Bebelusi de Septembrie-Octombrie 2010 (31)

Raspunsuri - Pagina 2

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ayda_m spune:

Buna dragi mamici!
Am intrat si eu in albumul bebelusilor...foarte frumosi toti...am vazut atatea pozici cu bebelasi dragalasi...
Office ai doua comori...ce grasun e Maiu
Idalis ce poze frumoase...ce cadou frumos ati primit intr-adevar!
Si lista continua..sunt tare frumsoi toti! Sa ne traiasca micile comori!
Legat de premergator...Andreea nu a vrut in el...am avut unul imprumutat...dar nici n-am insistat pt ca nu e spatiu in casa si mai mult s-ar fi lovit decat sa mearga cu el....am incercat la mama la curte si n-a vrut chip...
Nici ham nu vroia...ea vroia manuta si ce greu mi-era sa ma aplec ca eram graviduta cu Raducu...dar a trecut:)
La Radu poate voi folosi hamul, nici nu stiu....vom vedea pana atunci
Inca mai asteptam cu diverisficarea...cred ca pe la 5 luni si un pic voi incepe...desi la Andreea la 6 luni a inceput..dar Raducu nu ia mai deloc in greutate dupa cantarul de acasa. Dar vad ca el nu cere des, nu plange de foame...asa e ritmul lui...sor'sa era o umflatica la varsta lui si numai cu LM
Acasa voi sta cu amandoi pana face Radu 2 ani...vreau sa petrec cat mai mult timp cu ei...desi e greu cu 2 copii si o singura indemnizatie...dar dc m-as intoarce oricum n-as avea cu cine lasa copiii, probabil la gradi privata si costa ff mult pt amandoi, la crese de stat nu ma incumet si nici nu am in zona unde stau.
Va pup si revin!

poze noi
minunile noastre

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns camisv spune:

Citat:
citat din mesajul lui oramona

Camisv, e un dulce Tudor al tau. Si chiar daca nu prea are bolfite mi se pare lungut. E manechin si-l pupam cu drag.

Ramona, multumim ... nu-i chiar lungut, dar pare asa ca-i mai slab (la 4 luni avea 63cm, acum nu stiu). Sa fie sanatos, asta conteaza, ca in rest fiecare cu conformatia lui. Mananca putin si-i f. activ, nu sta locului nici cand suge (atunci se joaca cu tricoul meu sau se opreste si mai chiuie putin).

Camelia, mamica lui Tudor (10.09.10)
poze februarie

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cameluska spune:

Buna fetele,

La multi ani sarbatoritilor de azi.

Multumesc de incurajari Donnei si celorlalte fete .

Camisv, sa stii ca acum papa muult mai bine, dar tot nu ia in greutate asa ca peste o sapt, de la 5 luni incep si eu cereale sa vorbesc cu pediatra exact ce si cum. Tie ti-a spus doct sa incepi cu cereale, ti-a facut un plan, sau de capul tau?

Mari, felicitari pt capitol .

Mamica fericita de Ioana Adelina. [10.09.2010]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns office spune:

Summertime, eu m-am conformat si am trecut data nasterii lui Mihai la semnatura!

Meme de Mihai Alexandru zis Maiu (25.08.2010) si Lulia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns donna79 spune:

Am vazut ca avem o sarbatorita azi: La multi ani, LoredanaB!!! Multa sanatate, fericire si noroc!

Eu am sunat mai devreme la cabinet sa fac programare pt vaccin si m-am ales cu o invitatie pt azi .... pai eu ce fac, ca nu-s pregatita sufleteste sa duc puiul la intepat!!!

OFFICE, frumosi copii ai! dar mai trebuie poze, eu nu ma declar multumita pana nu vad zambetul celebru al lui Maiu! (imi facea mare placere sa vad pozele pe care le-ai avut in album mai demult, cand zambea el cu toata gurita).

NASTASIE, mie mi-au facut finii o mare surpriza... la sf lui august vine un finut sau o finuta! de unde acum cateva luni nu aveau nici un gand, l-au vazut pe Tudor si pac... vine barzaa... (in alta ordine de idei... tu parca aveai pisica, nu? mai vrei si catel??... e greu la bloc, eu n-am probleme ca le deschid usa si se plimba prin curte)

Donna, mamica lui Tudor-Gabriel (04.10.2010)

Mergi la inceput

Referitor la premergator, nu e prea devreme la 6 luni??multi dintre ei abia stau singuri in fundulet atunci, sa-i mai punem sa si mearga nu-i cam mult?

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Multumesc inca o data fetelor pentru aprecierea fotografiilor, de fapt, a copiilor. Voi pune mai multe poze!

Meme de Mihai Alexandru 25.08.2010 Iulia Maria 24.02.2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LoredanaB spune:

Salutari dragelor!
Nu v-am scris de multa vreme si nici nu reusesc sa citesc, copiii imi ocupa majritatea timpului.
La multi ani micutilor sarbatoriti, sa cresteti mari si sanatosi!
Va las si eu cate o felie de tort si un pahar de suc/ceai/sampanie, ce doriti voi, azi imi sarbatoresc ziua de nastere.

Eu sunt inca "razboi"cu sarah care nu vrea sa suga.M-am chinuit cu ea cateva saptamani in care ea a rabdat foamea iar eu faceam cu nervii... intoarcea capul cand vedea sanul, se agita si urla cat putea.Am cedat si i-am dat lapte praf la care s-a cam strambat la inceput, in cele din urma l-a acceptat.Asa am inceput si divesificarea, ii merge bine, acuma doarme toata noapta fara treziri si fara reprize de plans.Abia acum realizez ca ea saracuta nu se satura cu laptele meu de aceea plangea mult si sugea foarte des.Azi din nou am insistat sa pape de la mine, a supt putin apoi a vomat tot.Nici eu nu stiu cum ar fi mai bine pentru ea.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns idalis spune:

fetelor m-am indragostit de www.youtube.com/watch?v=lN-7_XaT99c&feature=related" target="_blank">jumperoo de la fisher price
pe amazon e mult mai ieftin decat la noi asa ca sa vedem cum negociem cu sotul

Idalis, mamica fericita cu Tavis Matei (15.10.2010)
pozele noastre
varsta lui Tavis

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns tanamera spune:

!

La multi ani Loredanei si copilasilor care mai implinesc inca o luna!

Idalis e interesant acel jumper,dar care ar fi avantajele lui?

o zi cat mai calduroasa!

Mergi la inceput