Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 6
myky791 spune:
am pus si poze tunsulici. nu mai are clar fata de bebe... il schimba total..
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
haircut spune:
LMA IRINA
LMA ADRIAN
LMA DANIEL
Sa fiti sanatosi, sa va bucurati de familiile frumoase in care cresteti
Ruxita, sanatate multa sa aveti! Eu te-as sfatui sa ai un desitin pe aproape, pentru urgente. Nu se pune preventiv, dar daca incepe episodul convulsiv face minuni....convulsiile febrile pot sa apara la orice episod febril, nu neaparat la primul. Conteaza cat de repede creste temperatura, mai mult decat valoarea la care ajunge(poti sa faci 40, daca a crescut treptat si neuronii au avut timp sa se adapteze noii temperaturi, nu se produce convulsia, dar poti sa faci brusc 39 si sa faci convulsii)...si de la convulsiile febrile nu raman sechele...de obicei sunt benigne, nu au nici o influenta asupra dezvoltarii creierului copilului si in jur de 5 ani dispar cu totul...sanatate multa, sa nu fie cazul de asa ceva
Xela, multumim de intrebare azi a plecat mama. de miercurea trecuta a tot fost cate cineva pe la noi si n-am mai apucat sa intru prea mult. Nu reusesc sa stau pe net cand sunt cu cineva acasa, nu apuc, ne luam cu altele...
Petrecerile au fost frumoase, noi ne-am simtit tare bine. Si M a fost ok. A dormit si sambata si duminica afara cate 2 ore, n-a patit nimic.
Sambata am fost 28 de persoane(cu tot cu picii), duminica mai putini si veniti pe rand, nu s-au suprapus programele piticilor...A fost frumos, lume draga pe care o vad rar, nici acum nu m-am saturat de vorbit cu eiM a primit o multime de jucarii, deja tre sa sortez din ele, sa i le mai ascund ca-i plin prin casa...
Mancarea a fost laudata, toti au plecat cu burtile pline, tortul a iesit frumos si buuuun tare...mai am cateva bucati prin frigider si tot rontai la martipanul ala
Incerc sa pun si cateva poze.A ales de pe tava iconita, pixul si cheile de la masina....oricat am pus noi banii in fata, nu s-a atins de ei
Am inceput mesajul asta acum 4 ore, trimit asa ca nu mai apuc...
haircut spune:
Citat: |
citat din mesajul lui blue_flower Fetele, am plecat acasa, la facut bagaje. Nu cred ca voi mai putea sa intru pana la sf. saptamanii viitoare. Zic de pe acum LA MULTI ANI tuturor pufilor din perioada asta. Sa cresteti mari si frumosi. Multumim inca o data pentru urarile de ziua lui Dani. Va pup. de Daniel, n.01.02.2010 Mama fericita |
vacanta placuta!!
Eleysa spune:
bAly ......nu ma mai saturam sa ma uit la poze...sunt superbi toti trei ...sa-ti traiasca!!!
myky ....si tie sa-ti traiasca baietii cucuietii ...si sa folositi cu placere baia ....
Nikole ....multi pupici sarbatoritei ...foarte frumos a ales mica doctorita (a se observa putina gelozie aici )
Mamica mandra de odorul ei
haircut spune:
citat din mesajul lui Ruxita LML Bobitza Sa cresti mare si frumoasa ca mami si desteapta tot ca ea! -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
LML si de la noi
Eleysa spune:
Ok ...a mea doarme de la 6.30 cand mi-a adormit fara sa intentionez a o culca, aproape din picioare ...asta dupa ce a mai dormit de 2 ori azi ...si doarme atat de linistita ...stati sa vedeti cu ce energie mi se trezeste ...facem party in seara asta
Mamica mandra de odorul ei
ale1212xa spune:
ce s-a potrivit subiectul cu lasatul copilului cu altcineva...eu maine dimineatza plec cu soru-mea la Cluj pentru 2 zile...tati ramane cu Dragos...sincer am asa o stragere de inima ca o sa dorm fara el dar stiu ca e pe maini fooooarte bune asa ca nu imi fac mari probleme. Totusi nu cred ca as putea sa il las pe Dragos si sa plec doar cu tati in concediu, adica mi-ar place sa pot face asa ceva dar nu pot, clar, mi-ar fi foarte greu si nu m-as putea linisti...
Oricum va anunt ca ne citim vineri si urez de acum LMA pufilor pe care ii voi rata...
Va zis noapte buna, ma duc sa termin mancarica sa le las baietilor totul in regula...sunt curioasa cum se va descurca tati, nu a stat numai el cu Dragos singur 2 zile...vedem
-----------------------------------------
Dragos-Andrei(08.01.2010)...de acum suntem
lucia2000 spune:
citat din mesajul lui alexutzzza Multumim mult de sfaturi! Sunteti niste scumpe. Tati de Yannis trebuie sa vina....sper...ca e la birou calare pe buget (prietenii stiu de ce). Nu stiu daca se descurca ce sa ii ia de la farmacie. Astept pana vine el. Intre timp i-am dat niste Nurofen desfacut in Noiembrie, nu moare nu? Vad ca a scazut la 38.3. Am Panadol si Nurofen dar sunt desfacute in Nov ambele, eu stiam ca trebuie aruncate dupa 30 de zile... de Yannis |
pe prospectul de la nurofen scrie asa: a nus e folosi dupa data inscrisa pe ambalaj si nu necesita conditii speciale de pastrare?
voi ce pricepeti de aici?
Beatrice1982 spune:
cum maine voi lipsi , fac urarile de pe acum...sper sa nu se supere nimeni............
asa ca va doresc o nopate linistita si maine o zi fara ger........
La multi ani Alexandra!
Sa cresti mare, sa fii sanatoasa, norocoasa si sa mai vina mami sa zica de tine, ca nu mai stim nik de voi...........
La multi ani David!
Sa ai o viata frumoasa si lunga!
Sa ai noroc si fericire!!!
La multi ani blondutzul Raul !!!
Sa ai sanatate multa si sa traiasca mai si tati mult sa fie alaturi de tine si sa simti mereu iubirea lor!!!
Sa fii fericit, norocos!!!!
Forever in love...with my baby...
Beatrice1982 spune:
nici eu nu el tin mult...........
daca nu il fol doua sapt, il arunc iau altul............nurofen....de astea
Forever in love...with my baby...