Pufi 2010 (212) - LMA Alexandra,David si Raul !
Raspunsuri - Pagina 16
larisel spune:
Citat: |
citat din mesajul lui tomaca Larisel - am prins faza ca muncesti, dar esti la birou? Si gemanutele? |
Vin uneori cate 4 ore... gemanutzele sunt cat se poate de bine ... cu tati . El munceshte in ture 24 cu 72 si tocmai a ieshit din tura.
alexutzzza spune:
citat din mesajul lui danasor La multi anisori printesa Alexandra! La multi anisori print David ! La multi anisori cavaler Raul ! Sa cresteti mari, sanatosi, sa va bucurati din plin de anii copilariei si sa aveti parte de noroc si fericire in viata!!! pui mic |
Subscriu si eu!!! La Multi Ani cu sanatate!
Scuze ca nu scriu/colorez mesajele dar am o zi di vis!!!
Va multumesc pentru urarile de sanatate!
Yannis in continuare e cu febra.
Noaptea a dormit bine (i-am mai dat inainte de culcare Nurofen deschis din Nov si a fost ok). Febra e de 38.2 sau 38.3 sau 38.4, relativ constanta. Nu are eruptii cutanate (numai un eritem fesier) nu are kk cu crocobauri dar e moale. Si roade tot, e nervos si agitat, presupun ca e de la dinti. Cand ii masez gingiile cu creme si geluri gingiile lui ard la propriu, vi s-a mai intamplat asa ceva? sunt f calde asa....
Are si muci lichizi dar mucii sunt asociati mereu cu plansul, deci nu suspectez alti crocobauri...sper
Azi a venit si un nenea sa ne repare caloriferele...se pare ca din constructie erau aiurea (turul si returul la apa din calorifere erau inversate si din cauza asta desi sunt pe mazim caloriferele noaptea sunt si 17 grade in casa daca e frig afara)
Deci azi am asa:
- Yannis marait cu febra si cu plansete de neconsolat
- femeia la curatenie care e cam deranjata de nenea care repara caloriferele
- nenea care sparge tevi face galagie, emana mirosuri de la sotutii/praf etc
- nu am unde sa stau la un loc retrasa cu Yannis pentru ca femeia face camerele ca in hol nu poate sa faca inca ptr ca e nenea intins cu tevile
si eu sunt singura acasa si incerc sa tin toate intr-un echilibru
plus ca aveam treaba la birou si intalniri programate si trebuie sa sun sa contramandez printre plansetele lui Yannis si zgomotele lu nenea reparatorul
de Yannis
livia1980 spune:
Buna dimineata!
Venim si noi..alergand cu limba scoasa sa va ajungem din urma...mult ati mai scris!!!
Alexandru a inceput sa mearga singur si n-are stare o clipa.Nu il pot scapa din ochi nici o secunda, ca tusti la scari. Asa ca s-au dus zilele fericite cand aveam timp sa mai stau si eu la calculator.
La multi ani! pentru toti sarbatoritii pe care i-am ratat!
Stie sa arate ciorile in cartea "Dumbo"...i-am aratat pe o pagina o cioara....si restul le-a aratat singurAsa ca in fiecare seara inainte de baita avem program de "citit " Dumbo....gata s-a trezit...
incepem...
tomaca spune:
citat din mesajul lui alexutzzza |
Ce sa zic, o zi cat bafta cu toate si sanatate lui Yannis.
Tu lucrezi?
Povestea unui Dor
mami tomaca si bebe Tudor Ioan un
Ajut-o pe Eva
http://www.mariaeva.ro/
tomaca spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui larisel
Vin uneori cate 4 ore... gemanutzele sunt cat se poate de bine ... cu tati . El munceshte in ture 24 cu 72 si tocmai a ieshit din tura. _ din 09.12.2009 mami de gemanutze sagetatoare |
Adica va descurcati doar voi doi fara nicio bona? Sunteti eroi.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva
nyny spune:
Citat: | ||
citat din mesajul lui tomaca
Asa stiu si eu despre ou. Pocmai am vazut poze. Ce copii frumos ai! Ce ochi are Mara!! WOW. Mamicile astea de fetite, toate sunt ca niste papusi! Incep si eu ca Dece cu ranza. Vreau si eu asa Povestea unui Dor mami tomaca si bebe Tudor Ioan un Ajut-o pe Eva http://www.mariaeva.ro/ |
Tomaca multumim ...da ea este blonda cu ochii albastrii iar noi amandoi suntem bruneti cu ochii verzi
si David blond cu ochi caprui semanam intre noi ca niste picaturi de apa
nu stiu de unde au iesit combinatiile astea...
Mamica fericita de Mara (8.03.2008) si de David (1.01.2010)
haircut spune:
citat din mesajul lui elefantica LA MULTI ANI, ALEXANDRA!!! LA MULTI ANI, DAVID!!! LA MULTI ANI, RAUL!!! sa cresteti mari, sanatosi si voiosi si sa va bucurati parintii in fiecare clipa!!!! Mamica mandra de odorul ei |
subscriu ca fumos ai colorat
myky791 spune:
tomaca,nyny
deci asa cu ousorul.
alexutzza probabil ii iese vreun dinte. bn ca nu are temp mai mare. ce sati zic pe ziua de aiz multa rabdare mami, cu yanis, cu instalatorul, cu femeia care face curat.o zi usoara iti doresc.
_
Mihaela mami mandra de baieti cucuieti
tomaca spune:
citat din mesajul lui livia1980 Buna dimineata! Venim si noi..alergand cu limba scoasa sa va ajungem din urma...mult ati mai scris!!! Alexandru a inceput sa mearga singur si n-are stare o clipa.Nu il pot scapa din ochi nici o secunda, ca tusti la scari. Asa ca s-au dus zilele fericite cand aveam timp sa mai stau si eu la calculator. La multi ani! pentru toti sarbatoritii pe care i-am ratat! Stie sa arate ciorile in cartea "Dumbo"...i-am aratat pe o pagina o cioara....si restul le-a aratat singurAsa ca in fiecare seara inainte de baita avem program de "citit " Dumbo....gata s-a trezit... incepem... mami fericita dintr-o poveste de Dragobete |
Chiar ma gandeam la voi ca nu ati mai venit de mult. Felicitari pentru mers.
Povestea unui Dor
Ajut-o pe Eva