Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 3

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Salutari si de la noi si la multi ani mamicilor care "imbatranesc" dar si copiilor care cresc.
Ieri am facut si noi vaccinurile de 2 luni (infanrix hexa, prevenar 13 si rotarix = fro 8 milioane), cu o intarziere de o juma de luna pentru ca si maia a fost mucoasa vreo 20 de zile. Dar noua nu ne-a dat pediatra nimic, i-am pus picaturi cu apa de mare (de la DM, au si pulverizator-le recomand cu caldura, costa 6.6 lei). Din fericire reactiile adverse au fost inverse: a mancat ca un lup si a fost foarte activa si vesela. Si veste mare: are 2 dinti jos care stau sa iasa. Pediatra a fost extrem de mirata, ne-a spus ca daca ii spuneam la telefon ne-ar fi spus ca e imposibil.
Din alt punct de vedere raportez inceperea regimului de slabire si deja 1 kil dat jos in 24 de ore. A! Si primul epilat cu ceara si in consecinta o noapte de dragoste furtunoasa yupiiii.

39+ cu viitoarea scorpioanca Maia
"Babies are such a nice way to start people."
-- Don Herold

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

LA MULTI ANI! LA CAT MAI MULTE LUNITE ANDREEA LAVINIA, MATEI, ROBERT ALEXANDRU, STEFAN, ADINA MARIA, ANTONIA STEFANIA

AMBRAMBURICA2 bin ai venit tu poti sa intrebi orice , iti raspundem in masura in care stim sau putem raspunde si poti contribui si tu cu pareri/sfturi sau sa ne impartasesti din exeperienta ta

dar de ce 2? mai e o ambramburica1?

eu m-am hotarat sa iau steamer separat . ca am vazut ca aceste babycook au doar steamer si blender nu si storcator. eu am deja blender, deci imi trebuie musai storcator si steamer. deci le iau separat si ms ajung la bani cat un babycook dar cel putin cu un steamer pot gati cantitati mai mari pt intreaga fam.

cam asta e rationamentul meu. si raman fidela marcii philips

amelia dar ce marca de scutece foloseai pana acum?

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Am fost afara, Vlad doarme de la 12 ( dupa ieseala de ieri, a dormit fara pauza de la 12 la 16:08, aveam un san vai de capul lui ), Sophie mananca ciorba de nici nu vreau sa ma uit ce e pe ea si pe langa ea si eu forumesc. Frig, frig tare! La soare e cat de cat ok...

Hera, schema era cu Lantigen B si Imunobaby , dar nu ma intreba cate picaturi si in ce ordine ca nu stiu. Lantigen B e un soi de vaccin bacterian, stiu ca e importanta dozarea in functie de varsta, greutate...Poate te duci candva la el pentru asta. Katja a primit "tratamentul" asta pe la un an si jumatate, la fix doi ani a mers la gradi si nu a racit DELOC nici in primavara aia, nici in anul urmator!

Diana, nu stiu sa iti raspund la nicio intrebare

Alina, . Dragut sotul tau, a cautat si el un mod de a-ti fi alaturi

Sugubina, pe tine cand te-a mai chemat doc la control? Asa sa va ramana noptile, linistite

Ral_eli, super! Vezi? Si voua tot nopti linistite va dorim

Sashenka, succes cu dieta! Ai curatat canapelele ?

Fetelor, de Ana_O mai stiti ceva? Ce mai face tatal ei? Or fi bine, ca nu a mai dat niciun semn..

Madanic cred ca a inceput munca, Alina.

Si nu mai stiu ce trebuia sa mai zic...

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sashenka_h spune:

fetelor merci ca sunteti alaturi de mine si ca-mi tineti pumnii cu dieta, va tin la curent.

Olgutzika am frecat la canapele o ora si barbatu la fel dar tot nu au iesit complet

Sugubina ramane pe vineri

Mami Andreea Horea Paul (15.11.2010)+, Iustin Nicolae (03.04.2006) + Sasha Andrei (30.12.2008)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ral_eli spune:

felicitsari rala pt noaptea de amor. eu/noi tot la post suntem ca nu ma simt in stare de nika. cand adoarm bebe nu stiu ce sa fac mai intai: sa ma culc si eu , sa manancc sau sa fac dus. sunt praf cu somnul dar parca decand doarme noaptea (sa nu-l deochi) revin si eu la viata. sotul nu zice inca nimik, cateva glumitze pe seama asta atat.

bv fetelor care reusiti sa slabiti ! eu credeam ca combinatia nesomn/nemancat/oboseaa/stres/alaptat o sa faca minuni pt silueta mea.n-ai sa vezi.m-am inselat gravstau lipite kg de mine
dupa ce-mi revin cu finantele , mai pe la vara, o sa merg si eu la nutritionist ca nu se mai poate

olgutzika

mami de Robert Petru

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Olgutzika spune:

Mama, cat ati scris pana am compus ei opera de arta

Eu ma duc sa culc plodul mare...

Abramburica, bine ai venit. Scrie datele lui bebe sa va trecem in listuta ( vezi cum sunt trecuti bebicii pe prima pagina ).

Rala, super tare!!!Aproximativ aceeasi schema de vaccinare a facut-o si Vlad, numai ca in loc de Prevenar, Synflorix. El a dormit fff mult insa si a facut si febra ( 38 ). Felicitari pentru revenirea in forma!

Si apropos de forma, sor'mea, ma vede asaaaa, mare, grasa si frumoasa si-mi zice :"Fata, candva aveai o forma umana!"

Gata, culcarea!

Olga mami de Vlad-Alexandru si Ioana-Sofia

You must be the change you wish to see in the world! ( Mahatma Gandhi )

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns rala spune:

Ral_eli (ca tot ne confunda pe noi lumea tot timpul), si la noi a fost post, de oboseala si apoi de neputinta fizica. N-as fi crezut ca o amarata de epiziotomie te poate impiedica atat de tare. Lasa ca o sa se mai linisteasca si bebele tau si o sa raspunzi bucuroasa la "glumitze"
Bafta Sasenka cu regimul, inteleg ca suntem colege de suferinta...
@ Olga: pentru asta sunt surorile pe lume, sa ne sicaneze, sa ne racaie si sa ne dea "sutul in fund". A mea mi-a facut cadou o pereche de blugi marimea 10, cica sa ma mobilizez sa intru in ei daca imi plac.
@Hera: ai reusit sa ajungi la controlul de 6 sapt? Ca eu nu m-am moblizat, cred ca ma omoara tutu...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

Dragi mamici ai vostri bebei care se apropie de 3 luni si papa lapte formula cat papa la o masa si cam cate biberoane pe zi?Al meu care sapt viitoare pe 8 face 3 luni papa intre 105-135 lapte si are 7 biberoane pe zi.A fost si mult mai mancacios pe la vreo 2 luni papa si 150 la o masa.Dar mai apoi nu a mai fost asa a inceput sa refuze laptele il tinea pur si simplu in gura sau il scuipa.Am mers cu el la pediatru i-am facut analize si e anemic.Mi-a dat doc sa-i dau ferum hausman si i-am schimbat si laptele acum folosind aptamil.L-a acceptat usor il bea dar tot nu pe cat ar trebui.I-am facut si vaccinurile intre timp.La unele sta asa incordat knd ii dau bibe si uneori e asa calm si dulcel.Voi ce pareri aveti.Astept cu nerabdare raspunsurile voastre!NU MAI STIU CE SA FAC!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Ce dragoste, ce amor?? Mie nici nu mi-au trecut lohiile.:(( Stiu ca in alaptat dureaza mai mult, dar cat? La Maria a fost la fel, dar nici acolo nu mai stiu excat cat.

Olguta, ati fost pe-afara? Mi-a zis B ca e un gerrr! Te intorci la adunat ciorba?
Ral-eli, si eu la fel la oboseala, nu dau jos niciun gram. Dar am zis ca de sapt asta tin o zi de salata de legume!

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bebelu86 spune:

Olguta, Simo, Fluturas multumesc mult pt raspunsuri
p mine ma intereseaza sa intru cat mai repede in CIC si de aia intrebam dc se poate.

Geniusamb, Beatrice, Simona Maris multe lunite inainte

Vasari multumim pt cap nou

Abramburica bine ai venit in barlog

Sugubina adresa de mail e bebelu86@yahoo.com mersi mult. ce bine k dorm atat de mult puficele.asa ai timp sa te odihnesti.
cam nasol cu masina de spalat. bine k s=a rez. si nu a trebuit sa luati alta noua

Bebelu cu cea mai frumoasa buburuza Natalia Maria (30. 12. 2010)

Mergi la inceput