeam pe net ca durata de viata este 6-12 ore. Plus ca recoltarea s-a facut la 8 dimineata si implantarea s-a facut la 11.
Sunt constienta ca timp de 14zile o sa-mi pun 1000 de intrebari cu bune si rele... si-mi bat capul cu lucruri care ar trebuie sa le ignor...dar asteptarea ma omoara.
A_elena nu ai dat nici o veste, esti ok?
Va pup si sa auzim de bine.