Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gigelica20 spune:

Buna seara, boieri(oaice) mari!

Dau si io buzna si intreb: unde mergem anul asta in vacanta?

_

Gigelica ,mami de Victor-Andrei - Pitonul
30 martie 2009

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisigri spune:

Neatzaaaa!
Si cafea.
Sint intr-o mare buda cu banii asa ca-s deprimata.

Chato, pai am mai gasit si alte librarii si biblioteci online, pe care tot asa, inclusiv cartile moka se citesc numai cu un reader "de la ei". Cu formularul nu stiu ce sa zic, si pe mine ma enerveaza formularele, dar in RO mi s-a intimplat ca la Carre4 si la Domo (sau Flanco, nu mai stiu), dupa ce imi factura produsul, sa imi ceara adresa de acasa si CNP-ul.

http://pisigri.blogspot.com/

Mami de Ilinca (5.03.2009)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Neatza fetele!

Pisi, cunosc starea ta. Dar pot doar sa iti spun sa tragi apa mai des la buda sa se duca gandurile si starea asta de kko.

Monnvas, ce darnica esti cu vergeturile. Multumi dar le pastram pe ale noastre.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inapreda spune:

Citat:
citat din mesajul lui pisigri

Sint intr-o mare buda cu banii asa ca-s deprimata.

Mi tu
Si cu banii si cu "depresarea" si ma enerveaza si perspectivele; in fine, lipsa lor

Gina lu' Ian

Mi-e dor...

Ian -toamna 2010
Ian - Craciun 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns chatonel spune:

Neata fetelor!

Pisicogrix, no problem cu lecturatu si formularele daca pt ro pare ok, ca doar in ro sint clientii.
Aici cumparatorul e mai "al dreak" fi'nca are decenii de experienta ca consumator si se poarta inca ca in zicala "clientul nostru, stapinul nostru".
In ro inca mai sint reminiscente din trecut (adik de peste douaj'de ani) cind vinzatorul nostru era stapinul nostru

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

PSIGRI si noi in aceeasi buda. Bre, ce buda mare de incapem toti!

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Monnvas spune:

Io-s cu moralul ceva mai sus fiindca din 20 de persoane la cate am trimis mailuri aseara vreo 3 mi-ar raspuns ca mi-ar cam inchiria ceva in Leuven. Inca nu am gasit ceva 100% potrivit (adica si la banii mei, si la cerintele mele), dar e prima data cand nu mi se mai serveste textul "we don't do short term rentals".

GIGE nu ti se raspunde pana nu bagi un raport

CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!

Mergi la inceput

Mi-a mai crescut moralul cu vun centimetru juma.
adica am facut rost de primii 188 lei pentru unul din medicamentele Pisilincii.
Mai am unul (un medicament) plus bona

Da pot sa ma laud ca tocmai am fost la un pas de a fi data afara cu surle si trimbite de la job si de la doctorat si de la tot Asa ca...

Mergi la inceput

Monn, bravo! Tinem pumnii sa se aranjeze toate ploile, pentru ca nu imi pot imagina sa stau plecata 3 luni fara junioara..

Chato, stiu ca nu asta a fost intentia, dar ma simt certata .
Nu stiu daca romanul e cum spui tu...nu prea mai tace si inghite. Doar ca poate de multe ori nu are la fel de multe optiuni ca cei care traiesc in alte parti. Romanul nu stie la ce pot fi folosite anumite date personale (dar se teme de cipuri ca de dracu, asta e clar :))).
Eu nu sint fan e-books pentru ca sint mare fan citit; intelegeti voi ce vreau sa spun. Pe de alta parte, sint pe drumul de a deveni fan e-books pentru ca cel putin dpdv stiintific, e cam greu in RO sa faci rost de materiale recente si sa te mentii updatata altfel decit pe net. Daca pentru un articol te mai milogesti prin mailuri pe la autori (si multi sint draguti si raspund, dar unii se fac ca ploua), pentru carti nu ai ce face decit comenzi pe Amazon (cu aventurile de rigoare, ca ba livreaza in RO, ba nu livreaza) si pe Ebay (cu aceleasi aventuri). In plus, pentru veniturile noastre (ma refer la noi ca familie, nu la noi romanii...) este si foarte scumpa, cartea straina de specialitate. Asa ca eu recunosc, carte in format digital citesc numai cind e vorba de ceva stiintific ce nu pot procura (din motive diverse) tiparit.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Floric spune:

Of, Pisicule, dar parca la tine e mai kko treaba decat la mine.

Apai, cand vad ca se aglomereaza buda ma apuca disperarea... Pana cand un trai de caine dar ca sa fac haz de necaz...ma bucur ca nu sunt singura.

Daca spirala si rugaciunile de pe aici a ajutat pe cineva, incep sa cred si sa cer si eu o spirala sa mi se aprobe ultima cerere. Refuz sa vad o negatie...V-am spus ca rog zi si noapte sa mi se aprobe, tresar la fiecare telefon cu nr nerecunoscut. Si astept sa imi spuna DA.

Poze Raru
Poze noi

Rares Rarisel cel mai frumusel

Mergi la inceput