Sezatoarea canadiana (208)
Raspunsuri - Pagina 10

ralu80 spune:
Doloress, eu am nascut-o pe Erica prin inducere. M-am prezentat ca o floricica dimineata la spital...la 9 mi-au facut o perfuzie, imediat au inceput contractiile..pe la 13.30 mi-au rupt apa si au montat epidurala, care nu a prea prins, dar asta e alta poveste..la 15.45 nasteam ghemotocul. Nu stiu daca a fost mai usor ca prima data, dar in mod sigur a fost mai rapid.
Hai fii barbata, ca acusica vine bebe.
Raluca mami de Riana(2 iulie 2006) si Erica(3 septembrie 2009)

delphin spune:
Dolores... OSAFIEBINE!
Mimitele Merita daca aveti cu ce sa va deplasati. e cam la 80-100km de Barcelona. Sa va luati si maieul de baie cu voi.
Bilete poti cumpara si de pe net.
http://www.parkaventura.com/

mimitete spune:
delphin, multumesc de raspuns.
Un articol interesant : www.stratfor.com/weekly/20101115_geopolitical_journey_part_3_romania" target="_blank">http://www.stratfor.com/weekly/20101115_geopolitical_journey_part_3_romania.
lorelaim, imi pare rau de experienta neplacuta, eu am auzit numai horror stories cu FB, nu va amagiti cu asa zisele "private options" si aveti grija ce fotografii sau comentarii postati. Cariere distruse dintr-o amarita de poza.
Un articol interesant ieri pe yahoo, oamenii sint mai tristi cu FB caci au impresia ca toti prietenii lor o duc mai bine ca ei, toti au poze mai frumoase, o duc mai bine, se distreaza mai mult, copiii lor sint mai destepti, cuminti, prietenii se duc in mai multe vacante,etc...comparau "imaginea de pe FB" cu o fotografie supra retusata de pe coperta unui magazin.

mamaana spune:
le-a luat si pe fete. S are otita, I de abia a inceput de aseara, doctorul zice ca e virus. sper sa nu ajunga si ea pe antibiotic. si pe mine parca m-a luat iar.
ce de fete din buzau la sezatoare. ce mica e lumea. eu cred ca in 85 deja nu mai patinam ca eram 'mare'

mikiion spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Denisam
Exista vreun site unde poti avea si optiunea copii nu platesc hotelul? LA majoritatea hotelurilor copiii nu platesc pina la 7-8 ani, unele au chiar pina la 12ani,vei plati doar avionul pt Marc dar 75% ai grija sa verifici.Bilete rezonabile sunt cu +/- 1 sapt inainte sau dupa vacanta copiilor, noi amfost in jur de 20 martie si am platit $2700-total pt 2 adulti si copil de 3,5 ani( a vrut sa ne ia 80% din pretul bieltului,am sunat si explicat ca hotelul e free si ca treb sa calculeze procent din pretul de aviion si au schimbat imediat, asta a insemnat vreo 400cad mai putin decat noi) dar am vrut 5 stele-era reteaua Riu.Bafta! Denisa cu Emma Andrea 5 ani si Mark Alex 3 ani Zambeste, si maine e o zi! |
Din pacate eu tot caut si mai mereu se plateste si pt. copil. Mai caut, am OK si de la job-ul sotului asa ca pot merge sa cumpar.

maru spune:
Citat: |
citat din mesajul lui mamaana le-a luat si pe fete. S are otita, I de abia a inceput de aseara, doctorul zice ca e virus. sper sa nu ajunga si ea pe antibiotic. si pe mine parca m-a luat iar. ce de fete din buzau la sezatoare. ce mica e lumea. eu cred ca in 85 deja nu mai patinam ca eram 'mare' |
mamaana, sanatate la fete!

ankalaura spune:
Ioana - Arturicii - tocmai ce mi-a spus mama ca a vazut la televizor mesaje despre campania de sustinere a bibliotecii de la Montreal!! Bravo, felicitari pentru tot ce faceti!

Doloress spune:
La multi ani Isabella!!

Victoria, fetita frumoasa si curoajoasa, te iubim!

arturicii spune:
La multi ani fericiti Isabella!
Citat: |
citat din mesajul lui ankalaura Ioana - Arturicii - tocmai ce mi-a spus mama ca a vazut la televizor mesaje despre campania de sustinere a bibliotecii de la Montreal!! ![]() ![]() ![]() |
Multumim, multumim.
Am aflat si eu acum ca avem spot si pe TVR2 in plus fata de TVRi.
Ioana & Arturicii'SIn limba ta ti-e dor de mama