Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 8

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

beatrice si pe mine m-ai dat peste cap. si acum ce faci? ii mai faci Rotarixul??
eu vroiam sa il fac dar bebele meu a reactinat cam urat si la banalul trivaccin d'apoi la rotarix. si eu sunt in dubiu. si dc face vreo nenorocire de enterecolita
mi se parea si mie aiurea faza cu calciu, dc in alte tari europene nu se da...

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Nu, Colieful interzis in cazul bebelului meu!Si cred ca am bagat 700ron in Colief. Bebelul meu vomita, nu regurgita dupa fiecare masa, mai m-am plans pe forum, de aceea ii interzice si sucul de portocale si de fructe in general pana la 6 luni. Doar in cazul noastru. A zis sa-i dau Debridat. Pt ca bebele vomita mi-a zis sa-i dau Motilinium, dar cica nu s-ar mai gasi in farmaciile noastre. Si mi-a zis sa caut farmacii care sa-i faca un preparat.
A!Si apa plata mi-a zis sa o fierb obligatoriu.

Vai!Dar vorbea asa de repede ca nu stiam ce sa mai notez si mi-a notat el

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns geniusamb spune:

cati medici atatea variante.. deci el spune fara batista?? pai si mucalaii aia cat casa cum ii scot?
tre sa mi iau aparat de aerosoli k si al meu e cam harait .. si parca incepe sa tuseasca.. doctorita imi zice stodal.. cine sa i mai intreleaga si pe doctorii astia.. parca nu fac aceleasi materii in scoala

Ana, mami fericita de Matei (1.11.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

Citat:
citat din mesajul lui beatrice75

singurul medicament la bebei, Fier, iar la prematuri si calciu. Si medicamentul de colici care se potriveste bebeului tau. nu dupa urechesi am bagat la colief in el saracul!Mi-a zis ok ca am schimbat Nanul cu Novalac IT1 in cazul ns ca eram f. constipati

si de unde stii ce i se potrivste bdbelu.ui. pana nu le incerci nu ai de unde stii...

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns beatrice75 spune:

Rali, vacinul l-am si comandat, dar chiar nu stiu ce sa fac. Cu toate sunt de acord din ce mi-a spus, dar cu vaccinul sunt chiar in dubiu. La sf mi-a zis, fa ce vrei, dar eu nu i l-as face copilului meu. Pe de alta parte, intreaba pe hera care a suferit cu copilul in spital

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns douradoudou spune:

mi se pare f ok ce ti-a spus doct. asta , beatrice.

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns amelia_ilie spune:

As vrea si eu sa merg la doctorul asta cu funducul bebelinei (si cu celelalte, ca noi mai avem pana la vaccinul de 2 lunite). Oare s-o putea asa, mai repede? O sa incerc maine sa sun la cabinet, sa vad daca am vreo sansa.

Mami de Cristiana (29.12.2010)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns speranta2008 spune:

buna seara, dragi mamici
in primul rand as vrea sa va felicit pentru bebei! Sa aveti parte numai de bucurii si multa sanatate!

Va scriu cu rugamintea sa ma ajutati si pe mine cu numele unui pediatru in zona Sebastian, noi locuim in blocul de vizavi de BRD-ul din intersectie.

Sunt in saptamana 36 si inca nu am nici un pediatru.
Va multumesc tare mult si va doresc bebei sanatosi si mancaciosi!

"Ceea ce este imposibil pentru om, este posibil pentru Dumnezeu" +35
(Matei19:26)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

Citat:
citat din mesajul lui douradoudou

mi se pare f ok ce ti-a spus doct. asta , beatrice.

alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)

sunt perfect deacord cu tine. si eu sunt impotriva vaccinurilor obtionale...eu una nu o sa-i fac nimic copilului meu...mi se pare ca doar ingrasam firmele de medicamente... parerea mea nu da-ti cu pietre

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Hera25 spune:

Multumesc Olgutzika, dc mi-ai zice si numele doct si alte detalii ar fi super. Merci mult.

Citat:
citat din mesajul lui Olgutzika
Hera, schema era cu Lantigen B si Imunobaby , dar nu ma intreba cate picaturi si in ce ordine ca nu stiu. Lantigen B e un soi de vaccin bacterian, stiu ca e importanta dozarea in functie de varsta, greutate...Poate te duci candva la el pentru asta. Katja a primit "tratamentul" asta pe la un an si jumatate, la fix doi ani a mers la gradi si nu a racit DELOC nici in primavara aia, nici in anul urmator!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput