Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

La Multi Ani, dragi pufuleti Alexandra, David si Raul!!! Sa traiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati parintii!

Si pe mine ma doare capul de aseara, dar dupa tzitzi m-am incumetat la un paracetamol ca stateam ca o placinta.
Azi sunt mai bine, dar daca fac prostia sa ma aplec in fata, doare rau rau de tot.

Voi ce dati copiilor dimineata sa manance? Ca eu in afara de cascaval si iaurt si paine habar n-am. aaaaa Maria nu vrea neam mere, fructe ii dau intre mese ca ea mananca asa ca o vrabiuta, gen 5-6 boabe de strugure, iar oua doar in budinci. Ea nu vrea lapte cu cereale, doar iaurt, pe care nu-l prea mai place.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

si noi cah cereale si a trebuit sa duc munca de convingere, chit ca nu vroia nici gura s-o deschida am insistat si spre marea mea surprindere intr-un final le-a acceptat (cu mare greu)...
mere iarasi cah! dar ii blenderuiesc mar cu portocala si asa il pacalesc sa pape... in lipsa de alte fructe...
oua da!!! mai ales galbenus
iaurt da!!! mai ales sana
si orice alta mancare pt adulti... tre sa-ti ingradesti mancarea daca nu vrei sa ti-o fure piticul sau sa-si bage manile in ea (cand mancam la TV, mancam pe rand, unul pazeste piticul si altii mananca);
asta in afara perioadelor cu febra.. mananca tot si orice si oricand (evident pasat, cred ca e din cauza ca dinti mai multi si mai functionali are numai sus, 2 jos, dar care nu-l ajuta prea mult sa rupa si sa mestece mancarea calumea)

cu mancarea nu avem probleme... doar cu somnul...

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Sper ca toti pufi bolnaviori sunt bine.
Eu am facut comanda de hainutze pt teo de pe un site si am zis sa va impartasesc si voua.
Acesta este situl.
Hainele vin cu siguranta numai ca la mine a durat ceva.
Am facut comanda pe 10 ian si au ajuns pe 27ian. A venit un curier la usa si mi le-a adus.
Acum au reduceri destul de mari zic eu.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

mie nu-mi deschide site-ul nu stiu ce are. Incerc mai tarziu

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny

Citat:
citat din mesajul lui lucia2000

Salutari si de la noi.
Sper ca toti pufi bolnaviori sunt bine.
Eu am facut comanda de hainutze pt teo de pe un site si am zis sa va impartasesc si voua.
Acesta este situl.
Hainele vin cu siguranta numai ca la mine a durat ceva.
Am facut comanda pe 10 ian si au ajuns pe 27ian. A venit un curier la usa si mi le-a adus.
Acum au reduceri destul de mari zic eu.

Blogul lui bebe Teodor

Blogul lui mami

mie nu-mi deschide site-ul nu stiu ce are. Incerc mai tarziu

Nici la mine n-a mers..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:

Si pe mine ma doare capul de aseara, dar dupa tzitzi m-am incumetat la un paracetamol ca stateam ca o placinta.
Azi sunt mai bine, dar daca fac prostia sa ma aplec in fata, doare rau rau de tot.

Voi ce dati copiilor dimineata sa manance? Ca eu in afara de cascaval si iaurt si paine habar n-am. aaaaa Maria nu vrea neam mere, fructe ii dau intre mese ca ea mananca asa ca o vrabiuta, gen 5-6 boabe de strugure, iar oua doar in budinci. Ea nu vrea lapte cu cereale, doar iaurt, pe care nu-l prea mai place.

David mananca la masa de la ora 10 doar fructe (mar, banana, para, suc de portocale) cu biscuiti. Astea ii tin de foame pana la ora 13. Eu nu-i dau intre mese decat apa.
Eu zic ca este ok sa-i dai si iaurt. Ai putea sa il combini cu fructe sau cu biscuiti... daca ii place...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Citat:
citat din mesajul lui nyny
David mananca la masa de la ora 10 doar fructe (mar, banana, para, suc de portocale) cu biscuiti. Astea ii tin de foame pana la ora 13. Eu nu-i dau intre mese decat apa.
Eu zic ca este ok sa-i dai si iaurt. Ai putea sa il combini cu fructe sau cu biscuiti... daca ii place...

Nici voi nu mai completati cu lp, Nyny, nu?
Offf, cred ca suntem de rasul pufulimii....noi bem lp dupa fiecare masa, ca papa putin..

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Eleysa spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ALEXUTZZA, se pare ca le aveti cate un pic din toate la dintzi:febra, kk moale,dureri. Bafta azi, ca ai nevoie...

eu nu raspund la intrebari despre mancare ca m-am raliat la noile studii conform carora poti da orice, in oricare ordine dupa 6 luni. ema papa deci ou in galushti,clatite,perisoare,omleta,budinci,etc...de vreo 3-4 luni.
si altele, ofc, mancarea de varza calita fiind preferata, dar o opresc cam la 2 linguri, .

ema are rau de...mare. adica e a doua oara cand o dau in leagan, cam la o ora dupa ce a mancat, si cand o iau se albeshte toata si vomita. prima data am crezut ca am gresit ca am dat-o in leagan imediat dupa masa,dar acum....am legat doar de miscarea leaganului. . tre sa googlesc cum e cu motion sicknessu' asta. e clar ca nu o iau cu mine in croaziera,deci

isabela mi-a mancat mai zilele trecute vinete cu ceapa ...muuuuuuulta ceapa ...deh ...erau facute pt noi dar n-a fost chip sa scap de ea si cum nu-mi mancase nimic tooooooooata ziua ...am cedat

deci varza calita .....yam yam

Mamica mandra de odorul ei

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cu intarziere am admirat si io pufuletii...incep sa semene a copii

sunt si recuperata insa am o durere de cap de intepenesc...mi-a crescut si tensiunea( poate e normal...habar n-am)...cert e ca pe mine nu ma doare capul decat f f rar iar acu...parca imi explodeaza si nici nu stiu ce am voie sa iau....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

paracetamol ...si multi de la noi sa-ti treaca

Mergi la inceput

Citat:

La Multi Ani, dragi pufuleti Alexandra, David si Raul!!! Sa traiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati parintii!

cereale integrale cu iaurt imi papa isabela ceva mai bine....desi da semne ca s-a saturat si de alea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

decenuela, eu am avut ieri o migrena la fel, imi pocnea la miscare. cred ca de la statul asta excesiv in casa, neoxigenata...am bagat paracetamol, nik, am bagat nurofen, nik....spre seara am luat algocalmin ca simteam ca vomit de durere. ce a trecut in lapte nush, dar ema s+a treyit doar de vreo 4 ori. sa mai iau?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ruxita spune:

urmatorul meu targe in matrie de mancare pitic sunt cerealele cereale - gris cu lapte, orez cu lapte, mamaliguta (pana acum am papat cereale milupa)... pentru cauza acestora tre sa mai lupt...azi i-am facut lapte cu orez... il scuipa, l-am dat prin sita sa i se para consistenta mai ok, mi-l scuipa si asa...

vinete am papat si noi, e drept fara ceapa, vinete coapte pe aragaz si zdrobite, si mixate cu ulei (specialitatea sotului), date inca o data prin sita ca sa scapam de seminte...

fac rau ca-i dau mancare procesata fin-fin? adica la un moment dat o sa invete sa si mestece mancarea, dar pana atunci... (cica ii invata la gradi, se iau cu alti copii)

--------------------------------------------------------------------------------------------
Kay, un pui iubit! (21.01.2010)

Mergi la inceput