Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eu ziceam ca trec la Marvelon (ca inainte) - dar l-au scos de pe piata (de bun ce era??? ). Si mi-am luat Desorelle, cica alea il inlocuiesc... asteptam sa treaca uratii si sa vina tura a doua de urati ca sa le incep...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

Citat:
citat din mesajul lui Otiliav

Btz am uitat sa-ti multumesc pentru linkurile cu scutecele. Mi-a placut comparatia, o consider obiectiva desi nu le-am incercat pe toate.

Spunei de retentii de apa. Nu cumva inca mai iei Cerazette? ca ele contin desogestrel care e progesteron si atunci apar simptome comune in sarcina. Eu sigur mi-am dat ficatul sau bila peste cap daca mi-a fost asa de rau si de abia acum la aproape 6 saptamani de cand le-am intrerupt am scapat de greata. Ca daca te uiti la contrindicatii te ingrozesti. Iar din efectele secundare mentionate in prospect ma pot lauda cu mai toate: amenoree, greata, schimbari de dispozitie si scaderea libidoului, acnee, cresteri in greutate. Doar dureri de san si de cap nu am avut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Cu placere.Eu l-am gasit aseara cand trageam cu ochiul pe un alt forum.

Ba da Otilia inca folosesc Cezarette dar am de gand sa renunt.
Dupa nastere dadusem 20 kg inapoi,slabisem foarte mult si bine,insa daca ma gandesc bine acum de cand am inceput Cezarette am inceput sa iau in greutate desi mesele mele sunt la fel ca si in alea 8 sapt dintre nastere si fara cezarette.
Pofta am observat si eu ca e scazuta drastic,nu ma mai recunosc,il iubesc de mor pe el,ma atrage dar cand pune mana pe mine ma transform si mi se duce pofta.
Chiar vb cu o vecina care are un bebe de seama sefului nostru si dansa mi-a spus ca si ea se simte rau de la ele,are greata mereu,se simte obosita,ii lipseste pofta de sex,cam ce simt si eu si ai spus si tu.
Cred ca voi renunta la ele complet.
Multumesc din suflet pt ce mi-ai spus.

Ma gandesc la alta metoda deja,noi prezervativul nu il folosim deoarece Ovidiu nu il suporta iar eu ma irit groaznic de la el,sterilet nu mi-as pune,as incerca foitele chinezesti caci le-am folosit cu succes inainte de a ramane insarcinata.

Chiar acum am vb cu Ovidiu la tel si i-am citit ce mi-ai scris tu si a spus ca si el a observat schimbari de cand iau Cezarette.
O sa termin folia ca mai am cateva pastile si astept sa vad cum voi fi dupa.

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Crispo cum?S-au retras Marvelon?????No way...dintre ce am incercat pe vremea cand eram fata mare pt amenoree alea au fost singurele potrivite pt mine.
offf!!!

Al meu puiut nu mai stie sa ceara de mancare,sta si asteapta sa-i dau eu,nu plange..Daca ma iau dupa el ii dau la 7h :)))

In alta ordine de idei..s-a invatat sa adoarma singur,nu mai stiu de cand nu l-am mai adormit noi.Chiar si seara,daca e in patul lui sau jos pe pilota se joaca si cade frant iar daca e in patu nostru vine langa unul dintre noi,se aseaza pe burtica si se culca.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Libidou? De pe o scara de la 1 la 10, dupa lehuzie, eram la minus, acum timid urc spre un 5. Inainte de sarcina nu suportam prezervativul deloc, am facut si rani destul de usturatoare de la ele, dar acum e ok, cu kilu' de lubrifiant, dar na, aici contribuie si alaptarea. Cand foloseam ovulele ma apucau toti nervii ca trebuia sa ma gandesc inainte daca vreau sau nu, ca deh, trebuie introduse cu cateva minute inaintea contactului, ori e destul de ciudat la inceputul unui sarut mai pasional sa intrebi: Ei, si? Noi ce facem acum? Ne ($*%?
Contraceptive n-as prea vrea, am luat hormoni pt un batalion... asa ca life cu plastic e fantastic

Cu pampersii, cred ca voi lua eco, refolosibili... pe mine nu m-a incantat nicio marca din cititelea... Puffies am incercat, accidente fara numar (am schimbat odata si de 3 ori lenjeria, in aceeasi zi) si nu sufar de niciun retard, adica stiu cum se aseaza toate treburile, Libero n-am luat pt ca erau mai scumpe, iar eu in mintea mea ziceam ca daca fac acelasi lucru, n-are sens...
Stiam ca au multe bazaconii, dar atatea bazaconii... ufff

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns senty_mary spune:

Citat:
citat din mesajul lui ochidut

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cris..daaa..eu trebuie sa ma gandesc, sa fac planuri cu mult inainte..ma enerveaza sa nu am pregatit, scris pe hartie..una alta..trimis invitatii..primit confirmari-infirmari..
ioii..la petrecerea lui stefan am invitat toata grupa de la gradi..vreau sa zic ca a fost un stres teribil ca nu m-a sunat nimeni nici sa zica ca vine, nici ca nu vine..si uite-asa eu nu stiam dc am +/- 7 copii..nu mi-a placut stresu asta..bine, ca au venit toti..asta e altceva..:):)
pai eu am ex .de def. in iarna si ma apuc de pe acum sa fac rost de programa..sa caut cartile noi..si alte materiale..sun colegii sa ii intreb una-alta..
fecioara, ce vreti..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

si eu si eu la fel, tot fecioara

Mami fericita de Larisa Ioana 24.06.2010

si eu tot fecioara

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Btz, numai timp sa-mi observ simptomele nu aveam cand am inceput pilulele. Insa cand au inceput greturile cumplite mi-am dat seama ca eu n-am avut nici o secretie de cateva saptamani (ma gandeam la secretia specifica ovulatiei) si de aici uscaciunea mea si am pus cap la cap toata tarasenia. Adica la 1 ora dupa pastila (timpul ei de a intra in sange) fix incepea greata.
Cred ca eu nu pot folosi sterilet, n-am discutat cu doctora din Ro. Colul meu are o "cuta" ca sa o citez. O zona care nu se strange bine, nu stiu ce-i cu fibra musculara in zona aceea. Doctora din Ro mi-a spus ca asta-i motivul pentru care sta intredeschis in sarcina. La mine practic in nici o sarcina nu a fost inchis perfect, a ramas zona aceea in care nu s-a strans, sa zic sarumana ca nu am tras cu el decat la prima sarcina cand s-a deschis mai multicel prin saptamana 16.

Larisa tu nu mai zici nimi nimic? Fetele pe FB ati mai vorbit cu ea?

Nu am laudat-o pe grasunica mea. Apropo de scutece a ajuns la marimea nr. 5 la fel ca Elisa la 2 ani si aproape 2 luni .
A inceput sa circule prin casa Iulia. O pun pe jos pe o paturica si o gasesc sub mese sau in cu totul alt colt al camerei. Nu merge chiar de-a busilea dar nici mult nu mai are. Isi baga cate un picior sub ea mult de tot si se propulseaza inainte. Dupa care urmatorul picior si tot asa. Se rasuceste bine de tot. Face ce face si se descurca fata. Eu ma uit din bucatarie la ea pe unde mai este in living si daca ma vede si ea rade la mine smecherila

Alina, eu am luat Libero din Cora si nu era mai scumpi decat Pampers. Ma chiar sub ei ca pret. Important este sa gasesti baxuri mai mari ca se merita. Eu eco nu pot si pace. Aici ploua mereu si am doi copii cu scutece. N-as avea unde sa le usuc, de abia ce ma descurc cu hainele la cate 2 zile spalam.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bumblebee spune:

Otilia, dar pozici, nik? A luat-o lA pas deja Iulia, harnicuta.

Alina Mamica fericita de Victor Andrei - 23.07.2010

Am 6 luni!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns katalina spune:

Of, nu ma invat minte,iar astept de nebuna un colet de la bebeshopp, nu m-am lecuit cu ei,ce-or fi asa neseriosi,le dau si mailuri,telefon n-au.Au niste preturi bunicele la scaune de masina,altfel nu m-as chinui cu ei.cred ca tot la Ana voi apela.

Ce credeti ca faceam eu azi noapte pe la ora 1:am revazut TOATE albumele noastre de gravidute,m-au luat niste stari de melancolie...,cit de frumoase eram toate....Rody,poza aceea de pe terasa cu rufele e de milioane,baby frumusicaaaa
Si am mai "dat"si pe la topicul meu cu copilasi din 2004 unde mi-am regasit vechi prietene de odisee(eu uneori ador FB asta pt ca mi-am regasit fff vechi prietene si colegi de scoala si liceu de care nu mai stiam nimic demuuult, si sunt care incotro prin lumea asta mare).

CRISSY
, nu ne mai spui nimic?Eu primesc mereu invitatie pe picasa, si ,mereu va admir.

Ilinca, Crissy,La ski mergem la Poiana BV, e mai aproape de casa.voi face poze multe.

Nu mai stiu ce voiam sa spun:despre intilnire:Si Dragaica va veni in vara(noi amindoua suntem din Focsani),si ne-am programat sa ne vedem

OTILIAAA, am ramas ultimile la cap diversificare,eu cred ca incerc metoda BLW combinata cu cea clasica, cum vrea puiul de leuzt, asa fac.

ce efecte groaznice au aceste Cerazette, eu pot sa spun ca nu folosesc nici o metoda de protectie in afara de ORIBILELE PAHRMATEX, de la care am o usturime ingrozitoare,si pe deasupra au si un miros ORIBIIIL, a ulei de masina, de iti piere si cheful.Abia astept sa-mi pun Mirena(pt mine a fost metoda ideala de protectie),dar dr gyne zice sa mai astept pina opresc alaptatul

Mergi la inceput

OTILIA da,aceslasi lucru l-am observat si eu.
Sa-ti spun ce:ziua sunt ok,nu am stari nasoale insa seara dupa ce iau pastilele,la un interval de 30-40 min incep greturile,ametelile si totul.

BUMBLE si tu te iriti de la plastic???Eu cred ca am incercat toate marcile,in afara de alea "3 copii la 1 leu" :))))

Asa ca eu cred ca raman pe foite,mai ales ca le-am folosit si au fost ok,ceea ce si ELADEA a confirmat.

Mergi la inceput

Si eu sunt de acord cu intalniri.Pana acum am avut doar placerea sa le cunosc pe Sorina si Crissy,despre care nu am de spus decat de la foarte bine in sus.

S-a trezit racul meu si se uita pe geam,
Mai inainte a agatat floarea de le pervaz si am gasit numai pamant in patul lui iar el incerca sa muste din dansa.Offff de pe acum simt ca ma paste o mare nebunie cu el

Mergi la inceput