Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)
Raspunsuri - Pagina 3
idalis spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tanamera [...]Idalis e interesant acel jumper,dar care ar fi avantajele lui? |
offf exact asta ma va intreba si sotul . Nu stiu...nu stiu dar ce conteaza? N-ar fi primul lucru inutil cumparat. Yo ma gandeam ca daca mie mi-ar place sa ma zbengui asa poate ca l-ar distra si pe bb...zic si yo!
Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis
camisv spune:
Idalis, asta am vrut sa zic si eu, ca trebuie Tavis sa fie indragostit de el. La noi cam ce am considerat util, bebe le vede inutile: leagan, balansoar, marsupii, carucior
Cameluska, am cam luat decizia de capul meu, dar i-am spus pediatrei si a fost de acord. Nu mi-a dat nici o schema, de aia tot citesc ... pentru asta multumesc fetelor care au trimis doc-uri pe mail.
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
kiti2205 spune:
Salutare!
La multi ani, Loredana si muuulte lunite pentru bebeii sarbatoriti
Kiti, mami de Miruna 06.10.2010 si Vlad 15.05.2006
Vila Sucu
LoraG76 spune:
Loredana, LA MULTI ANI!
kiti, ce mai fac copilutii?
Pity, felicitari pt. kg-le in minus! Super! Vreau si eu!
office, mie-mi place mult si patul!
pe lista lucrurilor inutile notam si noi patutul si leaganul electronic...momentan.
premergator nu stiu daca voi achizitiona, nu m-am gandit. oricum, nu inainte de 7-8 luni.
mi-a adormit grasuna-n brate, acum sa vad daca o pot transborda in patut...ala inutil.
Lora, mami de Iustina si Adelina
Carti personalizate - www.carteacopilariei.ro/" target="_blank">Cartea copilariei
Lucrusoare la bazar umanitar
(Niciodata sa nu spui niciodata!)
tanamera spune:
Noi cand am fost in vizita la niste rude l-am pus pe Albert in leagan si a adormit in 5 minute.Parca i-as lua si eu,oare e prea tarziu?Pana la varsta stau copii in leagan?
ramohd spune:
Buna fetelor!
mai apar si eu din cand in cand, as vrea mai des dar nu am timp. Noi suntem bine, bebe Adrian creste, e in continuare pe LM si ii merge bine, vad ca ia in greutate.
Camisv si eu am avut probleme cu copilul cel mare cand era bebe, alaptat fiind nu a luat bine in greutate, asa ca de la 4 luni am inceput sa-i dau cereale dimineata, le faceam cu laptele meu si-i dadeam cu lingurita, dupa care am inceput sa-i dau si alte alimente si am continuat si cu alaptarea pana la 6 luni si un pic. Tot cu Andrei am avut si episoade de greva sugarului cand nu vrea sa suga si facea un scandal monstru...a tinut o saptamana timp in care foloseam pompa si ii dadeam cu biberonul... asta se intampla cand avea 3 luni.
Acum, daca fac comparatie intre copii, lui Adrian ii merge mai bine e mai grasut decat era fratele lui la aceeasi varsta, poate tine de metabolism...
nastasie spune:
donna, da, aveam si motan, dar de bine ce il adusesem acasa mi l-au dus inapoi la mama la curte.au sarit toti cu gura pe mine, inclusiv sora mea ma suna din germania(ca e nasa lui calin) si ma facea cu ou si cu otet ca e par pt finutul ei.si n-am avut incotro.am zis ca la toamna il aduc inapoi ca vara crauleste pe acolo si e pacat sa-l iau.iti dai seama daca ar auzi ca vreau catel.
eu la lucruri inutile am doar salteluta(de fapt am primit-o), patutul e bun, leaganul a fost bun pana pe la 4 luni(pt noi).m-a ajutat foarte mult.la razvan nu am avut si acum mi-am luat.si cam atat.nu am luat lucruri inutiel(bine, poate doar maruntisuri).
camisv spune:
Ramo, asa o sa fac si eu cu Tudor: acum suntem la cereale dimineata, cu lingurita. Varianta cu biberonul pica, caci nu vrea sa bea din biberon.
Nastasie, nici noi n-am cumparat lucruri inutile, doar ca Tudor nu le considera prea utile (leagan - 3 min/sapt, balansoar cu vibratii - 5 min/zi, carucior - doar daca doarme)
Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie
danny1 spune:
iaca am aparut si noi....
le uram La multe lunte si la multi ani bebeilor sarbatoriti,multa sanatate mamicutelor sa se bucure de ei!
nu am putut citi din urma,deci scuze.
grea e clasa intai.acu avem tema de vacantanu vreau sa va spun cat invata copii astia.
fetelor,mai vreau un carucior.imi place bertoni.partea sport care ramane pare mare,ca un caruicior mare.ce magazine pe net cunoasteti ca aici nu am gasit?
donna79 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui danny1 fetelor,mai vreau un carucior.imi place bertoni.partea sport care ramane pare mare,ca un caruicior mare.ce magazine pe net cunoasteti ca aici nu am gasit? mami de 18.11.03 si Robert Stefan 27.09.10 mutanta:A1298 homozigot,C677 heterozigot-hihihi si bleah,bleah,bleah |
noi avem bertoni plasma, varianta 2 in 1. iti dau pm sa-ti spun unde l-am comandat, sa nu fac reclama pe forum..
Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)