Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mnarcisa spune:

Bebecris bine ai venit acasa
Am intrat pe pagina ta de facebook si am vazut mica minune.
Deja are fata de barbat
Sa creasca mare, sanatos si tu sa te poti bucura de ei.

Fetelor de cand am inceput sa mai scriu aici visez in fiecare noapte ca sunt gravi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata fetele

mnarcisa ia vezi poate se ia gravideala

anca ,monicus multumim de grija...nu a fost deloc greu si tata ion nu e de acord cu pistoalele de la bijuteri...sincera la prima gaura nu a zis pas la a 2-a s-a prins de figura si a protestat...nu a curs nici sange...acum e o dulcica rau cu cercelusii

fetele inteleg ca e vreme faina si sunteti pe afara cu copilasii sau la servici, am dreptate?

va pupam

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Arata-ne poze... ca sa vedem printesica cu cercei... sunt topita dupa copilasi.

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

anca ,monicus multumim de grija...nu a fost deloc greu si tata ion nu e de acord cu pistoalele de la bijuteri...sincera la prima gaura nu a zis pas la a 2-a s-a prins de figura si a protestat...nu a curs nici sange...acum e o dulcica rau cu cercelusii

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Eli, adica tu i-ai facut gaurile? Wow, ai avut curaj de te-ai incumetat. Eu primei fetite i-am facut gauri la 2 luni, m-am intors la maternitate si am vorbit cu o asistenta de acolo. In schimb la cea de-a adoua, i-am facut inainte de externarea din maternitate, am venit pregatiti de acasa cu cerceii, ca sa scap de-o grija.
Si eu vreau sa vad poze cu Antonia Dimi ce face?

Ralukuzza, ce face Bianca? Pe trecute varicela?
Steliana? ce fac copiii?

Bravegirl? ,idem, ce fac puii?
Anes, ma bucur ca vestile sunt mai bune!
Monicus, ati revenit la gradinita, gata?

Amalia, ce mai faci? Prinsa rau cu lucrul, de n-ai prea mai intrat...
Bertha, la fel vad ca...
Dandusa...
Malinas..
Anca27, mami de Zibe... tu ai inceput si serviciul? Cu Z ce ati facut, cine sta cu ea? Sau ati dat-o la vreo gradi? Ca n-am retinut..
s.a.
Eu chiar daca nu scriu prea mult, va citesc cu placere, am ajuns sa va cunosc pe fiecare, na pe voi, pe copii....

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aneline spune:

Fetele, rugati-va pentru Alex! :(( M-a sunat acum Steliana. citez" Iti spun doar doua cuvinte ca nu pot sa spun mai mult...Lui Alex ii e rau si ne intorcem la spital". Si s-a intrerupt (cred ca nu poate sa vorbeasca...o sa dea ea vesti cand o sa poata vorbi). Dupa voce cred ca abia se abtinea sa nu planga :( Daca vreti sa o incurajati, trimiteti sms-uri. O sa ne raspunda ea cand va putea.

Doamne ajuta sa fie bine Alex!

"Copilaria traita in spital" Si tu poti ajuta la reamenajarea si dotarea Clinicii de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicabo spune:

Citat:
citat din mesajul lui aneline

Fetele, rugati-va pentru Alex! :(( M-a sunat acum Steliana. citez" Iti spun doar doua cuvinte ca nu pot sa spun mai mult...Lui Alex ii e rau si ne intorcem la spital". Si s-a intrerupt (cred ca nu poate sa vorbeasca...o sa dea ea vesti cand o sa poata vorbi). Dupa voce cred ca abia se abtinea sa nu planga :( Daca vreti sa o incurajati, trimiteti sms-uri. O sa ne raspunda ea cand va putea.

Doamne ajuta sa fie bine Alex!

"Copilaria traita in spital" Si tu poti ajuta la reamenajarea si dotarea Clinicii de Pediatrie din Institutul Clinic Fundeni!

offff...credeam ca a intrat totul in normal...
Alex, ne rugam pt voi
Doamne ajuta!

Monica, mami de 2 : Andreea Ioana (11 iulie 2007) si Ana Maria (13 noiembrie 2008)

Povestea sarcinii si a nasterii Andreei

Povestea nasterii super rapide a Anei Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns futuremother spune:

cum ? de ce ?
Doamne ajuta sa fie bine!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns IuliaCospy spune:

Doamne fii alaturi de ei si ai grija de Alex si da-i putere sa treaca peste incercarea asta asa de grea!
Doamne ai grija si de mami Steliana si ajut-o sa fie puternica si optimista!

Mi s-a strans inima cand am citit! Nu reusesc sa scriu prea des, dar printre picaturi citesc aproape zilnic ce mai faceti si asteptam vesti despre ei. Nu-mi vine sa cred! Speram din tot sufeltul sa fi depasit perioada cea mai grea si acum sa fie vorba doar de recuperare.

pe toate!

Iulia, mami de Sara Andreea
http://saraandreea.shutterfly.com/36?startIndex=0

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Otiliav spune:

Aneline multumim de veste.

Sincer, nici nu stiu ce sa mai zic.

Mnarcisa, ce subconstient puternic ai daca te tot visezi gravida.
Eli, acum daca tot ai comis operatiunea gaurit urechi bebelina ai grija sa nu se infecteze/inflameze. Ai facut cu acul sau ai apasat cu surubul de la cercel? ca mie asa mi-a facut o asistenta cand m-am dus cu Elisa si parca s-a inflamat mai mult zona decat la Ana unde i-au facut gauri in maternitate cu acul de seringa.
Dar sotul de ce nu este de acord cu pistoalele de la saloanele specializate? ca m-ai facut curioasa mai ales ca eu asa am de gand sa-i fac acum.
Si apropo, Iulia mea are 6 luni si ma abtin sa-i fac gauri acasa. O avea si ea cercei pana s-o marita

Mami de Ana Maria(18.12.2004), Elisa Andreea (09.12.2008) si Iulia Alexandra (14.08.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

acum uploadez la poze sper sa mearga

oti gaurile le-am facut cu ac de la seringa si cercei i-am pus seaa dupa ce ii tinusem in alcool sanitar peste 24 de h...tata ion nu e de acord nici cu pistolul nici cu spitalul...oricum nu a fost mare stiinta.....locul arata foarte bine nu curge nimic ca ma uit in fiecare zi duminica ii scot pe acestia si ii pun pe ai ei.
zi asa ai patit la fata urata treaba

spiridusul mamico lupta si tu si puiul tau fiti curajosi...trebuie sa fie bine

dupa ce se incarca pozele le pun

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput