Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Vasari spune:

Si Maria si Sara au facut de multe ori zilnic pana acum. Sara face de mai mult de 5 ori pe zi. Maria la 3 ani cel putin o data, de 2 ori. Nu cred ca e vreo regula.

Am cantarit-o si eu pe Sara in dimineata asta, de curiozitate. Nici nu mai stiu cand am cantarit-o ultima data, cred ca la controlul de o luna. Avem 5,1 kg, deci a luat fix 2 kg.

Cu programul de masa stam intr-un mare fel... are distanta intre mese de la o ora si ceva la 8 ore. Depinde de zi, de somn, de toate.

Dana, ca poveste si desene sunt super cartile cu Miffy. Au fost traduse doar 3 in ro, dar poti gasi in engleza multe. Sunt pt copii mici si nu prea, in sensul ca daca le intra pe mana sunt chiar periculoase, dar formele, culorile, sunt simple, deci vizual foarte bune. Dick Bruna si Eric Carle, mie atat mi-au placut. Al doilea are carti cartonate. Mai sunt multe tactile, dar nu in forme simple si culori putine, deci pt alta etapa. http://www.carteacopiilor.ro/catalog.php aici le gasesti.

_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns heidy spune:

La multi ani abramburica!!

Ana_o{/b] ma bucur ca ai revenit, dar te rog, ai grija de tine si nu te epuiza caci puiul tau are nevoie de o mama frumoasa, linistita! Incearca sa iti iei pe cineva care sa te ajute.

[b]danaint
sa fie puiul sanatos si sa isi tina capul cat mai repede! Sunt sigura ca la ce luptator este el, va trece si peste asta si te va uimi.

Am citit pe fuga si nu mai stiu ce si cui vroiam sa scriu...

Fericita mamica de Tudor Andrei POZE

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns abramburica2 spune:

danaint:al meu nu rezista pana la 11-12 seara!de aia cred ca se si trezeste si mai devreme dimineata.Am sa incerc sa-l tin si eu pana mai tarziu.Tu ce-i faci de sta pana mai tarziu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns novdec2010 spune:

Va invit la capitol nou

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns inacat spune:

daca sunt doritoare
http://www.zumzi.ro/238/88-lei-pentru-4-sedinte-de-epilare-defintiva-spl-axila-sau-linie-bikini-sau-barbie-la-angel-rose-in-valoare-de-396-lei-reducere-78

ana_o, multa putere si sanatate tie si tatalui tau.

andreeacc sper sa scapati mai repede de spital.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Lidia_P spune:

Citat:
citat din mesajul lui anymona

Fetelor, vedeti ca pe goldendeals.ro este o oferta foarte misto acum. Tuns, spalat, masaj capilar, masca, produs styling, coafat, manichiura, pedichiura, pensat, epilat mustata, epilat inghinal si epilat lung toate cu 90 ron la un salon din victoriei. Eu mi-am luat un cupon pe care am de gand sa-l folosesc la sf lunii cand am sa fiu nasa. E valabil 90 de zile. Oferta mai este activa inca 13 ore.

Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)

ai mai achizitionat oferte de la astia?mie imi este teama sa nu fie teapa....adica te scuteste prea multi banii ca sa fie adevarat....
scuze de greseli dar sunt cu piciul in brate

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns danaint spune:

Citat:
citat din mesajul lui abramburica2

danaint:al meu nu rezista pana la 11-12 seara!de aia cred ca se si trezeste si mai devreme dimineata.Am sa incerc sa-l tin si eu pana mai tarziu.Tu ce-i faci de sta pana mai tarziu?

Eu nu-i fac...nimic Sau poate ii fac ceva, incerc sa il culc mai devreme Si normal, de aia ajungem sa stam sa radem, jucam si discutam pana la 11-12, cand mai cere mancare, si apoi adoarme rapus!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Elfica spune:

A mea adoarme in jur de 10, 10 si ceva. Aseara era mai tarziu si era tare maraita, ba chiar plangacioasa. Nu stiam ce are, ca lasa sanul si plangea rau, o linisteam apoi luand-o in brate si plimband-o putin. Dar cum o lasam in pat sa continuam masa, cum o lua de la capat cu plansul. Am reusit sa o adorm in final, dandu-i sa suga stand in sezut (eu) si abia cand era semiadormita ne-am lungit amandoua in pat. Dupa ce am vazut ca doarme si mi-a dat drumul la san, am mai lasat-o o vreme, sa fiu sigura ca nu imi face vreo surpriza si se trezeste. A dormit bustean! Deci la mine prea tarziu e cu cantec :) Si la fel a fost azi dimineata administrarea de calciu, ca ea avea chef de facut balonase din saliva si eu ii puneam calciu in gura, ea facea baloane si ii iesea prin colturile gurii. Si m-am cam chinuit sa ii administrez doza zilnica.

AmeliaIlie: Chestia cu calciul care ti-a scapat consta in modul de pastrare a restului de calciu, dupa ce i-ai dat o jumatate de fiola. O fiola are 10 ml, iar doza recomandata e de 5ml. Pe ceilalti 5 ii poti pastra tot in seringa, dar cu acul si cu capacul acului puse, incat sa nu aiba deloc contact cu aerul. Dar si aici e un secret, ca m-am lovit azi dimineata de problema. Aerul care intra o data cu calciul trebuie scos din seringa si din ac complet, ca altfel, din cauza aerului ramas, calciul se solidifica pe interiorul acului si nu mai iese/intra nimic. Am reusit sa desfund acul punand apa de la robinet in seringa si presand apoi, cat sa iasa particula de calciu care obtura acul.

AnaO: Felicitari pentru organizarea ta si pentru Piersicuta grasuna! Ii dai tot numai lapte matern si a ajuns la 8 kg?

Fericita mamica de Iulia Andreea, nascuta pe 26.10.2010

Mergi la inceput