Fluturasi de mart-april2011 (138) BRAVO alina.n!!!

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns scrish spune:

simo hahah, am asa o vaga impresie ca lucrurile nu or sa decurga asa cum le visez eu dar ma bucur k macar nu visez prostii ci doar lucruri incurajatoare :)))

yasmi, asa e...incep sa ma gandesc tot mai mult la asta si subconstientul lucreaza...daaa, sper sa vin cu vesti bune

Luca, AMR 10 saptamani pana sa te tin in brate :)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Happiness_4_us spune:

Multumesc din suflet pentru raspunsurile de ieri!

Simo .

Mamica fluturasului Andrei si 36+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns simonacip spune:

Citat:
citat din mesajul lui bb_yasmi

simo, hai ca ai papat sanatos ce ai papat. vezi ce batoane iti cumperi....unele sunt niste porcarii...cu multt zahar.. astea de care iti spun au o cant mai mare de proteine,fibre, seminte de in, ulei de palmier,fulgi de porumb, fulgi de grau, alune ,,......

mami de fetita cu codite si baietel nazdravan
AMR: maxim 18 zile !!!!

Eu iau fibrobar verde...E ok??are 170 cal parca

Simona, mami de baieti David, Matei si 36 s Vlad Arsenie
"Cele ce sunt cu neputinta la oameni sunt cu putinta la Dumnezeu."
"Tine mintea ta in iad si nu deznadajdui"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Citat:
citat din mesajul lui dorinut@

Mada am aflat ce e cu aparatul ala la epidurala. Deci la mine se face epidurala si o sa fie conectata la un aparat care are o seringa imensa si imi injecteaza calmante in perfuzie, programatic timp de cateva ore..de asta cica nu or sa fie durerirle prea mari..cat stau in spital of course. M-am mai linistit

------------------------------------------------------------------------------------------
35+ cu Edutu mic si zglobiu - Eduard Gabriel
Doamne Doamne te rugam sa-l tii pe bebe in burtica la mami pana la termen

AMR - 4 saptamani!

Ana-Maria

ahaa, la mine probabil o sa bage asistentele la cerere. Si data trecuta erau f prompte cand cerei calmant.

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madutza_bra spune:

Vai cat puteti sa mancati...
Eu am mancat 2 cremvusti de pui goi si o jumatate de portocala pana acum..si cam asa mananc mereu... si se tot pun kg

Povestea nasterii

Mada, mami fericita de Cristian Andrei-29.12.2008 si acum 37+ cuCatalina Ioana

AMR: 2 saptamani

Poze

---------------------------------------------
Ceea ce nu te doboara , te intareste!

http://preg.fertilityfriend.com/pregticker/190dd3/preg.png

Mergi la inceput

Daca pana acum am fost relaxata total, de parca nu eu ar urma sa nasc, acum incep sa ma intreb daca o sa ma descurc.
Mi se pare ca au trecut 100 de ani de cand eram insarcinata cu A, totul s-a petrecut atat de repede si cu atata stres, incat parca am fost in transa.
Acum sper sa ne bucuram din inima de M si sa fie totul normal, asa cum trebuie, iar M sa fie sanatoasa, asta e tot ce ne dorim!

Cat despre mancat non stop, ma inscriu si eu, mananc inclusiv noaptea, caci am insomnii si nu mai dorm decat cateva ore pe noapte, si nu mananc ptrcum anaxena 1 bucatica de ciocolata, eu imi fac senvisuri, mananc fructe, eugenii, orez cu lapte.
Abia astept sa nasc, ca tare mi s-a luat de perioada asta grea de la sfarsit.
As mai avea o saptamana si pe urma pot naste oricand, ca tere mi-era teama de nastere prematura, asta ptr ca o cunostinta de-a noastra a nascut cu 1 luna mai devreme decat DPN-ul.
Eu am cam scapat.

Mamica fluturasului Andrei si 37+ Maria

Mergi la inceput

Cris, bafta la intalnirea cu bb azi!

Mamica fluturasului Andrei si 37+ Maria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

simo da e ok. cele de la redis sunt ok. mie mi se pare multtt mai gustos ideal bar sau siluet bar...poti inlocui ciocolata cu ele cu succes. eu vb de porcariile care se afla in comert gen: fitness, etc...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ailed_dota spune:

.Am inceput Bun venit Alex!
Sa fii fericit si sanatos si norocos!
Bravo Alina! Refacere rapida si laptic mult!

Ce bb pus pe treaba, de pe 1 la primele ore... si sunt si mami si bb cu A. Eu zic ca am inceput cu dreptul, sa ne ajute Dumnezeu pe toate sa ne tinem bebelusii in brate vii, sanatosi, papaciosi si cuminti!
Deea, maine e sarbatoare cu rosu Intanpinarea Domnului, Happy multumesc de sugestie cu nivea verde, nu-mi venea sa cred aseara..., simo, yasmy, madutza, scrish, lalely, djlaura, roxy,Ally, antguess, pisuc, viss, giulia, felicitas si daca am uitat pe cineva suplimentar
cami astept vesti bune de la analize, strumph cum n-ai fost pe faza cu alina...

mami de printesa de 7 ani si ingeras(2008) si 31+cu dodoloatza frumoasa

AMR 7 saptamani
69/11

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bb_yasmi spune:

happy....mi-ai facut o pofta de eugenie.... si eu am gandesc de multe ori cum o sa fie cu 2 copilasi. sigur ne vom descurca ca doar ne-am dorit inca un copilas, nu a fost o greseala. si eu vreau sa profit la maxim de perioada de bebelusie ca trece asa repede ....

mada, asta am mancat cu retineri....ca puteam multtt mai mult.... de ex acum imi e o foameeeeeeee. dar ma abtin pana la masa de pranz.

Mergi la inceput