Sezatoarea canadiana (208)
Raspunsuri - Pagina 8
iselin spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Doloress CRIS - de asta mi-e frica si mie, cu inducerea, ca va dura mult, ca o sa fiu la capatul puterilor si n-o sa imping cum trebuie... Pe mine vor sa ma induca, n-am inteles prea bine de ce, eu cred ca din cauza placentei, copilul cam scade la masuratori si probabil ca nu se mai alimenteaza chiar asa bine. Al meu e mic-mititel, cu tot diabetul de sarcina, dupa ultimele masuratori, saptamana trecuta avea aprox. 2600 de g. CATA - asa e, cel putin la spitalul asta al meu, numai la 4-5 iti da epidurala, pe mine nu ma deranjeaza, eu la 4-5 data trecuta eram cat de cat OK, nu mi s-au parut dureri inimaginabile. Mami de Patrick(29.04.2008) si 38+ Kevin Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim! |
Durerile la inducere nu sunt mai mari decat la nasterea normala! Fara frica! Nu te speria inutil fara rost!
Pai trebuie sa induca nasterea, nu ca vor, pentru ca nu ai contractii adtorita medicatiei probabil si devine tarziu pentru bebe, nu e bine hranit/oxigenat.
Sa va fie bine, oricum esti epuizata... de asteptare acum...
Mai e putin pana miercuri, nu-i asa?
Galeria e pregatita!
cge spune:
DanaMario, noi am fost de pe 3-10 ianuarie.
Daca vorbeam, poate ne sincronizam.
Maybe next year!!
Andreea, o sa fie bine.
Eu am fost indusa la ambele nasteri, si la Anca a durat toata povestea vreo 2-3 ore.
Si n-am avut epidurala, si tot imi aduc aminte cu placere de ambele nasteri.
O seara buna,
Andy08 spune:
Doloress, si eu am nascut cu inductie. Mi-au dat epidurala f. repede, ca avea treaba anestezistul (multe cezariene) si nu stia cand mai apuca sa vina pe la mine prin salon. M-am internat la 7 dimineata si am nascut la 11 seara. As fi nascut mai repede (pe la 9 seara eram dilatata complet), dar dr. mi-a zis sa mai astept un pic, daca pot, ca mai are o cezariana de facut. Si n-a fost dureroasa nasterea (sicer, am avut menstruatii muuult mai dureroase). Hai, ca mai ai un pic!
Andy, mami de Andrei si 21+
mamaana spune:
doloress si pe mine m-au indus si la baiat si la fete; la baiat m-au indus pe la 10 dim si am nascut la 4:30 dupa amiaza (asta a fost in ro, mi-au rupt apa si m-au 'ajutat' sa ma dilat mai repede); la fete m-au indus pe la 9 dimineata si pe la 4:30-5 au inceput sa se chinuie cu anestezia ca au asteptat sa ma dilat; pana la urma am facut cezariana, dar asta e alta poveste
Doloress spune:
Merci fetelor, m-am mai linistit!
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!
codritu spune:
Si pe mine m-au indus la a doua nastere din cauza ca imi crestea tensiunea si nu e diferit decat la nastere normala. A durat de la 9 dimineata pana la 4 dupa amiaza. Curaj!
Simonna spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana12 Nelia, vroiam sa te felicit pentru fetita ta. M-am uitat la filmuletele si la pozele pe care le-ai pus de la concurs si sunt foarte frumoase. Mi s-a facut pielea de gaina cand le-a prezentat pe fetite si intrau una cate una pe patinoar. Agata, a patinat si a dansat minunat. Mi-a placut cum isi misca mainile, cred ca simte muzica cu adevarat. Bravo ei si felicitari voua ca o incurajati sa practice un sport asa de frumos. Eu sunt indragostita de patinaj, incerc sa ma uit de fiecare data la campionatele mondiale. Pe cele europene le-am pierdut cand am decis sa emigram prin partile astea. Copilaria mi-am petrecut-o la Buzau si in vacanta de iarna cand mergeam la patinoar venea o fetita din Bucuresti (era in vacanta la bunici)care patina superb. Multi dintre noi ramaneam muti de uimire si o lasam sa patineze pe jumatate de patinoar. Cristina (Cristip71), poate erai tu? Fetele, sa aveti parte de o intalnire frumoasa. Inca nu mi-am intrat in mana, dar imi amintesc de perioada anilor 2003-2005 cand participam si eu la astfel de intalniri. Ce vremuri, domnule. 03/02/2006 si 25/04/2000 |
Aici in Mtl erau vremurile alea? Ei, intra-ti in mina, mai e o luna si pina ne vedem...
Simonna
mikiion spune:
Multumesc pentru raspunsuri. Acum sa am si timp sa stau pe net sa caut oferte...Ca la job nu pot, acasa nu pot..... Doar sa tai din minutele petrecute pe DC sau FB. Mai nou imi incarc pe Ipod mesajele voastre, inainte de a pleca si le citesc prin metrou.....
Pucku, m-am tinut sa sun in week-end.... sorry. Poate urmatorul daca nu mergem la Fête de neige
Doloress atunci stai cuminte la caldurica pana pe 9. Poate dezapezesc pana atunci.... ( La mine in cartier e dezastru, n-au mai incarcat zapada de pe 5 ianuarie...si a tot nins de atunci...Mi-a trebuit arondismentul asta)
mikiion spune:
Revin, deci tu gasesti mai ieftine spre sfarsitul lui aprilie? Ca eu tot puneam prima saptaman din aprilie.... Cand e pastele de aici? Exista vreun site unde poti avea si optiunea copii nu platesc hotelul?