Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 7
douradoudou spune:
anes]..suntem alaturi de voi...sunt 99% sigura ca infectia este din spital..se intampla f f frecvent peste tot la copiii ventilati sau cu gavaj..sper sa se rezolve repede...o sa incerc sa aflu ceva despre niste medici..nu promit nimic doar incerc..va mult
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
JoAnn spune:
anes
abramburica bine ai venit .
nici bubulinele mele nu mananca mult la o masa. cam 85-100ml.,si au 8 mese pe zi ...+ 1 sau 2 daca mai au chef, cateodata.
dar ele papa mixt si lapte de la mine si LP.
si Martuca mea e racita, cu multi mucisori...noaptea trecuta nici nu mai putea respira, asa ca la 12 noaptea i-am bagat ser in nasuc si cu batista bebelusului...am mai usurat-o un pic.
doar vecinii cred ca s-au crucit cand au auzit aspiratorul la ora aia..
maine o sa mergem la medic.
amelia_ilie spune:
Si noi mai bagam asipratorul pe la miezul noptii, daca bebina nu poate respira. De vecini nu prea ma intereseaza, ca nici ei n-au ore de batut ... ce-or bate ei acolo...
Mami de Cristiana (29.12.2010)
Vasari spune:
Anes, va pupam mult!! Sanatate si sa fie bine! Nici eu nu stiu vreun dr. Incearca sa pui un subiect la "parintii intreaba", nu se poate sa nu vina recomandari.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
abramburica2 spune:
Martutza:dpdv medical bebele meu e bine in afara anemiei pt care-i dau fier pediatrul a zis ca e sanatos.Pe mine ma ingrijoreaza faptul ca nu a luat prea mult in greutate,dar sa vad ce se intampla sapt asta.Va tin oricum la curent.
abramburica2 spune:
JoAnn:in cele 8 mese ale bulinelor tale e inclus si sanul?sau astea sunt separat de san?cum faci fata la 2?si bulinele tale iau bine in greutate?
beatrice75 spune:
Fetelor, am fost la Stanciu. Tot ce am invatat pana acum de la pediatrii a fost dat peste cap:
-dintr-o scanare a bebelului, nu exagerez cd zic scanare, a inceput sa-mi turuie dianinte tot ce vroaim sa-l intreb vis a vis de bebe. Singurul inconvenient este ca e cam expeditiv, pate unde eram si intre programari si era nebunie la usa lui.
Adica-Colargol a fost scos din nomencalatoare, nu se mai folosest
-exclus vaccinurile optionale pana la varsta de 1 an, care nu fac decat sa atace sist. imunitar a lui bebe. Nu e deloc de acord cu Rotarixul, a zis ca e un virus viu si exista riscul ca bebe sa se imbolnaveasca de rotavirus in urma vaccinului.
Exclus batista bebelusului, bete de urechi, calciu, medicamete de orice fel. Fara dexa, Panadol si alte minuni, doar aerosoli cu ser fiziologic, atat!Sa se dea la bebei in schimb, fier. In cazul bebeului nostru ca va ziceam ca vomita Debridat, exclus suc de portocale, de fructe in general pana la 6 luni, in cazul ns exclus Colieful, Infacol, Sab Simplex, ca medicamentele de colici nu se dau asa dupa ureche.
Sincer, mi se pare ca o iau de la zero in invatarea instructiunilor de utilizare bebe.
beatrice75 spune:
singurul medicament la bebei, Fier, iar la prematuri si calciu. Si medicamentul de colici care se potriveste bebeului tau. nu dupa urechesi am bagat la colief in el saracul!Mi-a zis ok ca am schimbat Nanul cu Novalac IT1 in cazul ns ca eram f. constipati
anka-maria spune:
Beatrice75, da' cu Colieful ce are? Sau cu Infacolul?
Io ii dau Colief la fiecare masa, am inteles ca sunt niste enzime care il ajuta cu procesarea laptelui. De ce sa fie rau?
Ma scuzati ca ma bag asa in vorba, sunt si eu o mamica de buburuza de ianuarie si va urmaresc din umbra sa mai invat si eu una-alta (si mai ales sa vad ce ma asteapta).