Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 9
![](images/user_woman.png)
diana.b spune:
din cate imi dau eu seama acest dr. Stanciu e mai spartan
sunt de acord cu el la vaccinuri, dar chiar sa fie contra la medicamente , nici macar panadol
beatrice de ce a zis NU la calciu?!?!? noua ne-a dat dr. pediatru sa luam 10 zile pe luna incepand cu luna a treia.
si fierul cum se da, adica doar daca e nevoie sau si preventiv?!?!? de fapt cum iti poti da seama daca ai un copil anemic????
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
Hera25 spune:
Da am ajuns la controlul de 6 saptamani care se facuse de 8 sapt.Dar nu a fost problema.
Citat: |
citat din mesajul lui rala @Hera: ai reusit sa ajungi la controlul de 6 sapt? Ca eu nu m-am moblizat, cred ca ma omoara tutu... Mama de Maia 14 noiembrie 2010 "Babies are such a nice way to start people." -- Don Herold |
Hera25 spune:
Beatrice apropos de Rotarix si noi eram ferm convinsi sa nu facem nici un vaccine optional Lorenei si nu i-am facut. Dar rau mi-a mai parut dupa...am povestit...Acum i l-am facut lu bebe de 2 zile...sper sa nu avem probleme in urma vaccinarii. Acum voi stiti mai bine ce decizii luati pt bebelu vostru.
Edit. In ce forma v-a recomandat Motilium? Exista pt copii? sau cum?
In legatura cu vaccinul Rotarix, sper sa nu fiti la fel de ghinionisti ca noi. Noi nu facem alte vacc optionale dar pe asta l-am facut, cred ca asa ar fi facut oricine care ar fi patit c anoi.
mirunam spune:
Salutari si de la noi, din e in ce mai muciosi si slabiti . Simt ca imi iau campii. Emanuel degeaba are 7 ani ca nu asculta deloc. Il toc la cap non stop sa isi sufle nasul, sa puna mana la gura etc. si nimic
. Intre un aerosol si un sirop mai facem si teme, nu e atent deloc...
Pana acum sunt multumita ca nu a luat Iustin, dar ma intreb cat mai rezista saracutul.
Vad ca ati ajuns iar la vaccinuri . Eu nu voi face niciunul din cele optionale din considerentele expuse si de alte fete... iar daca ar fi dupa mine nu as face nici multe dintre cele obligatorii. Nu inteleg utilitatea vaccinului antirubeola/rujeola/varicela de exemplu. Iar daca bebe face una din boli pana la vaccin si capata imunitate, tot sunt obligata sa il fac...
. Nu mai spun ca ma indoiesc temeinic de eficacitate. Emanuel a facut varicela la 1 an de la vaccin.
Anes multa sanatate bebelului si putere atat voua cat si lui. Sa dea DD sa se faca bine cat mai curand.
Olgutzica, Vasari, ma bucur sa va vad asa active
Andreea ce fac puii?
Abramburica, bine ai venit! tpate fetele
abramburica2 spune:
Dianab:eu am aflat ca bebele meu e anemic facandu-i analize si hemoglobina era 10 si la recomandarea pediatrului am inceput sa-i dau fier.Mie tot pediatrul mi-a zis ca lipsa poftei de mancare ar fi primul semn ca are anemie.Acum sa vedem ce zic si alte mamici!
danaint spune:
vin pe la voi din groapa cu deprimare
Vasari
Anes, imi pare rau sa aud de puiul tau! O neuro buna in Bucuresti este dr Burloiu. O gasesti la Sanador joia cred.
Sashenka, tin pumnii sa mearga dieta!! Eu am bagat in mine zilele astea ca apucata, ca de, e fapt cunoscut ca deprimarea se combate cu dulciuri, nu? acum imi e frica sa ma cantaresc...
Si o intrebare, ca ma obsedeaza. De alaltaieri Lucas a inceput sa suga in aer asa. Suge in aer cand e binedispus, suge cand doarme, suge cand e prost dispus... Daca il pun la san nu e interesat... Mananca tot in ritmul lui de 3-4 ore. Suzeta e cah, o scuipa imediat. Insa tzocaie in aer in disperare... De ce? Ma obsedeaza!
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui douradoudou mi se pare f ok ce ti-a spus doct. asta , beatrice. ![]() alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009) ![]() si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010) |
Da, asta e clar, la fel cum am mai citit pe forumuri, omul nu e adeptul medicamentelor, ca tot zicea cineva ca i-a facut copilului ei o schema de imunizare, cu atat mai putin al antibioticelor. Pe forumuri am gasit numai lucruri bune despre el scrise. Pe mine sincer ma dor creierii de cat am citit pt bebe, cat am intrebat, am sunat si pediatra sotului, daca va vine sa credeti(de rasul plansul sunt!) si e de aceiasi parere. Cred ca ma apuc sa dau la Medicina sa fac Pediatrie.
I-am zis ca noi avem si am avut probleme mari cu mucisorii, mi-a zis ca daca fac aerosli de 3 ori pe zi cu ser fizilogic, se rezolva, chiar vreau sa o vad si pe asta, ca daca va aduceti aminte, in prima luna, eu am ajuns la Medlife cu puiul ca se sufoca efectiv de la muci.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui amelia_ilie As vrea si eu sa merg la doctorul asta cu funducul bebelinei (si cu celelalte, ca noi mai avem pana la vaccinul de 2 lunite). Oare s-o putea asa, mai repede? O sa incerc maine sa sun la cabinet, sa vad daca am vreo sansa. Mami de Cristiana (29.12.2010) |
eu am sunat timp de o ora aproape non stop, tre sa te inarmezi cu multa rabdare, suna numai ocupat, asta pe celular.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui diana.b din cate imi dau eu seama acest dr. Stanciu e mai spartan ![]() sunt de acord cu el la vaccinuri, dar chiar sa fie contra la medicamente ![]() ![]() beatrice de ce a zis NU la calciu?!?!? noua ne-a dat dr. pediatru sa luam 10 zile pe luna incepand cu luna a treia. si fierul cum se da, adica doar daca e nevoie sau si preventiv?!?!? de fapt cum iti poti da seama daca ai un copil anemic???? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
Poate unde bebe e prea mic in opinia lui ca sa tabar de acum pe el ba cu una, ba cu alta.L-am intrebat ca si noi luam calciu. chiar nu trebuie calciu? Nu, doar la prematuri se da in aceasta perioada.Ii poti da fier, dar nu calciu, asa mi-a zis.
beatrice75 spune:
citat din mesajul lui Hera25 Beatrice apropos de Rotarix si noi eram ferm convinsi sa nu facem nici un vaccine optional Lorenei si nu i-am facut. Dar rau mi-a mai parut dupa...am povestit...Acum i l-am facut lu bebe de 2 zile...sper sa nu avem probleme in urma vaccinarii. Acum voi stiti mai bine ce decizii luati pt bebelu vostru. Edit. In ce forma v-a recomandat Motilium? Exista pt copii? sau cum? In legatura cu vaccinul Rotarix, sper sa nu fiti la fel de ghinionisti ca noi. Noi nu facem alte vacc optionale dar pe asta l-am facut, cred ca asa ar fi facut oricine care ar fi patit c anoi. Fericita mamica de ![]() ![]() |
Stiu de cazul tau si de al altor copii infestati cu rotavirus, asa cum am mai scris, noi l-am si cumparat.Eram si eu si sotul speechless cand am iesit de la el.El ma intreba:Ce facem?Ii raspundeam:nu stiu.....pauza, apoi eu il intrebam:Ce facem?El imi raspundea:Nu stiu. Grea decizie pt niste parinti. L-am intrebat pe dr si daca se imbolnaveste?Dk se imbolnaveste, se trateaza ca orice copil.
Motilium nu se mai gaseste in Rom decat sub forma de pastile