Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEXANDRA-printesa surioara de doi cavaleri! Cris M, sper ca sunteti bine toti!
David!! Sa o bucuri pe mami 100 de ani de acum incolo
Raul! Sa cresti destept si sanatos, ca frumos nu e cazul de urare

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cris.dogarel spune:

ALEXUTZZA, se pare ca le aveti cate un pic din toate la dintzi:febra, kk moale,dureri. Bafta azi, ca ai nevoie...

eu nu raspund la intrebari despre mancare ca m-am raliat la noile studii conform carora poti da orice, in oricare ordine dupa 6 luni. ema papa deci ou in galushti,clatite,perisoare,omleta,budinci,etc...de vreo 3-4 luni.
si altele, ofc, mancarea de varza calita fiind preferata, dar o opresc cam la 2 linguri, .

ema are rau de...mare. adica e a doua oara cand o dau in leagan, cam la o ora dupa ce a mancat, si cand o iau se albeshte toata si vomita. prima data am crezut ca am gresit ca am dat-o in leagan imediat dupa masa,dar acum....am legat doar de miscarea leaganului. . tre sa googlesc cum e cu motion sicknessu' asta. e clar ca nu o iau cu mine in croaziera,deci

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mamidepuiuti spune:

Citat:
citat din mesajul lui cris.dogarel

ALEXUTZZA, se pare ca le aveti cate un pic din toate la dintzi:febra, kk moale,dureri. Bafta azi, ca ai nevoie...

eu nu raspund la intrebari despre mancare ca m-am raliat la noile studii conform carora poti da orice, in oricare ordine dupa 6 luni. ema papa deci ou in galushti,clatite,perisoare,omleta,budinci,etc...de vreo 3-4 luni.
si altele, ofc, mancarea de varza calita fiind preferata, dar o opresc cam la 2 linguri, .

ema are rau de...mare. adica e a doua oara cand o dau in leagan, cam la o ora dupa ce a mancat, si cand o iau se albeshte toata si vomita. prima data am crezut ca am gresit ca am dat-o in leagan imediat dupa masa,dar acum....am legat doar de miscarea leaganului. . tre sa googlesc cum e cu motion sicknessu' asta. e clar ca nu o iau cu mine in croaziera,deci
http://www.terapii-alternative.com/remedii-naturiste/Raul-de-miscare_718.html

hmmmmmmmmmmm ana cum e? radu tre sa stranga bani de croaziere,asa-i? pe greci ii lasi sa faca ieconomii?

mami de Alex si Radu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns decenuela spune:

cu intarziere am admirat si io pufuletii...incep sa semene a copii

sunt si recuperata insa am o durere de cap de intepenesc...mi-a crescut si tensiunea( poate e normal...habar n-am)...cert e ca pe mine nu ma doare capul decat f f rar iar acu...parca imi explodeaza si nici nu stiu ce am voie sa iau....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adina_bulina spune:

La Multi Ani, dragi pufuleti Alexandra, David si Raul!!! Sa traiti sanatosi si fericiti pana la adanci batraneti si sa va bucurati parintii!

Si pe mine ma doare capul de aseara, dar dupa tzitzi m-am incumetat la un paracetamol ca stateam ca o placinta.
Azi sunt mai bine, dar daca fac prostia sa ma aplec in fata, doare rau rau de tot.

Voi ce dati copiilor dimineata sa manance? Ca eu in afara de cascaval si iaurt si paine habar n-am. aaaaa Maria nu vrea neam mere, fructe ii dau intre mese ca ea mananca asa ca o vrabiuta, gen 5-6 boabe de strugure, iar oua doar in budinci. Ea nu vrea lapte cu cereale, doar iaurt, pe care nu-l prea mai place.

Mami de Maria Dalia (06.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sorina_bz spune:

Recuperata si eu...am scris dimi un mesaj...l-am pierdut..

Haircut...felicitari pentru petrecerile reusite, si pentru alegerile printesei!
Dece...ce bine ca vine mama ta!...enjoy...Ce poti lua pt durere de cap...banuiesc ca nurofen simplu, paracetamol...ce are si puiul voie...
Alexa...drum bun...ce frumos ca ramane bebe cu tati...ca baietii...sa ne pove cum a fost.
Bubu...citit povestea nasterii...tare frumos si emotionant!
Myky..felicitari pentru baie, e frumi tare. Despre sondaje...si iris tzipa de-mi sangereaza timpanul. Ou..i-as da...da' nu-i place. Il detecteaza imediat, oricat l-as ascunde.
Alexutzzza...nashpa zi...bine ca e finita. sa treaca mai repede.
Ruxita...cum mai sunteti?

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lucia2000 spune:

Salutari si de la noi.
Sper ca toti pufi bolnaviori sunt bine.
Eu am facut comanda de hainutze pt teo de pe un site si am zis sa va impartasesc si voua.
Acesta este situl.
Hainele vin cu siguranta numai ca la mine a durat ceva.
Am facut comanda pe 10 ian si au ajuns pe 27ian. A venit un curier la usa si mi le-a adus.
Acum au reduceri destul de mari zic eu.

Mergi la inceput

Dap...mai erau cateva chestii, da' am capul calendar de maraiala..

Lorex..felicitari pentru primii pasi ai bobitzei! Cu papa..eu stiu ca bebe nu se supra-alimenteaza. Mereu papa cat ii trebuie...Eu i-as da pana scoate bibe cu limbutza, sau intoarce capushorul...dar tu stii mai bine, bineinteles.
Ele...oho, mama...ai copil bun, daca abia acum da cu kuruletzul de pamant, daca ii iei ceva...
Cris.D...sorry pentru raul de miscare al Emei. Cat despre mancare...dap, si eu ii dau mai multe decat ar fi permis, doar-doar gasesc ceva pe placul printesei..
MP..interesant linkul cu remedii pt raul de miscare..Diana are..ii dadeam Emetin cand pleca in excursii(capsule pe baza de ghimbir, si nu-mai-stiu-ce).

Mami de adolescenta Diana-Teodora (30.05.1995) si pufuleatza Iris-Alexia (22.02.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nyny spune:

Citat:
citat din mesajul lui decenuela

cu intarziere am admirat si io pufuletii...incep sa semene a copii

sunt si recuperata insa am o durere de cap de intepenesc...mi-a crescut si tensiunea( poate e normal...habar n-am)...cert e ca pe mine nu ma doare capul decat f f rar iar acu...parca imi explodeaza si nici nu stiu ce am voie sa iau....

Mihaela, de LUCA ... minunea de la miezul noptii...

Povestea unui...petrecaret

PENTRU MAMICI SI BEBICI...

JUCARII PENTRU PITICI...

N-am stiut ca poate exista pe pamant o dragoste atat de mare!...

Cred ca ai putea sa iei nurofen sau un paracetamol...nu?
Eu n-am fost nevoita sa iau niciun medicament cat timp am alaptat dar ma gandesc ca daca astea se dau si la bebelusi ar trebui sa mearga si atunci cand alaptezi.

Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)

Mergi la inceput

Citat:
citat din mesajul lui adina_bulina

Voi ce dati copiilor dimineata sa manance? Ca eu in afara de cascaval si iaurt si paine habar n-am. aaaaa Maria nu vrea neam mere, fructe ii dau intre mese ca ea mananca asa ca o vrabiuta, gen 5-6 boabe de strugure, iar oua doar in budinci. Ea nu vrea lapte cu cereale, doar iaurt, pe care nu-l prea mai place.

Adina...nu stiu ce sa-ti zic...eu zic ca e super ca papa iaurt, cascaval, painica...
Noi incercam sa ne luptam inca cu fructele, dimi...ca nici maimutzica mea nu papa cereale, iaurt nu, cascaval nu, oua nu...chiar nu stiu.. Nici cu fructele nu pot sa spun ca se omoara, dar daca nimeresc ceva ce-i place ca gust (ceea ce e destul de relativ), papa intre 60 si 100g..imi mai face si surprize, si papa 200g, da' astea-s cu semn in calendar.

Mergi la inceput