INSEMINARE 75
Raspunsuri - Pagina 19
sensibila spune:
MARINAENACHE felicitariiiiiiii pentru 

Sa Dea Dumnezeu sa stea acolo cuminti pana
la 40 de saptamani
de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
aruam spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui MARINAENACHE ola fetelor... Am fost la eco si surpriza am gemeniiiiiiiiiiiii... ![]() ... pe 7 martie ma duc iar la eco (morfologie) abia astept sa le vad fetisoarele ![]() ![]() |
Marinaenache FELICITARIIIIIIIII !
Sarcina usoara si la termen.

Ce frumos gemeni..... cred ca esti foarte fericita

in 2011 o sa fiu

Doamne ajuta
a_elena spune:

FELICITARI MARINA!!!!

Doamne cat ma bucur cand aud despre asa realizari! Astea chiar sunt realizari in viata unui om! Mari de tot!!!
Iti doresc tot binele din lume, sanatate si sa ai sarcina usoara cu cei doi 
pana la capat.
....
am ramas cu nouarns pe forum asteptand cele doua liniute. Eu incerc sa nu ma stresez cu ganduri desarte.
Noua, iti sunt aproape si stiu ce-i in sufletul tau.
Salutari tuturor de aici, va 
mikado spune:
hello fete! 
Marina, felicitari!!!! sarcina usoara si la termen!

succes fetelor care urmeaza la testare 
eu declar IA 2 neresuita ...am decis sa schimb medicul
rammy_79 spune:
Buna fetele, revin dupa ceva absenta. Mi-a fost destul de rau in perioada asta, dar am reusit cat de cat sa trec cu bine.
FELICITARI MarinaEnache - suntem doua acum cu gemenasi, eu am data de "livrare" 11 oct. Tu?
Nerama - si eu aceleasi probleme cu maroneala. Acum doua sapt am fost internata pt 3 zile. Mi s-a dat ca si tratament: utorgestan la 6 ore, duphaston la 6 ore, nospa forte. Cu nospa forte insa am avut probleme si nu l-am mai luat. Varsam imediat dupa. Acum maroneala s-a cam dus, dar eu urmez de cateva zile un tratament homeopat, i-am spus medicului si m-a asigurat ca vom rezolva problema. Eu am mare incredere in homeopatie. Dupa doar 3 zile de tratament intr-adevar maroneala a inceput sa dispara. La fel starile acute de greata si mi-a revenit pofta de mancare. Tu ce tratament urmezi?
Va pup pe toate si va doresc numai bine
rammy
8+
cora79 spune:
La multi ani fetelor

,sanatate si multi multi bebelusi

"DOAMNE FA SI PENTRU NOI O MINUNE CU PAMPERS"
aruam spune:
LA MULTI ANI TUTUROR FEMEILOR MAMICI SAU VIITOARE MAMICI!
SANATATE , MULTA IUBIRE SI VISELE VOASTRE CELE MAI ARZATOARE SA DEVINA REALITATE.

in 2011 o sa fiu 
Doamne ajuta 
nouasnrs spune:

Felicitari Maria !!!!!
pupici multi A ELENA, noi doua am ramas asa e dar speranta moare ultima. Merita sa luptam pana la capat.
sensibila spune:

La multi ani Doamnelor si Domnisoarelor
de 8 martie !
Sa aveti o primavra frumoasa !
Sa fiti sanatoase si fericite alaturi de familiile voastre !
Si sa v-a vad gravidute pe fiecare in parte !

de Steluta Norocoasa
Gia Darria nascuta pe 10.03.2010
IAD3 reusita 16.06.2009 cu Dr Anca Moisa (IAD1 nereusita, IAD2 avort menstrual)
Povestea Giei - nasterea stelutei noastre norocoase
Atat sunt de mare !
www.petitieonline.ro/petitie-p42643046.html " target="_blank">Spuneti NU abuzului sexual fata de minori!
www.pethelp.ro/" target="_blank"> Carucioare pentru animalute
"Copii trebuie crescuti pentru ei, nu pentru parinti." N. Iorga
"Un copil poate oricand sa-l invete pe un adult trei lucuri: cum sa fie multumit fara motiv, cum sa nu stea locului niciodata si cum sa ceara cu insistenta ceea ce-si doreste"
nouasnrs spune:

LA MULTI ANI ! TUTUROR O PRIMAVARA FRUMOASA CU MULTA SANATATE, NOROC, FERICIRE SI BEBEIIIIIII, MULTI BEBEIIII 

!!!!
Va pup pe toate !!!
Eu sunt in ziua a saptea dupa inseminare si ma omoara asteptarea. Asta e ! Triumful cere sacrificii. Tot urmaresc sa vad daca am simptome dar... nimic.