Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 20
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Ruxita ...dar ai incercat si se ineaca daca ii dai bucatele moi ??? intreb ca nush daca ai spus ...nu cred ca are legatura cu dintii ...adica isabela abia de 1 sapt are si ea un coltisor cat sa se vada, acum ii creste si celalalt ...dar ea nu mai papa pasat de cateva luni bune...daca e ceva ce nu poate ea sa molfaie scoate afara cu degetele sau impinge cu limba. Mamica mandra de odorul ei |
exact asta face si el, impinge cu limba sau scoate cu degetele (am zis scuipa dar e prea mult pentru un bebelus, in sensul ca scoate afara prin mijloace specifice)... da, se ineca de fiecare data cand ii dadeam bucati nepasate...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
nyny spune:
Citat: | ||||
citat din mesajul lui lucia2000
Au avut ceva probleme ca nici la mine nu mergea. acum merge Blogul lui bebe Teodor Blogul lui mami |
am vazut, mi-a placut, cred ca ma bag si eu...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
lucia2000 spune:
Citat: | ||||||
citat din mesajul lui nyny
am vazut, mi-a placut, cred ca ma bag si eu... Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Eu i-am luat lui teo 2 gecutze.
Mi se pare ok preturile
Eleysa spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui Ruxita
exact asta face si el, impinge cu limba sau scoate cu degetele (am zis scuipa dar e prea mult pentru un bebelus, in sensul ca scoate afara prin mijloace specifice)... da, se ineca de fiecare data cand ii dadeam bucati nepasate... -------------------------------------------------------------------------------------------- Kay, un pui iubit! (21.01.2010) |
am inteles...eee...lasa ca o sa pape el si nepasat...bine macar ca papa ...
Mamica mandra de odorul ei
nyny spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel am citit la un forum vecin ca cerealele ar fi vinovate de eliminarea nedorita a calciului si altor minerale din corp, deci nu prea indicate. in general, nu la bebei.stie careva ceva? si apropos de oxigenare...scoateti copiii afara? face careva ca atunci cand erau nou-nascutzi: imbracatzi si tzinutzi cu geamul larg deschis in casa?? k mie mi se pare super aiurea sa nu ies atatea zile cu ea afara de cand cu gerul asta. si atunci cand prind 0 grade ies oricum putin...20 de minute. chiar ma enerveaza asta |
Eu pe David nu l-am mai scos de cateva saptamani din casa pt de fiecare data cand am iesit s-a lasat cu tratament. Se zice ca e mai bine sa iesi cand este ger decat atunci cand sunt +10grade...ca se distrug microbii... dar eu nu mai am curaj. Plus ca imi ia 30 min numai pana ii imbrac pe amandoi...transpira...obosesc
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Eleysa spune:
Cris.d ...chiar nu stiam de cereale ......pai si alea de bebei sunt ok ...sau si alea fac acelasi lucru???...offf
Eu am mai scos-o pe Isabela asa cate putin pe balcon atunci cand ma hotarasem eu sa nu o mai scot pana la primavara ...m-am razgandit insa si o scot aproape zilnic...am scos-o si ieri ...ne curgeau lacrimile la amandoua de ger ce era ...dar nu mai aveam paine in casa ...si puteam sa sarbatorim 1 luna fara raceli si muci ...doamne ajuta sa nu se mai prinda de noi vre-un crocobaur ...cica sunt unii urati rau la moda acum
Mamica mandra de odorul ei
adina_bulina spune:
citat din mesajul lui elefantica
cereale integrale cu iaurt imi papa isabela ceva mai bine....desi da semne ca s-a saturat si de alea Mamica mandra de odorul ei |
idem, era fan cereale de 4 luni de la organix si alea bio de la milupa. acum numai in fata tv mananca 150 g cu 2 masuri cereale cred ca in vreo ora
Mami de Maria Dalia (06.02.2010)
lorex spune:
citat din mesajul lui Lillo
Da! Tipa si de bucurie si daca nu ii convine ceva, dar tipa si de distractie cu sora-sa... |
si bobitza tipa in mai multe feluri.
cel mai frumos chiuie de bucurie cand ne jucam de-a prinsa cu ea (de obicei cand e obosita si are un chef nebun de ras si de joaca!).
mai tipa mai rastit cand n-o bagam in seama si striga nervos: "MA"!
Stie cand nu are voie sa faca ceva strigam: "ma! nu-i voie acolo, faci buba!" si ea a copiat repede...cand se uita la priza face "ma! ma!"