Ghiocei de martie-aprilie 2009 ***303***
Raspunsuri - Pagina 12
Ilinca_M. spune:
Tufete, stiu io de apare prin orasele voastre revista "Nord Literar"?...Daca nu, este si online dar sunt la zi cu numarul din...decembrie, sa vedem cand vor up-data cu nr. din februarie![]()
Si pentru Sophiphi is cam "fumate" Einstein-urile, vorba aia, de la 7 luni le-a tot vazut:))) Din cand in cand mai accepta cate un episod, dar numai seria "First moves"(unde imita toate batzaielile si dansurile de acolo) sau "Mc Donald's farm". In rest ea e inca fan Tom si Jerry, dar am inteles ca majoritatea copiilor sunt mai pacifisti si nu suporta asemenea violentze. Ei, ea seamana cu ma-sa
.
mami de Sophia-Diana (Sophiphi)
18 luni
19 luni
Manole forever
simonapro spune:
Silvi: felicitari Crinei pentru acomodarea la gradinita, e mare lucru, la cate am auzit ca au mai patimit unele fete.
Cred ca din toamna o sa-l dau si eu pe Luc la program scurt, ca sa poate mama sa-i ia pe amandoi o data, pe unul de la scoala si pe altul de la gradi, sunt aproape una de alta.
Mami de
Lucian(16.03.2009) si de
Sebastian(05.08.2003)
ramona7575 spune:
Simona - copiul tau seamana cu al meu, neastamparat, daca vreau sa il bag in casa urla de ma stie tot blocul, are tot nebuneala aia din vara sa intre in scarile de bloc si sa inchida/deschida usile, asta nu ar fi o prbl.dar mai bate si pe la usi, daca nu-l las urlaaaa 

Despre desene, nu are rabdare decat la "Gummy bear", le tot danseaza si e fascinat, "Maimu` vede , maimu` face" si ERA o porcarie "leon" de 3 min.pe minimax, radea cum isi bateau toti joc de leul din desen....
Azi am fost la mall in ideea ca ma prind si io de-o bluza ceva, deh, am alergat dupa el in permananta, pe scari rulante juma de ora si cu liftul de sticla de 2 ori ![]()
![]()
Silvi - felicitari pentru adaptarea la gradi, sper sa fie si salbaticul meu la fel de cooperant.
ramona7575 spune:
Ilinka, ia mai baga un titlu de film care merita vazut, desenul ala animat a fost super 

ramona7575 spune:
Sunt pe minimax 2 seriale pe care eu le consideram tampitele pt.ca nu m-am uitata la ele iar Stefan se tot holba... sunt "sa ne jucam pe strada sesami" si "in lumea lui elmo", un fel de mapetz... cjiar acum am descoperit ca sunt facute inteligent iar Stefan imita tot ce se face acolo... sunt zilnic la 13:00 si la 16;30 . De acum o sa stau cu el sa il incurajez sa faca precum animalutele de acolo
chatonel spune:
| Citat: |
| citat din mesajul lui Bianca2503 Aaaa, nu e linkul gresit. Dar ca sa descarci cartile de pe bookbyte trebuie sa iti iei un cont de Adobe. Sa descarci Adobe Digital Edition. Cu asta se pot deschide cartile. Ele nu sunt pur si simplu pdf-uri. Adica daca maresti scrisul nu dai cu scroll apoi sa urmaresti textul si se rearanjeaza. Programul asta este folosit pentru protectia cartii. Adica cine o cumpara sa nu o downloadeze apoi si sa o puna pe torente. Pana si printul este limitat. Adic anu se pot printa cartile si apoi scana. Iar asta cu datele e o problema romaneasca. Stii ca Romania e tara stampilei. Cand am fost in Franta si am schimbat suspensia la masina (in Nimes) la sfarsit am primit factura pentru servicii. Pe factura, la client scria: Robert. Atat si nimic mai mult. Sa-to zoc ca la noi se cer contul Iban, Banca, Cui, J, numarul de la pantof,mama, tata etc....? |
ei, vezi tu, asta e o Informatie Esentiala: ca tre sa iti faci cont adobe. Io una nu as cumpara nimic care sa ma oblige sa citesc cu antipirataj :) mai ales de la adobe
In plus, e pusa undeva departeeeeeeeeee, de parca toata lumea ar sti ca se citeste cartea cu adobe. Informatia am gasit-o aici: http://bookbyte.ro/article--cum-cumpar--1772.html
cind de fapt ea trebuie sa fie in prima pagina, daca nu vrei sa te injure clientul care a cumparat si nu poate sa deschida cartea lui :)))
Cred ca asta e ceva de genul "imi pun bete in roate singur".
Pai dupa ce ca am marfa putina, o mai pun si legata cu lant de galantar? Asa nu se mai apropie nici un client.
La ce serveste sa ai asa de multe date despre client? Ca iti incarci si tu baza de date aiurea, iar el pierde timpul sau face ca mine, fraiereste formularu si nu il completeaza
novus spune:
Hello !!
Azi am unda verde mai iepede asa ca profit de ea pana nu se roseste ![]()
Ada nu are rabdare sa se uite la desene, ea vizioneaza doar un program tv si anume Jim-Jam care are desene faine, rade la unele de se sparge , aaaa si s-a mai uitat la cineva la dvd cu Pisicile aristocrate si i-a placut
Acum il asteptam pe Pisi sa mergem la Real la plimbare si sa-i cumparam Adei carti de joc cu Winnie ca aseara am fost la amicii care au tot raionul de jucarii de la Real si nu numai, si i-au placut astea asa ca mergem sa le luam ![]()
Felicitari fetelor care au slabit si tuturor care au vointa si tin o cura de slabire
!!
www.flickr.com/photos/31088780@N05/" target="_blank">Alexandra (03.03.09)
mireal spune:
| citat din mesajul lui simplyana_m Mireal, zici ca Theo adoarme la desene, deduc ca-i mare consumator: zi-mi si mie la ce va mai uitati? Noi ne-am cam saturat, si de "cocoio", si de Bernard (aproape, ca inca ne mai radem la el, dar il stim pe de rost), si de Casper (Tom si Jerry nu-i bun, numai Casper), si de Turma da Monica, de Gato Puzzolone sau Galina Pintadina nu mai zic...http://www.lucamic.blogspot.com/ |
Ela78 spune:
| citat din mesajul lui denisamada Salutam! ![]() Felicitari pentru kilogramele pierdute. ![]() Am trimis o reteta de slabit pe contul comun... dar e cam drastica. Denisa-Madalina fericita de Adela-Marisa ( 5 aprilie 2009 )www.helpioana.com" target="_blank"> Povestea unei manute pierdute |
Ce tare!

Felicitari Floric & Pisigri pentru cele 2 Kg pierdute
La mai multe!Elena,
fericita de
Ianis Cezar (04.04.2009)
Monnvas spune:
Hello.
Pai cate kile vreti sa dati jos intr-o saptamana, mai fetelor? Io la cel mai drastic regim am dat jos 2. Si ce vreti, vergeturi? Va dau io, nu va mai faceti singure.
CRISTIAN (7.03.2009)
--------------------------------------
Where there's a will there's a way
cioburi de viata in 3
SILUAN are dreptul la viata!