Clubul ursuletilor & ursuletelor de novdec2010 (9)
Raspunsuri - Pagina 12
![](images/user_woman.png)
anymona spune:
Andreeacc, multa sanatate Ilincutei!!!
Mie nu-mi vine sa cred ca pana acum, sezonul asta, niciunul dintre copiii mei nu a contactat vreun crocobaur in conditiile in care Clara nu a lipsit nicio zi de la gradinita. Anul trecut pe vremea asta avem deja vreo cateva viroze bune la activ. Doamne ajuta!!!
Abramburica, bine ai venit!!! Ne-ai descoperit recent sau inca din sarcina, dar ne-ai citit din umbra?
Mami fericita de Clara Maria (01/02/2006) si Robert Alexandru (21/10/2010)
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Neata!
La multi ani Clarei, Anymona!
Andreea, multa sanatate!
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
abramburica2 spune:
anymona:abia v-am descoperit cautand pe net raspunsuri la dificultatile pe care le intampin cu bebele meu.Si tare ma bucur ca v-am gasit!
inacat spune:
danaint, curaj. Nu mai fi deprimata, incearca sa vezi partea buna din orice lucru .
Manzul meu a inceput sa-si suga un pumnisor, daca ar putea l-ar baga pe tot in gurita. Aveti idee ce-ar fi?
simona-maris, eu am mai crescut productia mulgand mai frecvent sanii. Atentie insa, vezi sa nu dai din lac in put.
Am observat ca si daca dorm bine cateva ore se reface lactatia.
Mamici care aveti puii la cca. 3 luni, vedeti sa nu fie iar un puseu de crestere.
"In medie, bebelusii castiga in greutate aproximativ 1Kg pe luna in primele 3 luni, 1/2 Kg pe luna de la 3 la 6 luni, 1/3 Kg pe luna de la 6 la 9 luni si 1/4 Kg pe luna de la 9 la 12 luni.
Bebelusi nascuti la termen isi dubleaza greutatea de la nastere la 4 luni si si-o tripleaza la 12 luni." (http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226)
Ce ciudat mi se pare cand vorbiti de cantitatea de lapte pe care o papa picii. Eu habar nu stiu ca-i dau san si nu am cum masura.
Mi-a zis cineva sa fac proba suptului, dar nu stiu cat de corect imi arata cantarul. Deh, nu e performant .
andreeacc, sanatate multa .
DANA26 spune:
bine ai venit abramburica
am si eu o problema cu bubulina,de vreo 2 zile am observat cand ii schimb pempi ca face caca spumade la ce oare?...ii normal? ii dau bonisan pt colici ,o alaptez la san sa cateodata ii mai dau ceai de chimen,azi are 6 sapatamani
de
Antoniu -David 03/04/2003
37+
Natalia-Ioana
DANA26 spune:
pff am uitat sa schimb semnatura,pana acum doar am citit nu am postat...asta-i motivul
de
Antoniu -David 03/04/2003
Natalia-Ioana 22/12/2010
beatrice75 spune:
Citat: |
citat din mesajul lui inacat [ "In medie, bebelusii castiga in greutate aproximativ 1Kg pe luna in primele 3 luni, 1/2 Kg pe luna de la 3 la 6 luni, 1/3 Kg pe luna de la 6 la 9 luni si 1/4 Kg pe luna de la 9 la 12 luni. Bebelusi nascuti la termen isi dubleaza greutatea de la nastere la 4 luni si si-o tripleaza la 12 luni." (http://www.desprecopii.com/info.asp?id=226) Ce ciudat mi se pare cand vorbiti de cantitatea de lapte pe care o papa picii. Eu habar nu stiu ca-i dau san si nu am cum masura. Mi-a zis cineva sa fac proba suptului, dar nu stiu cat de corect imi arata cantarul. Deh, nu e performant ![]() andreeacc, sanatate multa ![]() Mami de ![]() |
Mamaaaaa, pai al meu are deja peste 6 kg la 3 luni.
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/necunoscut.jpg)
Vasari spune:
Simona, nu cred ca e asa neobisnuit sa ai seri cu putin lapte. Si eu pateam asta la Maria, o tineam mult la san seara, mi se parea ca nu mai are ce papa, dar pampersii erau plini de pp. In cateva zile situatia revenea la normal. Cauzele pot fi multiple, dar daca ai grija de tine se va regla totul.
Solutii pt lactatie sunt multe, eu sincer nu am folosit niciuna niciodata! Acum, la Sara, am incercat sa fac ceai de fenicul pt colici, dar a trebuit sa renunt la el pt ca produceam prea mult lapte si mi se parea ca era mult si slab, iar cand voia sa se aline la san se enerva ca venea atata. Cred ca il facusem si cam concentrat (era de fenicul), dar ideea e ca mie mi s-a parut nenatural, era mult si o satura doar pe moment. Mi se parea ca papa f mult si mai des.
Edit: seara suntem mai obosite, se aduna toate, iar lapticul vine invers proportional cu astea.
_
dna Ceainic, cu Maria - 3 nov 2007 si Sara - 8 dec 2010
Siuta spune:
Citat: |
citat din mesajul lui diana.b beatrice de ce a zis NU la calciu?!?!? noua ne-a dat dr. pediatru sa luam 10 zile pe luna incepand cu luna a treia. si fierul cum se da, adica doar daca e nevoie sau si preventiv?!?!? de fapt cum iti poti da seama daca ai un copil anemic???? mami de bebitan: Tudor George - 24 noiembrie 2010 |
noi luam calciu in primele 3 luni, 10 zile pe luna ...
http://www.mariaeva.ro/