Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 21
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Dana, mie mi se pare ca a facut niste progrese f mari pentru varsta lui! Sunt sigura ca in curand vei vedea ce bine isi va tine si caputul!
Noi avem o multime de muschi incordati asimetric, ii fac masaj mereu cum mi-a explicat ortopeda, sunt sigura ca voi vedea in cateva saptamani efectele. Nu stiu ce s-a intamplat, Maria a fost mult mai relaxata in burtica, desi foarte inghesuita, nici nu putea sa miste bine in trim 3, Sara din contra si am senzatia ca uterul meu e cel responsabil.
Am vazut si prima pagina cu lista de sarbatorite! Uau, cine a strans datele? Heidy? Mai trebuie sa vedem cate fete au ramas in lista, unele au aparut doar trecator pe la odisee.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
danaint spune:
Anymona, ii dai 10 pic de vit c pe zi? Zi de zi? Cand i le dai? Dupa masa?
Noua ne-a rec doar 2 pic pe zi, dupa a doua masa din zi. Fier cat ii dai?
danaint spune:
Vasari asa sper sa isi tina mai repede capul, si sa isi relaxeze muschii spatelui... Ce ma enerveaza cel mai tare e ca la 2 luni am fost la o neuro la euroclinic, care a fost f relaxata, a zis ca mai are timp, ca sa mai asteptam, ca nu ii tb kineto, etc
Noroc ca nu am ascultat-o si am continuat kineto de 2 ori pe sapt cum imi spusese ortopeda, desi picioarele se reparasera....
Ca acu dr burloiu si dr de recuperare Robanescu sa imi zica vaaai, cum de nu v-a zis nimeni ca tb in fiecare zi kineto? chiar 2 sedinte pe zi dupa robanescu...
Nici nu stiu ce sa cred!
Mult succes Sarei sa scape si ea de muschii incordati!
Siuta spune:
La multi ani Anelor !!
La multi ani Abramburica !
Sashenka, tu te-ai dus la nutritionista cu vreo analiza? Bafta multa in continuare !
http://www.mariaeva.ro/
douradoudou spune:
ana ne-a fost dor de tine....te admir ca te descurci cu atatea.
..big hug
lore multa sanatate pt gemene ..chiar ieri mja uitam la pozele lor si ma gandeam sa iti trimit un pm ca prea ai disparut
si maysaa face kk la 2-3 zile.la inceput ma speriasem dar am citit ca asa se intampla la cei alaptati la san..
alexa, mami de Maryam buburuza, ingeras in ceruri (17.09.2009- 12.11.2009)
![](rugaciune.gif)
si de printesa razboinica Maysaa(30.10.2010)
ukume24 spune:
Buna dimineata si de la noi,
La multi ani Abramburica! sa ai un bebe sanatos simulta fericire iti doresc alaturi de famila minunata pe care o ai!
Fetelor va multumesc mult de raspuns. Nush de ce ma stresez cu caca caci nu a facut decat de 2 ori ieri si gata si stiu ca de la Bonisan face mai moale dar deh... paranoia din mine. Ieir mi-a spus sotul ca trebuie sa ma relaxez caci altfel voi fi o mama nebuna care va tresari la fiecare lucru iesit din tipar. Si stiu ca are dreptate numai ca dragostea asta mare fata de puiutul meu ma face sa o iau razna cateodata.Dar de aceea sunteti voi aici, care stiti mereu sa dati un sfat bun, sa incurajati si sa imi fiti alaturi si pentru asta va multumesc din suflet.
Anaesti o eroina, te admir mult si sa iti dea Dumnezeu putere sa poti avea grija de tati tau in continuare.
Dana multa putere si rabdare si sunt sigura ca va fi bine cu bebe. Ati trecut voi prin atatea cu bine ... veti trece si peste asta.
Alinasuperba povestea.
La noi bebe doame cand cum... nu prea are rpogram din pacate. Avem un program bine stabilit dimineata pe la 10-11 cand dormim in swing vreo 2 sau chiar 3 ore dupa care dormim cate juma de ora, o ora pana sera pe la 9-10. Noaptea cateodata dormim 5 ore legate dar avem nopti(ca ast-noapte) cand ne trezim din 2 in 2 ore.
danaint spune:
Ah, stiam eu ca mai vroiam sa raspund ceva da uitasem!
Cu programul de somn, noi dormim de pe la 11-12 pana la 7-8 dimineata. Avem o noapte doua pe saptamana cand ne trezim la 5:30-6 (eu banuiesc ca atunci adoarme inainte de a se satura bine seara). Dupa masa de 7-8, discutam vreo juma de ora, apoi mai bagam pana pe la 11 somn. Si apooooi, daca avem kineto ne epuizeaza si mai bagam un somn pe dupa amiaza. Daca nu, ne jucam, mancam, stam de vorba, mai atipim cate 15-30 min la intamplare si unde ne apuca.
abramburica2 spune:
ukume24 siuta:va multumesc pt urari si voua va doresc sa aveti bebei sanatosi si sa va bucurati de ei!Al meu dupa cum am presimtit nu ma slabeste azi deloc e super agitat si plange mereu!Asta e cadoul lui pt mami!
danaint spune:
Ukume mereu ma confuzeaza semnatura ta
Vasari, vroiam eu sa te intreb mai demult, da neuronu lauz a tot uitat. Noi am inceput sa ii citim povesti in timpul mesei de seara lui Lucas, adica sotul ii citeste, cat eu il tin mufat. Si avem cateva cartulii doar luate, si inca unele de cand eram eu mica. Dar devin plictisitoare (pentru noi, ca pentru el momentan tot vorbarie e doar orice am citi, putem citi si cartea de telefon ). Ce povesti ne mai recomanzi sa cumparam, ca stiu ca voi aveti colectie!
heidy spune:
Citat: |
citat din mesajul lui Vasari Dana ![]() Noi avem o multime de muschi incordati asimetric, ii fac masaj mereu cum mi-a explicat ortopeda, sunt sigura ca voi vedea in cateva saptamani efectele. Nu stiu ce s-a intamplat, Maria a fost mult mai relaxata in burtica, desi foarte inghesuita, nici nu putea sa miste bine in trim 3, Sara din contra si am senzatia ca uterul meu e cel responsabil. Am vazut si prima pagina cu lista de sarbatorite! Uau, cine a strans datele? Heidy? ![]() _ dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010 |
![](pupic.gif)
Ma pregatesc sa fac capitol nou si o sa mai scot din listuta fetele care nu apar in lista de bebei. Daca cineva se vede sters, va rog sa ma trageti de urechi, eu sunt de vina
![](icon_smile_big.gif)
Fericita mamica de Tudor Andrei POZE