Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 19
Eleysa spune:
Sorina...da am copil cuminte...dar mamos taaaaaaaare...adik daca se poate sa fim doar noi doua sau daca mai e cineva prin preajma musai sa stea pe langa mine sau in brate...la fel si daca vreau sa fac ceva...spal vase, sa fac ceva de papa sau mai stiu eu ce ....musai sa o tin in brate si ma trage de pantaloni de mi-i da jos ...rufelel le intindem pe uscator impreuna ,...ea le pune pe randurile de jos si eu pe cele de sus ...deci da...are mama o fetita ...cumintica foc...
darrrrrrrrr....ieri i-am luat ceva din mana ...ceva ce nu avea voie ...si a inceput sa urle isteric ...si m-a cam speriat...si a mai repetat figura de cateva ori ....tot ieri ...d-aia ma speriasem putin ...azi vad ca nu s-a repetat..bine ca nici nu prea a avut cand...ca am stat mai multicel afara si a cam doborat-o aerul
Mamica mandra de odorul ei
lucia2000 spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui nyny
mie nu-mi deschide site-ul nu stiu ce are. Incerc mai tarziu Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010) |
Au avut ceva probleme ca nici la mine nu mergea.
acum merge
Ruxita spune:
Citat: |
citat din mesajul lui cris.dogarel decenuela, eu am avut ieri o migrena la fel, imi pocnea la miscare. cred ca de la statul asta excesiv in casa, neoxigenata...am bagat paracetamol, nik, am bagat nurofen, nik....spre seara am luat algocalmin ca simteam ca vomit de durere. ce a trecut in lapte nush, dar ema s+a treyit doar de vreo 4 ori. sa mai iau? |
ultima data cand m-am plans de dureri de cap (inclusiv pe forum), n-am luat nimic, pentru ca a fost o durere puternica dar pasajera... dar am avut o perioada de 2 saptamani (non-stop) cand m-a durut capul de am capiat si am incercat toate pastilele de cap , cred ca ibuprofenul ma ajuta cat de cat... si-mi puneam comprese cu tataneasa... singura mea alinare... tataneasa decoct inmuiat tampon de vata (multa) si pus in cap... nu stiu daca am citit pe undeva de remediul asta, cred ca da, si a functionat (umblau ca o stafie prin casa pe la 2-3 noaptea cu compresele de tataneasa in cap).
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
cris.dogarel spune:
citat din mesajul lui mamidepuiuti
hmmmmmmmmmmm ana cum e? radu tre sa stranga bani de croaziere,asa-i? pe greci ii lasi sa faca ieconomii? mami de Alex si Radu |
err, Ana nu se da in vant dupa barci, dar la Ema am zis ca nu o iau cu mine in croaziere ca deja m+am resemnat ca o alaptez pana la pensie si...coincidea momentul. acu... tre sa intzarc inainte, clar...
cat despre greci, e criza mare acolo, nu avem pretentzii. poate doar daca vor sa dea vreo insula d+aia de nu au vrut sa o vanda la nemtzi cand inca valora ceva, Heraklion parca ii zice
nyny spune:
citat din mesajul lui sorina_bz
Nici voi nu mai completati cu lp, Nyny, nu? Offf, cred ca suntem de rasul pufulimii....noi bem lp dupa fiecare masa, ca papa putin.. Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010) |
Sorina nu ii mai completez cu lapte de cand l-am intarcat (avea vreo 7 luni) pentru ca mananca foarte bine mancare. Eee se zice ca baietii sunt mai mancaciosi. Fetele sunt mai mofturoase . Mara are aproape 3 ani si cred ca mananca mai putin decat David.
Acum sunt foarte bucuroasa ca au inceput sa manance aman2 acelasi fel de mancare (doar ca lui Dav ii pasez )... ciorba, pilaf, piure, pastai...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
Eleysa spune:
Ruxita ...dar ai incercat si se ineaca daca ii dai bucatele moi ??? intreb ca nush daca ai spus ...nu cred ca are legatura cu dintii ...adica isabela abia de 1 sapt are si ea un coltisor cat sa se vada, acum ii creste si celalalt ...dar ea nu mai papa pasat de cateva luni bune...daca e ceva ce nu poate ea sa molfaie scoate afara cu degetele sau impinge cu limba.
Mamica mandra de odorul ei
Ruxita spune:
terapii naturiste - http://www.terapii.boom.ru/index7lp14.html
noi mai tinem bitter in casa pe care il folosim in tot soiul de probleme (digestive in principal) si eu iau tinctura de levantica (cand nu ma simt prea bine) e buna la multe problemute, de tartacutza in principal...
--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)
ioana_fota spune:
Citat: |
citat din mesajul lui elefantica Ruxita ...dar ai incercat si se ineaca daca ii dai bucatele moi ??? intreb ca nush daca ai spus ...nu cred ca are legatura cu dintii ...adica isabela abia de 1 sapt are si ea un coltisor cat sa se vada, acum ii creste si celalalt ...dar ea nu mai papa pasat de cateva luni bune...daca e ceva ce nu poate ea sa molfaie scoate afara cu degetele sau impinge cu limba. Mamica mandra de odorul ei |
Asa face si alexandra
cris.dogarel spune:
am citit la un forum vecin ca cerealele ar fi vinovate de eliminarea nedorita a calciului si altor minerale din corp, deci nu prea indicate. in general, nu la bebei.stie careva ceva?
si apropos de oxigenare...scoateti copiii afara? face careva ca atunci cand erau nou-nascutzi: imbracatzi si tzinutzi cu geamul larg deschis in casa?? k mie mi se pare super aiurea sa nu ies atatea zile cu ea afara de cand cu gerul asta. si atunci cand prind 0 grade ies oricum putin...20 de minute. chiar ma enerveaza asta