remediu la trezirile nocturne ale bebelusului
Raspunsuri - Pagina 2
denizel spune:
ce ziceti? Daca-i spun ca a abuzat copilul, sedandu-l, o sa se supere si o sa inceapa sa tina teoria chibritului, nu?
LAAA GUUU-NOI! LAAAA GUUUU-NOI!!!!!!!!!
~Lumea ar fi mai frumoasa fara macelari~
Ilinca_M. spune:
Radem, glumim, dar chiar ar fi bine cand apare cate un asemenea pediatru, mai ales cu maaare reputatie, sa i se stie numele, ca multe mame chiar in functie de asta merg la un doctor, dupa reputatie- si sa scuteasca un drum (daca nu considera ok sa sedezi copilul de 7 luni fiindca se trezeste noaptea, desigur).
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
anca_a spune:
Marawish, copilul se trezeste noaptea din diverse motive (treziri de control, ii ies dintii, ii e sete/foame, cald/frig etc). Ketoful si lasatul singur in camera, pe langa tot ce ti-au zis fetele, nici nu rezolva cauza.
Te rog eu, nu mai seda copilul, nu-l mai lasa singur in camera si schimba URGENT medicul pediatru. Daca vrei, pe PM pot sa-ti recomand un doctor super ok din Cluj.
marawish spune:
Draga mea,
cred ca si tu ai nevoie de un tratament cu magneziu si b6 :-)))))))))este pentru intarirea nervilor.
daca nu stii nici atata lucru , e un mineral +o vitamina, care daca nu ajuta, rau nu are cum sa faca.
eu vreau doar sa fac bine, pentru ca stiu ce inseamna sa nu dormi luni de zile, sa fii in prag de depresie si nimeni sa nu iti poata oferi un ajutor.
nu am obligat pe nimeni la nimic.cum nu te oblig nici pe tine, nici macar sa-mi citesti topicul.
Alexa Ioana spune:
acu' serios, pot si eu sa iti recomand, daca doresti, un medic pediatru "normal".
cum ziceau si fetele, cauzele trezirilor pot fi multiple. de exemplu, la 7-8 luni, fii'mea se trezea noptile din cauza eruptiilor dentare.
ai mare grija la ce substante chimice supui stomacelul si ficatul (si sistemul nervos al) copilului tau la varste asa fragede... totul se va reflecta in starea de sanatate a viitorului adult...
szivarvany spune:
Repet intrebarea:
ce analize i s-au facut copilului sa i se dea suplimente ???
Daria & felina fioroasaGIULIA(2004 08 16) cu Sela
_"Meglio sole, che mall`accompagnate !"
mariana_alex spune:
Mda, sunt de caord cu fetele ...copilul trebuie sa-si regleze singur somnul, in cel mai rau caz poti sa-i mai tai din orele de somn dormite ziua in speranta ca va fi destul de obosita fetita noaptea si va dormi. Eu cred ca toti copii sunt energici...imi vine sa rad cand aud o mama ca se plange ca copilul ei este prea energic...e foarte bine , inseamna ca e un copil sanatos si eu prefer sa nu dorm noaptea ca e fiica-mea prea energica decat sa o pazesc DACA SE MAI TREZESTE DUPA CE SOMNIFER II DAU. Si mi-e recomandat un dr. din motive medicale ca avea fetita probleme cu mancarea un medicament numit PERITOL...cand am citit despre el ca de fapt e ptr altceva dat si un efect secundar ar fi ca copil e PUTIN SEDAT am refuzat sa-l dau...iar unele mamici cunoscute de mine il dau copilului ca sa DOARMA BINE NOAPTEA...DOAMNE FERESTE!!!
Picky_toto spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Ilinca_M. Radem, glumim, dar chiar ar fi bine cand apare cate un asemenea pediatru, mai ales cu maaare reputatie, sa i se stie numele, ca multe mame chiar in functie de asta merg la un doctor, dupa reputatie- si sa scuteasca un drum (daca nu considera ok sa sedezi copilul de 7 luni fiindca se trezeste noaptea, desigur). mami de Sophia-Diana (Sophiphi) 18 luni 19 luni Manole forever |
Asa e...ar trebui scris si numele marelui pediatru ca pe viitor mamicile sa se fereasca de el...
Daca la un bebe de 7 luni ii administreaza ketof...la un copil de peste 1 an ce-i mai da?
Marawish tu ai citit prospectul inainte? Sau ai mers pe mana doctorului "celebru"?!
Mami de printesuca mica si iubita 05.05.2009...si surpriza 32+ o printesuca mai mica
Buburuza mea******In asteptare...
Povestea Printesucai