Delfinasi jucausi de iulie-august 2010 (82)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ochidut spune:

Citat:
citat din mesajul lui Victo

cris..daaa..eu trebuie sa ma gandesc, sa fac planuri cu mult inainte..ma enerveaza sa nu am pregatit, scris pe hartie..una alta..trimis invitatii..primit confirmari-infirmari..
ioii..la petrecerea lui stefan am invitat toata grupa de la gradi..vreau sa zic ca a fost un stres teribil ca nu m-a sunat nimeni nici sa zica ca vine, nici ca nu vine..si uite-asa eu nu stiam dc am +/- 7 copii..nu mi-a placut stresu asta..bine, ca au venit toti..asta e altceva..:):)
pai eu am ex .de def. in iarna si ma apuc de pe acum sa fac rost de programa..sa caut cartile noi..si alte materiale..sun colegii sa ii intreb una-alta..
fecioara, ce vreti..

Paula, mamica de baieti Mihai (16 iul. 2010) si Stefan (30 oct. 2007)

si eu si eu la fel, tot fecioara

de Larisa Ioana 24.06.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilinca79 spune:

Hello mamici,

Eu astept sa se trezeasca Victor. Sper sa iesim si noi afara azi, ca sunt "doar" -7 grade, macar o jumatate de ora, nu ca ar vrea copilul, mai mult ma-sa

btz, nici eu nu ma vad intarcand copilul, mai ales cand il vad cum tremura de bucurie cand vede titi...desi la un moment dat tot va veni si vremea asta.

Victo, sigur ca venim la petrecere daca ne invitati Trebuie sa ma gandesc si eu ce facem la 1 an, inca n-am facut planuri. Am vazut ca scrii de ex. de def, tu esti profesoara?

Oana, si eu regret ca n-am fost sa muncesc in State, tot asa n-am avut sustinere, si in plus atunci erau pe la inceput programele astea. Deja anul asta am 10 ani de cand am absolvit faculatatea

Cristina, ma bucur ca ati dormit mai bine. S-o tina Vladut tot asa

kata si eu vreau la ski...unde mergeti?

Paula, pupam pe Raulica sa treaca buba de la injectie. Si eu am fost tare traumatizata cand l-am tinut la primul vaccin. Apoi m-am mai obisnuit, plus ca parca nici el n-a mai plans atata.

Ilinca, mama lui Victor (09.07.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Citat:
citat din mesajul lui btz_ovi

Fetele am gasit 2 articole care cred ca va pot interesa,sunt prezentate multe marci de scutece.

http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-i.html

http://criticomamica.blogspot.com/2010/10/pampers-versus-restul-lumii-partea-ii.html

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Eu v-am recomandat sa folositi Libero
Insa eu am mers intuitiv, nu am cercetat care are elastic sau ce au in interior. Si de cristale absorbante nici ata nu stiam. Am experimentat, pipait si asa am ajuns la ele. Tot dupa iritatii repetate la Pampers.
Ce as mai completa eu este ca scutecel chilotel de la Libero se rup foarte bine pe lateral, nu trebuiesc dati jos.
Si ca din 2005 de cand era Ana mica eu am gasit mereu Libero in Romania, nu se gasesc deloc greu in Bucuresti ci doar in orase mai mici cum este cel in care stau parintii mei.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

oana, si care e buba cu substantele alea?
sigur nu e vreo strategie de antireclama? adica, ma gandesc ca multe mamici folosesc pampers...

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui bumblebee
Chiar mi-as dori sa ne intalnim la o pensiune, prin Brasov (poate la Ochidut) cat mai multe, evident, care poate, vreau sa va spun ca si sotul meu e foarte incantat de idee.

Am 6 luni!!!

pai, te/va astepta cu mare drag

daca tot vorbiti de asta, atunci tre sa recunosc si eu nebunia din capul meu
noi ne-am programat concediul in iunie in asa fel ca sa ne intoarcem de ziua copilului, sa facem petrecareala

si ia ghiciti unde o facem? la munte, vrem sa fie prietenii nostrii si eventual cat mai multi copii, veselie si nebunie....

noi de cand avem pensiunea tot zicem ca o folosim odata doar pentru noi, pentru o petrecere mare dar niciodata nu am reusit, ai mei chiar sunt suparati pe chestia asta. asa ca am zis ca acum clar e ocazia potrivita.

d-apai la cat de multa "initiativa" au cei cativa preieteni care ne-au mai ramas....., parca vad ca ramanem tot o mica mana de oameni

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui ooana

depinde de zona
cumnata mea a facut taierea motului/ziua de 1 an la restaurant...a fost exact ca la botez, cu bani, cadouri si toate cele
nici mie nu imi prea place...

Matei - luna a 7-a 08.07.2010

" Indiferent ce vei face in viata va fi nesemnificativ. Dar este important sa o faci!" - Mahatma Gandhi

Noi 2
www.youtube.com/watch?v=pLKkGs41RAA" target="_blank">Wedding-videoclip

pai nici chiar asa si cu bani????

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns btz_ovi spune:

MA bucur ca v-a placut articolul.
Intr-adevar sunt multe lucruri de care nu stiam in privinta scutecelor,iar ceea ce s-a scris despre Pampers m-a ingrozit.
Stiam de Pampers ca este o firma extrem de populara si aveam incredere in ei.Inca o data ma bucur ca folosim Happy.
Nu am avut nici o problema cu iritatiile,accidente cu kk cam 3 in total deoarece Paul facuse extrem de mult,se prind foarte bine,tin pisu destul de mult desi eu il schimb des din motive de igiena.Noi acum folosim 4+,sunt un pic mai elastice decat 4 simplu,iar pe un pachet Mega Pack de 62 buc dau cam 56 lei,insa de obicei Happy au promotii foarte faine.

Am folosit si Puffies cand avea Paul 2 luni,sunt si mai rigide fata de Happy insa mi-au placut mai mult decat Pampers.

Wikies nu am incerca nici batuta,as prefera pelincutele,sunt subtiri si din plastic insa servetele lor le folosesc pt mobila ca nu lasa urme deloc

Bytz si Ovi, parinti fericiti de PAUL CHRISTIAN 21.07.2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Alice_Elena spune:

revin. am citit blogul despre scutece. pe mine nu m-a speriat atat de tare. adica, pana una alta, e parerea unei mame al carei copil a avut o reactie alergica. daca Mara ar fi alergica la banane asta ar insemna ca bananele nu mai sunt bune pt nimeni?
si problema tumorilor nu cred ca tine exclusiv de scutece. la naiba, pana si aerul pe care il respiram e alfel fata de cel pe care il respirau bunicii nostri.

mara
Mami de Mara Nicolle (20.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Btz am uitat sa-ti multumesc pentru linkurile cu scutecele. Mi-a placut comparatia, o consider obiectiva desi nu le-am incercat pe toate.

Spunei de retentii de apa. Nu cumva inca mai iei Cerazette? ca ele contin desogestrel care e progesteron si atunci apar simptome comune in sarcina. Eu sigur mi-am dat ficatul sau bila peste cap daca mi-a fost asa de rau si de abia acum la aproape 6 saptamani de cand le-am intrerupt am scapat de greata. Ca daca te uiti la contrindicatii te ingrozesti. Iar din efectele secundare mentionate in prospect ma pot lauda cu mai toate: amenoree, greata, schimbari de dispozitie si scaderea libidoului, acnee, cresteri in greutate. Doar dureri de san si de cap nu am avut.

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crispro spune:

Eu nu stiu ce e taierea motului.. la noi nu se practica... Citeam intr-o revista de copii/mamici un copilas (de fapt autorul articolului povestea prin ochii unui copil) cu dorintele de ziua lui. Zicea ca ar vrea sa fie invitati prietenii lui si nu neaparat prietenii parintilor. Vrea muzica pt ei, nu muzica tare pe care sa danseze parintii, o ora potrivita pt copii, nu seara, cand dezmatul continua dupa culcarea pruncilor; mai vroia mancare pt copii, prajiturele pt ei, cadouri specifice copiilor etc. Uneori asa se intampla- cheful copiilor ajunge un chef al adultilor, iar copiii stau toti la o masa mica, li se spune sa stea cuminti, sa se joace linstiti...

Sa-l ajutam pe Alex

Mergi la inceput