Sezatoarea canadiana (208)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns simi spune:

Isabella La multi ani fericiti!!!!
Pitilache sa va traiasca scumpica! O pupa mama pe ea de dragalasa!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simi spune:

mamana multa sanatate la puiuti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nelia spune:

Pitilache, la multi ani pentru printesa!

Mamaana, sanatate multa fetitelor!

CORNELIA, mami de www.dropshots.com/agtuli#date/2010-09-19/14:00:33" target="_blank">AGATA, TUDORA si LISANDRU

Life is just what happens to you, while you're busy making other plans. (John Lennon)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Hihihi, ce cool!
Pe prima pagina se vede cine ce face la ora asta... Ktrinel si DanaMArio si Ruxij vizualizeaza subiecte din Diaspora... ce scula spionatoare, dom'le! Stiati de ea?

Am intrat numai sa vad ce faceti, noi am avut un wk. pretty naspa dar sintem ok acum. Stie cineva un podiatru in Laval? ASAP, ca miine vreau sa duc Bulina la podiatru, nu se mai poate cu degetelul ala.

No, cind sa scriu... tre sa iasa din baie!
Pupam, o saptamina buna!
Simonna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

io am intrat ca am auzit ca e rost de intalneala...si daca o mai ratez si pe asta...ma desfiintati

deci treceti-ma pe lista..mama pleaca pe 17 mar...deci teoretic as putea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

simonna , eu m-as indoi de acuratetea informatiei...ca acu 10 min intrai prima data pe ziua de azi...si cred ca si pe sapt asta...deci ...si la ce zi am avut, nici nu m-am apropiat de laptop ...dar na, se mai joaca mama pe net...oare m-o spiona ?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Citat:
citat din mesajul lui Simonna

Hihihi, ce cool!
Pe prima pagina se vede cine ce face la ora asta... Ktrinel si DanaMArio si Ruxij vizualizeaza subiecte din Diaspora... ce scula spionatoare, dom'le! Stiati de ea?

Am intrat numai sa vad ce faceti, noi am avut un wk. pretty naspa dar sintem ok acum. Stie cineva un podiatru in Laval? ASAP, ca miine vreau sa duc Bulina la podiatru, nu se mai poate cu degetelul ala.

No, cind sa scriu... tre sa iasa din baie!
Pupam, o saptamina buna!
Simonna

http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=72985

Simona, imi pare rau pentru mititica ta.
Eu nu stiu in Laval recomandari pentru referinte, dar noi, cu aceeasi problema, am fost aici:
http://www.podiatremontreal.com/index.php

Doctorul e un gentil in a lucra pe copilasi pentru ca inainte de a deschide clinica a fost ani de zile in charge pe sectia podiatrics kids.
Fugi repede, pacat sa sufere bebelina pentru o chestie care se rezolva in 15 min.

Este dr pe care l-am recomandat si DaneiP, nu stiu daca chiar acolo a fost, dar noi am avut numai experiente pozitive acolo in clinica.

Copilul nostru are predispozitie pentru unghii incarnate/ infectii pentru ca are pernute la degetele de la picioare. Acelasi lucru s epoate intampla de la pantof stramt sau de la expunerea la frig mai mult timp.

P.S. Felicitari pentru blog!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iselin spune:

Simmona, nu stiu unde ai vazut tu informatia aceea, interesant.
Imi imaginez ca nu multa lume face ca mine: de ex daca nu de am munca in atelier, la stocuri, adica daca chiar sunt in biroul meu singura, las DC deschis chiar daca nu citesc sau nu scriu, dopar ca sa-mi facilitez accesul la sesiune.

Dar pe de alta parte, miercurea trecuta am intrat la ora 15.00 si apoi la ora 17.30 si erau deja peste 500 de accesari ale topicului nostru, si asta doar in 2.5 h

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Denisam spune:

Roxana- "La Multi Ani pt Isa"-sa fie santoasa si norocoasa!!
Ana-sanatate multa la fete,sa isi revina repede

Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Simonna spune:

Citat:
citat din mesajul lui iselin

Simmona, nu stiu unde ai vazut tu informatia aceea, interesant.
Imi imaginez ca nu multa lume face ca mine: de ex daca nu de am munca in atelier, la stocuri, adica daca chiar sunt in biroul meu singura, las DC deschis chiar daca nu citesc sau nu scriu, dopar ca sa-mi facilitez accesul la sesiune.

Dar pe de alta parte, miercurea trecuta am intrat la ora 15.00 si apoi la ora 17.30 si erau deja peste 500 de accesari ale topicului nostru, si asta doar in 2.5 h

Sarmina de info cu podiatrul, s-a marcat. Merge mai bine un pic. O mai las un pic, ca a indurat destule zilele astea. Numai gindul ca eu iar o tin si ea iar se zbate si ma striga s-o ajut si ma da pe spate!

Cit despre spionacul ala, e pe prima pagina cind intri pe forum, scroll down si e pe dreapta ii zice: Ce se intampla la Desprecopii.com
Acum sint tot felul de nume care nu-mi spun nimic, dar seara, adica aseara, erau numai nume din Ca si USA, ca cred ca de-aia am si vazut-o!

Ktrinel, imi pare bine sa aud de tine! Daca vii si la intilneala, si mai fain! Chiar m-am mirat aseara - cum nu te mai vazusem de mult pe DC - si am fost gata sa declar unaccurate informatia, da' uite ca erai acolo, daca te uiti la timpii la care am scris, probabil tocmai te logasei...

Addison doarme in scaunul de masa de mai bine de o ora, pe laptop ruleaza la nesfirsit cintecul ala nou al lui Taxi in care nu pot ei sa spuna ta iubesc... si-mi place tot mai mult.

Aveam ceva de intrebat... nu mai stiu. Asa ceva!

Va sarut si see you soon!
S.

Mergi la inceput