Cozonacei iubiti de nov-dec 2008 (129*)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns manumanu spune:

Steliana, bine ati revenit acasa! Sa va odihniti si sa aveti o refacere cat mai rapida!

mamica de Anastasia si Radu, 23 noiembrie 2008

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns loryd spune:

Steliana, bine ati venit acasa. Refacere cat mai rapida si pupici multi scumpului Alex sa uite prin cate a trecut.

Imbratisari si pentru tine, mamica puternica.

Future, multa sanatate si voua. Sa nu mai treceti prin asa ceva.

La fel si pentru Anes ma bucur enorm. Saracutul bebe cat a tras si el. Sper ca lucrurile sa evolueze numai in bine de acum inainte. Cred ca si firea ei optimista a ajutat enorm.

Scuzati ca am lipsit o perioada de aici. A fost tati acasa dar a stat doar cateva zile cat a fost vaporul la incarcat. De sambata e iarasi plecat si am ramas amandoua. Cum zilele astea a fost vremea frumoasa am stat mai mult pe afara.

Ma bucur ca citesc numai de bine.
Chiar de Corina mai stie cineva ceva? Sper ca amandoi puiutii sunt bine.

Eli, pupici si pentru voi. Cum mai sunteti cu somnul?

Dana, mami de Loredana Georgiana (06.11.2008)
POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

neata buna

printesa bine ati revenit acasa! sanatate mullltaa si recuperare cat mai usoara

lorydoff iar a plecat taticul...ce a zis lori cred ca plange mititica

despre bravegirl puiutii sunt bine, dar ea draguta de ea era racita rau...ii uram si pe aceasta cale multa sanatate
cu somnul avem un usor progres in sensul ca am reusit sa ii fac un program de somn de 4 h dupa orele 2-3 can are chef domnita...oricum e parfum dupa cele 4 h de somn se trezste papa si iar doarme 3-4 h...

de imineata facui singura gaurile la urechiuse fetitei pe la 16 ii pun cerceii ca aveam unii mititei si nu reusi sa ii pun si urechea imi paru ca se traumaatiza usor pana atunci trece din umflatura...sper

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns anca_27 spune:

aoleu, Eliza, dar n-ar fi trebuit sa si bagi cerceii? doar gaura se astupa, acolo e rana care se vindeca, sau ai bagat o ata, ceva?
ce nebuna esti, sa faci singura gauri kupilului! eu n-as putea intr-o mie de ani!

va pup pe toatele!

ma mai repun pe picioare cu hartoagele si noul job si mai vin.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebecris spune:

pupici pt voi!!!!!

noi suntem bine!!! bebe e cuminte, david e cuminte!!! nu-l baga in seama pe bebe!!!!

multumim pt incurajari!!!!

http://www.facebook.com/album.php?id=100000032891044&aid=39178

Cristina - mami de DAVID - ANDREI si 35+cuTUDOR STEFAN

DAVID, ochiosul mamii
Povestea nasterii

http://lbdf.lilypie.com/4e7Zp3.png
[b]

Iubirea inseamna sa nu spui niciodata "imi pare rau" - Love Story

Mergi la inceput

Eli, multumim de vestile despre Corina. Sanatate multa mamicii ii dorim si sa nu ia puii de la ea acum.

Ma bucur ca sunteti mai bine cu somnul. Felicitari pentru gaurile din urechi. Ma alaturi Ancai, mare curaj pe tine.

Lory il striga pe tati toata ziua sau imi aduce telefonul sa-l sunam. De sunat nu prea pot ca sunt pe mare si nu au semnal dar cum sa inteleaga copilul asta? Ieri am fost pana la o facultate sa platesc taxa pentru un fin. Aceeasi facultate a terminat-o si Dan. Si-i spun pe drum lui Lory ca mergem acolo unde a facut tati scoala. Nu ziceti ca atunci cand am intrat pe usa, a inceput sa strige "tati unde esti? mi-e dor de tine" Mi-au dat lacrimile instantaneu. Si nu va spun ca fiind o fac tehnica (marina) erau numai baieti pe acolo.

Ii e dor de el si de acum constientizeaza ca lipseste de acasa. Dar daca o intrebi unde este zice " tati nu e, e la zapol".

Dar asta e drumul pe care am apucat-o si mergem inainte cu speranta ca nu facem in zadar efortul esta.

Pupici pentru toate mamicile si copiii.

POZE LORY

Mergi la inceput

Bebecriss ma bucur ca lucrurile merg bine la voi. Incet incet se acomodeaza si David cu fratiorul. Pupici

POZE LORY

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns eliza_cri spune:

Gata avem cercei in urechiuse!!!
numai ce ii pusai...ancule nu pe cei de la tg-m ci unii de-ai mei micuti..cei de la tg-m aveau un mecanism mai dificil si erau miciiiii
momentan se consoleaza cu lapticul din bibe la mine in brate ....ion fugi el nu statu langa mine e la tigara zana lui draga deh goange am zis sa aiba fata cercei la botez

bebecriss bine ai venit acasa cu bb....asteptam povestea nasterii si reactii la cald cu david si tudor

noapte buna

mami de Ionut Pavel www.youtube.com/watch?v=hTdWNW140s8" target="_blank">iubire fara limite
Dimitrie Gabriel 12.11.2008 si de Antonia Stefania 01.12.2010 minunile mele

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns monicus spune:

Mama mama ce curaj ai putut sa ai.. si ai si riscat mult.... intr-adevar iti doreai sa aiba mititica cercelusi, dar nu puteai sa te duci la cineva care a mai facut asa ceva? Ma refer la o clinica ceva.. unde este personal specializat.. spun si eu.. dar acum faptul este consumat. Bine ca a decurs totul cu bine si printesa ta are cercei. Ai curaj nu gluma cu astfel de chestii.
Pupici calde de la noi.

Citat:
citat din mesajul lui eliza_cri

Gata avem cercei in urechiuse!!!
numai ce ii pusai...ancule nu pe cei de la tg-m ci unii de-ai mei micuti..cei de la tg-m aveau un mecanism mai dificil si erau miciiiii
momentan se consoleaza cu lapticul din bibe la mine in brate ....ion fugi el nu statu langa mine e la tigara zana lui draga deh goange am zis sa aiba fata cercei la botez
noapte buna

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Miky-ea spune:

Corina,multa sanatate si insanatosire cat mai grabnica!
Eli,sa stapaneasca sanatoasa cerceii printesa mica.
Bebecris,ma bucur sa aud vesti de la voi.Am vazut poze cu scumpetea mica...
Steli,Anes ce vesti mai aveti?
Va urez tururor multa sanatate!

Mergi la inceput