Sezatoarea canadiana (208)

Raspunsuri - Pagina 14

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Podeanu spune:

ha , ha si am descoperit si eu spionul ala de pe prima pagina si ...ktrinel citeste subiecte de la Intr-unul sau doi mergem mai departesau mama ei?

Rox, iti mai urez si aici sa-ti traiasca printesa

Lorelai sa-ti fie de bine vacanta dar ai fugit prea repede. Impresii ceva...sa stim si noi data viitoare daca mergem acolo sau nu.

Sanatate copilasilor bolnavi.

Doloress ai nascut?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Doloress spune:

Inca n-am nascut, probabil ca ramane inducere miercuri, maine aflu exact. Daca n-au miercuri loc, ramane pe joi sau vineri. Insa mai departe de-atat nu ma lasa, din cauza diabetului.

Acuma insa alta belea - sotul are gripa, Patrick e racit (daca n-o fi tot gripa si la el). Gabi e in ultimul hal, cu frisoane, febra mare, tuse, dureri de cap, leguma de-a dreptul, tremura si nu se poate ridica din pat. Patrick e OK, a facut si el putina febra, tuseste la greu si-i curge nasul.

Eu - simt cum ma ia. A inceput sa ma doara gatul si sa tusesc. N-am voie nici Stodal, nici miere, ca-mi da glicemia peste cap. Beau ceai cu lamaie si-mi vine sa ma tot duc. Ati mai auzit de femei sa nasca racite sau cu gripa? Deja nu mai respir cum trebuie, cum am sa imping eu acolo nu stiu.

Sarcina asta trebuie neaparat sa se termine cu peripetii ca altfel nu se poate vad.

Mami de Patrick(29.04.2008) si 39+ Kevin
Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

AMR - 2 zile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pitilache spune:

Simo sanatate multa la piticot!!!

Dana multumesc inca o data!!!

Doloress mult a fost, putin a ramas!! Sa treaca raceala si gripa inainte de venirea lui bebe Kevin! Multa sanatate si voua!!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CriPOD spune:

Roxana, la multi ani fericiti Isabellei! Sa fie sanatoasa si fericita!

mamaana, sanatate fetitelor! La mine ar mai urma copila si cainele, in rest ne-am imunizat toti.

Simonna, of mai, dar faceti-va bine odata, dragam te. Sa stii ca si pepitul a avut 24 de ore febra cam la 40, tinuta in frau cat de cat cu antitermica. Dup-aia n-a mai avut nimic, poate scapa si Addie asa mai ieftin.

lorelai, unde ati fost, la ce resort? Si cu ce compari din RD?

Eu mi-am rezolvat anxietatile si mi-am luat acu o saptamana bilete tot pe riviera maya pentru martie la inceput, asa ca sunt curioasa ce ne spui. Azi am gasit si sandalute la strumf, hainite de vara are destule, ca n-a mai prea crescutde la 1 an. De unde cumpar colac, pliz...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorelaim spune:

Roxana - La multi ani cu sanatate si noroc Isei!
Mimitete - multumesc de gandurile bune
Mamamana, Simonna, Doloress - MULTA SANATATE atat la micuti cat si la cei mari
Lorelai - sa va fie de bine vacanta Tocmai sirop de ceapa (limonada nu alta ) bea acum si Gabisor... care-i cam "coapta" (nu c-ar fii de mirare - ca la ei in clasa se tuseste si se muceste pe rupte... dar copiii vin la scoala... chiar daca unii au mamici care stau acasa... ca de - daca toata lumea tuseste... care-i baiul ) Daca imi face febra (ca-i un picut cam calduta... adica sub-febrila) o sa-i dau si niste Sumetrolim pt copii (Gaby ii spune "crema roz de inghetata" )
Doloress - nastere usoara

Fetelor dragi - pe moment am iesit de pe FB... Nu stiu daca e definitiv sau temporar...

Va tzuck cu drag si va urez multa-multa sanatate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ange spune:

Dana,Cge,multumesc frumos.

lorelai,mqqm,unde pe Riviera Maia?

la intalnire nu pot participa(este ziua mea).am invitati de la To de joi iar sambata am casa plina...

Simo,sanatate multa copilei si sfatul meu este sa mergi imediat la podiatru.Cand am citit despre ce este vorba(apropo de degeteL),brrrr... ( mie mi-au smuls ambele unghii mari de la piciore din cauza unei infectii de genul)Horror! in nici un caz nu-ti povestesc cum a fost!
Pup degetelul,draga de ea!

o sapt. faina tuturor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cge spune:

Hai ca am vazut si eu "spionul" si de emotie am pierdut mesajul..

Simonna, daca suni insistent la Tinytots intre 9-9.30 iti dau rdv tot azi.
Sanatate la printesa mica.

Mqqm, bine ca ati book-uit vacanta.
Asteptam impresii si poze

Parca colac, vazusem prin Wallmart dupa sarbatori.

O zi buna,

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns delia79 spune:

La Multi Ani!!! printesei Isabella, sa fie fericita si iubita

Multa sanatate copilasilor bolnaviori, sa treaca toate relele

Doloress, suna neaparat la spital sa le spui ca te ia cu raceala, of, ce situatie . Kevin asta va fi un mare smecher . Multa sanatate si te asteptam cu vesti, sa scoatem pompoanele

Mqqm, uite www.brightandfuntoys.com/pooltoys.html" target="_blank">AICI nebunii pt mers cu Pepitel in vacanta la ocean .

Eu am experimentat un prim gastro, iar Soimita se lupta cu fese rosii, de nu mai stiu cum s-o repar . Cam atat, nu ma mai plang.

va pupa fata

Mamy de Sofia scumpa (20 septembrie 2009)
Pozici Sofia botez
www.monitorulsv.ro/Local/2009-11-23/Primul-bebelus-botezat-in-costum-popular-bucovinean" target="_blank">Sofia bucovineanca
Photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Catalina, noi locuim in Deep River. E un orasel mic, 4600 de locuitori. Suntem cam la patru ore distanta de Toronto si Montreal si doua ore de Ottawa.

Pitilache, la multi ani fetitei tale.

Dollores si eu zic la fel ca Delia79, suna la spital si spune ca te ia cu raceala. Probabil au mai fost si alte mamici ca tine, asa ca stiu ei ce sa faca.

Sanatate multa puiutilor bolnaviori.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lorelai spune:

am revenit, sint la servici iar afara e un frig...

cami, dana, mqqm am fost la Barcelo Maya Caribe in Puerto Aventuras. In RD am fost de curind la Punta Cana si am stat la Blau, cu asta compar, acelasi numar de stele (4 jumate) fiecare. am sa trimit poze la contul comun dupa ce le descarc.

de ce mi-a placut mai mult:
- plaja cu nisip alb si apa turcoaz, nisip alterneaza cu pietre in apa. daca vrei sa inoti e loc destul cu nisip, daca vrei sa vezi pesti si alte animale mergi unde sint rocks pe fundul apei. alge mai veneau citeva seara dar le culegeau. apa cu valuri medii, ca la marea neagra.
- am facut snorkeling chiar in fata hotelului, pestii veneau chiar pina la mal se miscau printre picioare
- mincarea - e chestie de gust, mie mi-a placut, foarte variat bufetul si diferit in fiecare seara. a la carte reservations fara probleme. despre drinks nu comentez pt ca nu sint bautoare de chestii dulci, am baut numai sampanie (la gheta zilnic la bufet la lunch si dinner, yummm) si rom, bune amindoua.
- aproape de Xcaret (parc natural) si Tulum (piramide) pt cine vrea excursii
- servicii excelente - mexicani foarte muncitori, zimbitori, maid service venea de 2 ori pe zi si curata, schimbau asternuturile zilnic si prosoapele fara sa le cer. au halate, papuci, cosmetice pt fiecare. minibar mare cu apa plata sau minerala, coke, dietcoke 7up, diet 7up, bere, fanta, boxed fruit juice pt copii si snacks. daca vrei mai multe dintr-un fel lasi biletel si se rezolva.
- resortul nu foloseste disposables (adica numai pahare de sticla, real fabric napkins etc.) mie asta mi-a placut.
- camere mari, tavane de 10ft, paturi comfortabile, aerul conditionat si ventilatorul foarte silentioase. ca si la punta cana, hotelul nu e mai inalt decit palmierii.
- umbra pe plaja numai de la palmieri, nici picior de umbrela, foarte natural look. lounge chairs din belsug, nici macar jumatate nu erau ocupate.
- in jurul hotelului foarte multa verdeata, excelent ingrijita, seara culegeau frinzele care cadeau peste zi si vegetatia era superba. intre cladirile hotelurilor zone "salbatice", habitat pt iguanas. multe pasari, ma trezeam dimineata in fosnet de frunze de palmier si tipete de pasari, o poezie.
- nu am vazut nici macar un salesperson care incerca sa vinda time shares.
- shows de seara nu am vazut (i.e. am dormit de la 9 la 9 zilnic) dar au avut program variat
- pt copii au water park destul de mare si kids club cu activitati diferite in fiecare ora in fiecare zi.

cam asta, daca imi mai amintesc cite ceva va scriu.

Lorelaim, sper sa nu iesi si de pe forum. Nu mi-a scris nimeni unde sinteti pe facebook, please...

Mergi la inceput