Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 7
myky791 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica bAly ......nu ma mai saturam sa ma uit la poze...sunt superbi toti trei ...sa-ti traiasca!!! myky ....si tie sa-ti traiasca baietii cucuietii ...si sa folositi cu placere baia .... Nikole ....multi pupici sarbatoritei ...foarte frumos a ales mica doctorita (a se observa putina gelozie aici ) Mamica mandra de odorul ei |
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
Beatrice1982 spune:
am vazut si eu pozele............
]
sa va traiasca toti pufii!!!!!!!!!!!!!!!100 de ani fara reparatii!!!
Forever in love...with my baby...
Nik0le spune:
miremia, haircut, multumesc mult pt urari! haircut, felicitari pentru petrecerile reusite!
alexutzzza, aoleu, bine ca i-ai scazut febra lui Yannis, sanatate multa!
Bea, sa ai spor la treburi!
myky, vazut poze cu sarbatoritul si cu baia, s-o stapaniti sanatosi!
ele , am uitat sa te felicit pentru tortul Isabelei, foarte vesel asa frumos colorat! Iar Isabela e o frumoasa! Cu alegerile, ce sa zic, parerea mea e ca sunt mai mult pentru distractia parintilor/musafirilor decat altceva.
Edit: am pus niste poze, va rog sa nu ma intrebati de ce e nitel blurat tortul.
myky791 spune:
a crescut irinuca nikole. sa facut mare. tortul e ok.
am vazut si eu restul de pozici cand am pus pozele. ce mai toti pufii sunt frumosi ca sunt ai nostri.
_
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui Nik0le miremia, haircut, multumesc mult pt urari! haircut, felicitari pentru petrecerile reusite! alexutzzza, aoleu, bine ca i-ai scazut febra lui Yannis, sanatate multa! Bea, sa ai spor la treburi! myky, vazut poze cu sarbatoritul si cu baia, s-o stapaniti sanatosi! ele , am uitat sa te felicit pentru tortul Isabelei, foarte vesel asa frumos colorat! Iar Isabela e o frumoasa! Cu alegerile, ce sa zic, parerea mea e ca sunt mai mult pentru distractia parintilor/musafirilor decat altceva. Edit: am pus niste poze, va rog sa nu ma intrebati de ce e nitel blurat tortul. de Isabela si Irina (februarie 2010) |
Am vazut pozele frumoasa sarbatorita . la fel si tortul
Intrebare: De ce e blurat tortul?
myky791 spune:
acusi sa ma desfasor si eu. baiatul mare e la mama, piciul doarme, sotul la munca.
decenuela sa va fie de bn vacinul. cum este jiji? fara febra si reactii de la vaccin.
BF concediu placut.
alexuttza tia luat sotul supozitor? tiau zis si fetele e musai sal ai in casa peste noapte. pe yanis sa fie de la dinti si nu un virus ceva
bea am vazut poze... fata tu vrei sa murim de oftica? eu am un colacel la burta cred ca nu mai scap de el toata viata. bravo tie ca ai ambitie si faci turbo jam in fiecare seara. mam mai apucat eu sa fac gimnastica seara si dupa 2 seri renuntam...
voiam sa va intreb daca mai sunt bebici care pleaca cu mancarea prin casa. sa ma explic: piciul tipa toata ziulica, ca de la dinti, ca nui convine ceva. si atunci ii dau un covrig si tace rontaie la el acolo, dar trebuie sa ma mai duc dupa el ca mai da pe jos, dar sunt multumita ca tace pe moment si se mai plimba prin casa si nu mai sta agatat de pantalonii mei.daca nu am covrig ii dau biscuitei.
voi ce mancaruri mai gatiti? ca eu sunt in pana de idei. pt familion, ca mancare de bebei mai am idei, lucia ioana multumim de retete.
xela ce mai face C? mai are antibio?
noi suntem bine, parca mie si frica sa zic ca suntem bine sa nu raceasca iar. poate sapt asta reusim si noi sa facem vaccinul.
ma duc sa fumez o tigara si la somn. o noapte cu mult somn la bebei va doresc.
_
myky791 spune:
elefantica ce face moata? party? cand sa trezit pana la urma? acum cred ca va jukati amandoua.
_
lorex spune:
citat din mesajul lui Ruxita LML Bobitza Sa cresti mare si frumoasa ca mami si desteapta tot ca ea! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
PS: mami ar vrea ea sa fie mai desteapta...but..vrabia malai viseaza.
lorex spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Lillo
Subscriu si eu. |
lorex spune:
citat din mesajul lui cris.dogarel BOBITZA,pe ultima suta DECE,nu stiu daca am mai zis de gumat. m-am lamurit ca nu mere sa ii iau in loc de melodie,caaredoar 30" de cantat si io dau repeat la melodie de 5 ori pana se satura mandra, deci.... n-am facut nicio treaba.. Bine ca stai acasa pe gerurile astea nici nu e de mers la drum asa de lung cu bebe...si printre doua creme poate sta si cu jiji mama ta, mai tragi si tu o....odihna mica, o baie, un kk negrabit... Am urmarit la una dintre cele 12 alaptari de azi un filmuletz pe HBO (cam 15' din el) despre Alzheimer....sunt cam cu morcov, avand in vedere mamaia dinspre mama, mama mea herself si io in ultima vreme... nu e deloc a buna cu uitatul asta. sper ca dupa alaptat revine si neuronu la ganduri mai bune. btw, nimeni nu mai vrea sa intzarce? io cu cine ma iau de mana laun sfat, o metoda? ca mi-e aiurea sa intru la alte forumuri specifice. va astept si pe voi.... si tot btw, DANYELANA, cum mai esti? nu ati terminat cu treaba? Am zis bravo pufilor mergacioshi, Yannis, Uca,nu mai stiu? Maaama,chiar ca e groasa. Tre sa puna ashtia emoticon de uituci... Ruxita, frison nu e totushi o convulsie? Scuze daca sunt tuta, dar nu as putea sa-mi dau seama la ema daca se scutura de convulsie sau de frig.... sunt cu capul |
Multumesc!
Vezi ca pe youtube daca-ti faci cont poti sa-ti faci play list cu videoclipurile preferate si sa le dai "play all".
Bobitza e innebunita dupa Cleopatra Stratan si ii pun pe Play "ghitza" si "numar pan' la unu"...merg in continuu fara sa trebuiasca sa dau eu play again..
Cat despre convulsii eu cred ca iti dai seama cand e convulsie...se scutura, da ochii peste cap...cam ca la epileptici...eu asa imi imaginez dupa cum am auzit...dar ne putem lamuri cred pe google..