Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui elefantica

Ruxita ...dar ai incercat si se ineaca daca ii dai bucatele moi ??? intreb ca nush daca ai spus ...nu cred ca are legatura cu dintii ...adica isabela abia de 1 sapt are si ea un coltisor cat sa se vada, acum ii creste si celalalt ...dar ea nu mai papa pasat de cateva luni bune...daca e ceva ce nu poate ea sa molfaie scoate afara cu degetele sau impinge cu limba.

Mamica mandra de odorul ei

exact asta face si el, impinge cu limba sau scoate cu degetele (am zis scuipa dar e prea mult pentru un bebelus, in sensul ca scoate afara prin mijloace specifice)... da, se ineca de fiecare data cand ii dadeam bucati nepasate...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:

Salutari si de la noi.
Sper ca toti pufi bolnaviori sunt bine.
Eu am facut comanda de hainutze pt teo de pe un site si am zis sa va impartasesc si voua.
Acesta este situl.
Hainele vin cu siguranta numai ca la mine a durat ceva.
Am facut comanda pe 10 ian si au ajuns pe 27ian. A venit un curier la usa si mi le-a adus.
Acum au reduceri destul de mari zic eu.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

mie nu-mi deschide site-ul nu stiu ce are. Incerc mai tarziu

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Au avut ceva probleme ca nici la mine nu mergea.
acum merge

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

am vazut, mi-a placut, cred ca ma bag si eu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns miremia spune:

Pun de un capitol nou.

_
Mirela si Mara Ioana (ianuarie 2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Citat:

Citat:

Citat:

Citat:

Salutari si de la noi.
Sper ca toti pufi bolnaviori sunt bine.
Eu am facut comanda de hainutze pt teo de pe un site si am zis sa va impartasesc si voua.
Acesta este situl.
Hainele vin cu siguranta numai ca la mine a durat ceva.
Am facut comanda pe 10 ian si au ajuns pe 27ian. A venit un curier la usa si mi le-a adus.
Acum au reduceri destul de mari zic eu.

mie nu-mi deschide site-ul nu stiu ce are. Incerc mai tarziu

Au avut ceva probleme ca nici la mine nu mergea.
acum merge

am vazut, mi-a placut, cred ca ma bag si eu...

Eu i-am luat lui teo 2 gecutze.
Mi se pare ok preturile

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui Ruxita

Citat:

Ruxita ...dar ai incercat si se ineaca daca ii dai bucatele moi ??? intreb ca nush daca ai spus ...nu cred ca are legatura cu dintii ...adica isabela abia de 1 sapt are si ea un coltisor cat sa se vada, acum ii creste si celalalt ...dar ea nu mai papa pasat de cateva luni bune...daca e ceva ce nu poate ea sa molfaie scoate afara cu degetele sau impinge cu limba.

exact asta face si el, impinge cu limba sau scoate cu degetele (am zis scuipa dar e prea mult pentru un bebelus, in sensul ca scoate afara prin mijloace specifice)... da, se ineca de fiecare data cand ii dadeam bucati nepasate...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

am inteles...eee...lasa ca o sa pape el si nepasat...bine macar ca papa ...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufuleti2010 spune:

Capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

am citit la un forum vecin ca cerealele ar fi vinovate de eliminarea nedorita a calciului si altor minerale din corp, deci nu prea indicate. in general, nu la bebei.stie careva ceva?

si apropos de oxigenare...scoateti copiii afara? face careva ca atunci cand erau nou-nascutzi: imbracatzi si tzinutzi cu geamul larg deschis in casa?? k mie mi se pare super aiurea sa nu ies atatea zile cu ea afara de cand cu gerul asta. si atunci cand prind 0 grade ies oricum putin...20 de minute. chiar ma enerveaza asta

Eu pe David nu l-am mai scos de cateva saptamani din casa pt de fiecare data cand am iesit s-a lasat cu tratament. Se zice ca e mai bine sa iesi cand este ger decat atunci cand sunt +10grade...ca se distrug microbii... dar eu nu mai am curaj. Plus ca imi ia 30 min numai pana ii imbrac pe amandoi...transpira...obosesc

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Cris.d ...chiar nu stiam de cereale ......pai si alea de bebei sunt ok ...sau si alea fac acelasi lucru???...offf

Eu am mai scos-o pe Isabela asa cate putin pe balcon atunci cand ma hotarasem eu sa nu o mai scot pana la primavara ...m-am razgandit insa si o scot aproape zilnic...am scos-o si ieri ...ne curgeau lacrimile la amandoua de ger ce era ...dar nu mai aveam paine in casa ...si puteam sa sarbatorim 1 luna fara raceli si muci ...doamne ajuta sa nu se mai prinda de noi vre-un crocobaur ...cica sunt unii urati rau la moda acum

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

Citat:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

La Multi Ani, dragi pufuleti Alexandra, David si Raul!!! Sa traiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati parintii!

Si pe mine ma doare capul de aseara, dar dupa tzitzi m-am incumetat la un paracetamol ca stateam ca o placinta.
Azi sunt mai bine, dar daca fac prostia sa ma aplec in fata, doare rau rau de tot.

Voi ce dati copiilor dimineata sa manance? Ca eu in afara de cascaval si iaurt si paine habar n-am. aaaaa Maria nu vrea neam mere, fructe ii dau intre mese ca ea mananca asa ca o vrabiuta, gen 5-6 boabe de strugure, iar oua doar in budinci. Ea nu vrea lapte cu cereale, doar iaurt, pe care nu-l prea mai place.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

cereale integrale cu iaurt imi papa isabela ceva mai bine....desi da semne ca s-a saturat si de alea

idem, era fan cereale de 4 luni de la organix si alea bio de la milupa. acum numai in fata tv mananca 150 g cu 2 masuri cereale cred ca in vreo ora

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lorex spune:

Citat:
citat din mesajul lui Lillo

Citat:
citat din mesajul lui myky791

lansez si eu un sondaj pt linistea mea sufleteasca: mai este vreun puf care tipa? strident ascutit? al meu tipa din orice si mereu. nu stiu deloc cum sal dezvat...

_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti

Da! Tipa si de bucurie si daca nu ii convine ceva, dar tipa si de distractie cu sora-sa...

si bobitza tipa in mai multe feluri.
cel mai frumos chiuie de bucurie cand ne jucam de-a prinsa cu ea (de obicei cand e obosita si are un chef nebun de ras si de joaca!).

mai tipa mai rastit cand n-o bagam in seama si striga nervos: "MA"!

Stie cand nu are voie sa faca ceva strigam: "ma! nu-i voie acolo, faci buba!" si ea a copiat repede...cand se uita la priza face "ma! ma!"

Mergi la inceput